- 25 Ağustos 2019
- 61.366
- 115.052
- 698
- 31
Ama öyle oluyo gercekten wc yaptığım gibi tartilırdım.birsey olmuyodu öyle cektim resmini yarım saat işim vardı hallettim tarttım 200 300 fark ediyo heleki çişKız ilkkez duydum ya tuvaletten sonra beklemeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama öyle oluyo gercekten wc yaptığım gibi tartilırdım.birsey olmuyodu öyle cektim resmini yarım saat işim vardı hallettim tarttım 200 300 fark ediyo heleki çişKız ilkkez duydum ya tuvaletten sonra beklemeyi
Ay 60 lar ligine az kalmış
60' lar Ligi Kilo 70' ler Ligi Kilo @Chara- 60.7 Elhan
70.6 @Jasminium84 63.0 sibel_84
72.45 Mucizemsn
63.45 blonde ambition
74.4 Nergis 35
64.1 @Ozzybal 74.75 @flziso 64.6 -Hayal
76.8 Jou
65.0 Ellssa
77.2 @menekse_kokusu 65.9 yazarhanim35
77.3 Beth18
66.3 @s i d e l y a 66.75 @TemelinSafinazi 68.35 @Aomine Daiki 68.55
80' ler Ligi Kilo 90' lar Ligi Kilo @gezegenfeza 81.1 60kiloyum
91.1 @kayipdunya 81.35 @Efenin_Annesi 95.1 @Mthn83 81.9 Tutku44
83.7 @Ysmnondr 84.1
Gribal enfeksiyon birde gözümde arpacık çıktı ya hayatımda ilk kez oluyorumHayrolsun![]()
HAhahahaha kizz evett gerçekten hamilelik güzel ama zor bi süreç bide evladında varsa suan hepten zor düşünüyorum bazen napcam nasıl olcak nasıl bitcek 2 si birden neler bekliyo beni bilmiyorum arada geliyo bana böyl
Ay birde 2 yaş sendromu aman amanErgenlik zamanları var elcooooo dur hele![]()
![]()
Geçen hafta burda menüler de hurmalar havada ucuyorduHurma diyeti yapan varmi
Bir daha bende öyle tartılıcam o zamanAma öyle oluyo gercekten wc yaptığım gibi tartilırdım.birsey olmuyodu öyle cektim resmini yarım saat işim vardı hallettim tarttım 200 300 fark ediyo heleki çiş
Yaaa blonde ne güzel yazmışsın sen öyle teşekkür ederim![]()
inşallah dediğin gibi olur ilerde baktığımda bende bi şeyler başarmış olurum sağol
![]()
Teşekkür ederim hocam.Sanatçı ruh fark edilmeyeni fark ettirir. Sende de bu özellik fazlasıyla var.kendi ruhun tatmin olduğu gibi başkalarına da haz veriyorsun.
![]()
Bu cuma öyle yapıp 15-20 dk bekleyelimBir daha bende öyle tartılıcam o zaman
Canım menülerin artık git gide o kadar şahane bir hal aldı ki tam bir diyetisyen listesi gibi oldular ve tartıda da karşılığını bu haftalar hep alıyorsun11:00
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir zeytin
Şekersiz çay
15:00
Kefir
18:00
4 kaşık et yemegi
2 dilim ekmek
Elhan
ablaa çok guzel olmus bu tablo
60' lar Ligi Kilo 70' ler Ligi Kilo @Chara- 60.7 Elhan
70.6 @Jasminium84 63.0 sibel_84
72.45 Mucizemsn
63.45 blonde ambition
74.4 Nergis 35
64.1 @Ozzybal 74.75 @flziso 64.6 -Hayal
76.8 Jou
65.0 Ellssa
77.2 @menekse_kokusu 65.9 yazarhanim35
77.3 Beth18
66.3 @s i d e l y a 66.75 @TemelinSafinazi 68.35 @Aomine Daiki 68.55
80' ler Ligi Kilo 90' lar Ligi Kilo @gezegenfeza 81.1 60kiloyum
91.1 @kayipdunya 81.35 @Efenin_Annesi 95.1 @Mthn83 81.9 Tutku44
83.7 @Ysmnondr 84.1
anladım ablacımCanım eşim benden önce oldu. Özür grubu ile ondan faydalanıp Antalya'da bir yıl görev yaptım. 2022 yaz ayında emekli oldum.![]()
gel buyur ablacım bende mıncırarak seviyorum öpe öpeAyyy bebişi sallamayım sevip mincirayim noluuuuur![]()
Bebeden önce uyur kalırım sonra![]()
Amiinn canım teşekkür ederim insaallahh![]()
bayıldımmmmKız çok güzel olmamış mı ama
Bebeğim bir şey kacirmadin.
Kilo oranlarını herkes görsün motivasyon olsun diye hazırladım.Her hafta lig degisimlerini yaparım. Nerdeeeeen nereye gelmişiz görürüz. Somut ilerlememiz gün ışığına çıksın.
![]()
yeni cıktım hamilelikten 9 ayda bile kustum ayy Allah yardımcın olsun canımKusmak değilde kusucakmişsın gibi ogk oğk yapıyosun banyo gözün korkmasın kuzum normal şeyler bu bebeğin gelişimi için vücut tepki veriyo 2aya kalmaz alışıyo dahada olmuyo ama salçalı yemekler yesem kusarım acılı falan şuan su kustum oda
Şuan vücut alisma evresine giriyo
1. si kac yaşındaHAhahahaha kizz evett gerçekten hamilelik güzel ama zor bi süreç bide evladında varsa suan hepten zor düşünüyorum bazen napcam nasıl olcak nasıl bitcek 2 si birden neler bekliyo beni bilmiyorum arada geliyo bana böyle
iki öğün bazende tek öğün besleniyorum çok daha iyi hissediyorum o zaman :) aç kalmaktan kastım oydu. Haftaiçinde hareketliyim okulda hep ayaktayım da haftasonu bizimkilerle evde geçiyor :) Çarşamba günü gidiyor ailem yine yalnız yaşamaya başlayacağım o zaman evde Leslie yaparım bol bol :) rekabet iyidir ya benimde kilo verimi duracak elbette ama hevesleniyorum böyleBu topa girmeli miyim bilemedim şu an
Ama yerimde saymak pek sevdiğim şeylerden değildir cancağızım
cıkksssssaç kalmana gerek yok, sadece kendini dinle gerçekten neye ve ne kadara ihtiyacı var vücudunun onu belirle ve o kadarını ye, azıcık da evin içinde bile turlasan beni geçersin bile bence
![]()
1.5 yaşındaablaa çok guzel olmus bu tabloellerine saglik 80 ler liginde 4 sıradayım gözüm bir ustümdeki degil 70 lerde
anladım ablacım
gel buyur ablacım bende mıncırarak seviyorum öpe öpe
bayıldımmmm
yeni cıktım hamilelikten 9 ayda bile kustum ayy Allah yardımcın olsun canımama mükemmel bir his harika bir duygu hamilelik ben insan gibi olmuyorum o ayrı
1. si kac yaşında
benimde 8 yaşında bir kızim var oglum su an 2 aylık![]()
Aynen bebeğimm pazartesiye deneBir daha bende öyle tartılıcam o zaman
Bize ugramaz belki ergenlikGribal enfeksiyon birde gözümde arpacık çıktı ya hayatımda ilk kez oluyorum
Ay birde 2 yaş sendromu aman aman
Geçen hafta burda menüler de hurmalar havada ucuyordu
Tablo bize ihtiyacımız olan motivasyonu verecek inşallah.ablaa çok guzel olmus bu tabloellerine saglik 80 ler liginde 4 sıradayım gözüm bir ustümdeki degil 70 lerde
anladım ablacım
gel buyur ablacım bende mıncırarak seviyorum öpe öpe
bayıldımmmm
yeni cıktım hamilelikten 9 ayda bile kustum ayy Allah yardımcın olsun canımama mükemmel bir his harika bir duygu hamilelik ben insan gibi olmuyorum o ayrı
1. si kac yaşında
benimde 8 yaşında bir kızim var oglum su an 2 aylık![]()
Yine aylardan kasiiiiim