Afiyet şifa olsun.Öyle yapacağım ablacım :) çorba da koydum ocağa oh mis :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet şifa olsun.Öyle yapacağım ablacım :) çorba da koydum ocağa oh mis :)
Beslenme alışkanlığı kazanmak hayatı öyle yasamak lazım. Bizim buradaki menülerimiz zamanla alışkanlığa dönüşüyor. Şok diyetler zaten kalıcı değil. Yarışma heyecanıyla alakalı. Dilerim başarırız kaptanım.Şey yaparak yaşamak istiyorum ben artık gündüz ağır bir şey yediysem akşam dengelemeyi huy haline getirerek çnkü maalesef kg almaya elverişli bir birey olarak ömrüm boyunca diyet yapmak beni aşırı zorlayacak![]()
Teşekkür ederimAfiyet şifa olsun.![]()
İnşallah ablacımBeslenme alışkanlığı kazanmak hayatı öyle yasamak lazım. Bizim buradaki menülerimiz zamanla alışkanlığa dönüşüyor. Şok diyetler zaten kalıcı değil. Yarışma heyecanıyla alakalı. Dilerim başarırız kaptanım.![]()
Bir ilksin reçelli lahmacundaKendi yaptığım lahmacundu hocam canim çok tatlı istedi üstüne sürdüm![]()
Eline saglik hocam![]()
Eline emeğine sağlık çok teşekkür ederiz canım ablamBebeğim bir şey kacirmadin.
Kilo oranlarını herkes görsün motivasyon olsun diye hazırladım.Her hafta lig degisimlerini yaparım. Nerdeeeeen nereye gelmişiz görürüz. Somut ilerlememiz gün ışığına çıksın.
![]()
Sağol büyük kaptanımYavrum yıktın geçtin ortalığı
Bu nasıl bir cuma menüsü olmaz ki böyle de yapılmaz ki![]()
Çok teşekkür ederim akrepcimEllerine emeğine sağlık canım kaptanım
Ooo harika olmuş. Kilo cetveli gibi kolay takip ederiz. Ellerine sağlık kaptancım ablacım
Ayakta alkışlıyorum harika menü![]()
Bence kesinlikle başarırsın canım ama tabii ki sıramı kaptırmaya pek niyetim olmadığını söylemeliyim
Bir ilksin reçelli lahmacundaayy hiç unutmayacağım bunu
ben de lahmacundan sonra canı tatlı çekti bir kaşık reçel yedi diye düşünmüştüm.
Afiyet reçel olsun kaptanım.![]()
Ben yoğumm aslında
60' lar Ligi Kilo 70' ler Ligi Kilo @Chara- 60.7 Elhan
70.6 Jasminium84
63.0 @sibel_84 72.45 Mucizemsn
63.45 blonde ambition
74.4 @Nergis 35 64.1 @Ozzybal 74.75 @flziso 64.6 -Hayal
76.8 Jou
65.0 Ellssa
77.2 @menekse_kokusu 65.9 yazarhanim35
77.3 Beth18
66.3 s i d e l y a
66.75 @TemelinSafinazi 68.35 @Aomine Daiki 68.55
80' ler Ligi Kilo 90' lar Ligi Kilo gezegenfeza
81.1 @60kiloyum 91.1 @kayipdunya 81.35 @Efenin_Annesi 95.1 @Mthn83 81.9 @Tutku44 83.7 @Ysmnondr 84.1
Rica ederim sidoşumEline emeğine sağlık çok teşekkür ederiz canım ablam![]()
Ölü taklidi yaparsan sirani kaptirirsin tatlimmBen yoğumm aslında![]()
Ama yazmıştım kilomu sabahÖlü taklidi yaparsan sirani kaptirirsin tatlimm![]()
aynen öyle :) ekstra bir hırslanmam gerek
Ben şansımı deneyeyim :) spor yapamıyorum ben gerçi ev kalabalık burda havalar soğuk diyede. Bol bol aç kalacağım sanırımBence kesinlikle başarırsın canım ama tabii ki sıramı kaptırmaya pek niyetim olmadığını söylemeliyim![]()
Sağol bidenemAferriimmm sana kizzz