Gençler önceliğim kuzum. Seve seve yol veririm ne demek. Ben Nergisimle yavaş yavaş takip ederim sizi değil mi kankişim@Jou-Hayal sizden korkulur Kızlar geceden beri tüm kirli çamaşırlarımı ortaya döktürdünüz yahu hayatımın yarısın anlatmışım Artık menümü yazayım yeter
MENÜM
14:00 Kahvaltı = Sucuklu yumurta, kaşar, 2 zeytin, 2dilim Çavdar ekmeği, şekersiz çay
Ara = kahve içerken 2 kare bitter
Akşam = 1 kase tarhana, 2 köfte, 1dilim çavdar .
Elhan Sibelle önümüzden çekilip 60'lar ligine geç hemen hadi Önümde sadece ikiniz varsınız aayyyy gidiyoruuuzzzz
@Beth18 Hocam kaptanım sporda yapıcam birazdan
Afiyet olsun kaptanım
Canım afiyet olsun.11:00
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir zeytin
Şekersiz çay
15:00
Kefir
18:00
4 kaşık et yemegi
2 dilim ekmek
Elhan
Ahahah şerbetli tatlı sevmiyorum maalesef ablaAfiyet olsun kaptanımpizza ufak boy olduğu için lafını bile etmeye değmez.. ben üç kilo versem burma kadayıf bile yerdim.
Teşekkürler hocamAfiyet olsun Sibelcim.
Ederiz kankisim gözümüz üstlerinde seve seveGençler önceliğim kuzum. Seve seve yol veririm ne demek. Ben Nergisimle yavaş yavaş takip ederim sizi değil mi kankişimNergis 35
Evet 3 de yedim hemde az yedim gözüm tencerede kaldı ama yemedim millet bir daha hem börek.hem.sarma aldı ama ben almadimSarmalari üçte yediğin için endişe etmiyorum tatlım. Afiyet olsun.
Süper olmuş akşam afiyetler olsun canım benim4 Kasım Menüsü
8.00 Hcyli Türk kahvesi
11.00 Bir buçuk yumurta, büyük kase salata
Peynir , iki kuru kayısı, iki ceviz , zeytin , bir dilim çavdar ekmeği
16.00 Bir portakal
17.30 Hamsi tava yarım porsiyon, salata
19.00 Bir kaşık orman meyveli musli ...
İki litre su
yazarhanim35
Nergis 35
İradene sağlık canım. Yedi sarmanin fazlası kötü olurdu. İyi yapmışsınEderiz kankisim gözümüz üstlerinde seve seve
Evet 3 de yedim hemde az yedim gözüm tencerede kaldı ama yemedim millet bir daha hem börek.hem.sarma aldı ama ben almadim
Teşekkür ederim bitanemSüper olmuş akşam afiyetler olsun canım benim
Afiyet olsun ablam hcyli ne demek4 Kasım Menüsü
8.00 Hcyli Türk kahvesi
11.00 Bir buçuk yumurta, büyük kase salata
Peynir , iki kuru kayısı, iki ceviz , zeytin , bir dilim çavdar ekmeği
16.00 Bir portakal
17.30 Hamsi tava yarım porsiyon, salata
19.00 Bir kaşık orman meyveli musli ...
İki litre su
yazarhanim35
Nergis 35
Teşekkür ederim kaptanım. Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi.Birazcik da tarçın var içinde.Afiyet olsun ablam hcyli ne demek
Ohh afiyet olsunTeşekkür ederim kaptanım. Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi.Birazcik da tarçın var içinde.
Ay inşallah blondem ya çok teşekkür ederimşimdiden bile başarıyorsun Okup bitmiş, kurslara gidiliyor , kilo vermeye azimle devam ediliyor ve daha yaş 20'lerde oohooo...Bu kız neler neler başaracak ve kimlere ilham verecek . Ben eminim bundan.
Eveett öyle yapalım anlaştıkBu cuma öyle yapıp 15-20 dk bekleyelim
böyle hayatı dinlemek hoşuma gidiyor valla ilham alıyorum napıyım
Abla napuyım ya aç hissediyorum kendimiCanım afiyet olsun.Ekmeği niye artirdin İnşallah sonuç güzel olur Yoksa hep dört dilim miydi hatırlamıyorum.
Ablaaaa kimlerin ziyaretçi olduğunuda görebiliyor musun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?