Yavrum yıktın geçtin ortalığıHayırlı sabahlar herkese
Cuma menüsü
Kahvaltı 13
1 kase mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek
Akşam 18
1 kase ıspanak kökü çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 küçük kase yoğurt
2.5 lt su
9000 adım
Elhan @yazarhanim35
Evett evettt eşekkk sıpaaaMasalahhh o bulantida bebeğin nazi cilvesi canım
HayrolsunGünaydın kızlar akşam benimde keyfim kaçtı ilaç içip uyudum erkenden masalahhh sayfalar dolmuş
Hahahahaha güzel fikirmiş beğendimm sende olmasanBebeğim bir şey kacirmadin.
Kilo oranlarını herkes görsün motivasyon olsun diye hazırladım.Her hafta lig degisimlerini yaparım. Nerdeeeeen nereye gelmişiz görürüz. Somut ilerlememiz gün ışığına çıksın.
Sanki ben içemem
Canım eşim beraber yürüyelim deyince hcy li kahve eşliğinde onu bekliyorum.
Eki Görüntüle 3329443
Kizzz evett değişik oldu guzel fikirr oldu hahahaKız çok güzel olmamış mı ama
Evettt kuzumm nerden hatirladınnJou 2022 haziran annesi misiniz? Sanki ordan hatırlıyorum sizi ama nick benzerliği de olabilir. Hamileymişsiniz tebrik ederim bu arada
Maşallah jouu sağlıkla kucağına al inşallahOlacak galiba ablaa 1.5 aylık suan persembe günü kalp atışı var böyle bulantım basladıysa demekki herşey yolunda
Kusmak değilde kusucakmişsın gibi ogk oğk yapıyosun banyo gözün korkmasın kuzum normal şeyler bu bebeğin gelişimi için vücut tepki veriyo 2aya kalmaz alışıyo dahada olmuyo ama salçalı yemekler yesem kusarım acılı falan şuan su kustum odaMaşallah jouu sağlıkla kucağına al inşallahkusmada oluyor mu
Ellerine emeğine sağlık canım kaptanımTakımlarımız hayırlı olsun.
Ziplamali, uçmali, coşmali, çalıp söylemeli, çekişmeli ama tatlı tatlı , içmeli , kopmali , enerjik bir haftamız olsun inşallah.
Masterfit Yarışması 90. Etap 03.11 06.11 Fark Yüzde Kırmızı Takım @yazarhanim35 KAPTAN 77.3 @Efenin_Annesi 95.1 Keira- 60.7 gezegenfeza 81.1 Ellssa 77.2 @kayipdunya 81.35 @s i d e l y a 66.75 @Ozzybal 74.75 @menekse_kokusu 65.9 Elhan 70.6 Mavi Takim @Beth18 KAPTAN 66.3 @sibel_84 72.45 @flziso 64.6 @Aomine Daiki 68.55 @Nergis 35 64.1 @Mucizemsn 63.45 @Mthn83 81.9 @blonde ambition 74.4 @TemelinSafinazi 68.35 @Ysmnondr 84.1 @sudansebep 4 Kasım'da bildirecek HAZIRLIK BÖLÜMÜ -Hayal 76.8 @Tutku44 83.7 Jou 65.0 @Jasminium84 63.0 @60kiloyum 91.1
Ooo harika olmuş. Kilo cetveli gibi kolay takip ederiz. Ellerine sağlık kaptancım ablacım
60' lar Ligi Kilo 70' ler Ligi Kilo Keira- 60.7 Elhan 70.6 @Jasminium84 63.0 @sibel_84 72.45 @Mucizemsn 63.45 @blonde ambition 74.4 @Nergis 35 64.1 @Ozzybal 74.75 @flziso 64.6 -Hayal 76.8 Jou 65.0 Ellssa 77.2 @menekse_kokusu 65.9 @yazarhanim35 77.3 @Beth18 66.3 @s i d e l y a 66.75 @TemelinSafinazi 68.35 @Aomine Daiki 68.55
80' ler Ligi Kilo 90' lar Ligi Kilo gezegenfeza 81.1 @60kiloyum 91.1 @kayipdunya 81.35 @Efenin_Annesi 95.1 @Mthn83 81.9 @Tutku44 83.7 @Ysmnondr 84.1
Ayakta alkışlıyorum harika menüHayırlı sabahlar herkese
Cuma menüsü
Kahvaltı 13
1 kase mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek
Akşam 18
1 kase ıspanak kökü çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 küçük kase yoğurt
2.5 lt su
9000 adım
Elhan @yazarhanim35
İlk oklar atılmaya başladı
Rica ederim eski tatlış kaptanım.Ellerine emeğine sağlık canım kaptanım
Ooo harika olmuş. Kilo cetveli gibi kolay takip ederiz. Ellerine sağlık kaptancım ablacım
Ayakta alkışlıyorum harika menü
2 aya geçiyorsa iyi uzun sürerse kötü olurKusmak değilde kusucakmişsın gibi ogk oğk yapıyosun banyo gözün korkmasın kuzum normal şeyler bu bebeğin gelişimi için vücut tepki veriyo 2aya kalmaz alışıyo dahada olmuyo ama salçalı yemekler yesem kusarım acılı falan şuan su kustum oda
Şuan vücut alisma evresine giriyo
HAhahahaha kizz evett gerçekten hamilelik güzel ama zor bi süreç bide evladında varsa suan hepten zor düşünüyorum bazen napcam nasıl olcak nasıl bitcek 2 si birden neler bekliyo beni bilmiyorum arada geliyo bana böyle2 aya geçiyorsa iyi uzun sürerse kötü oluramaaann ana olmak kolay mı daha fındık kadarken anneye eziyet ediyorlar
Ergenlik zamanları var elcooooo dur heleHAhahahaha kizz evett gerçekten hamilelik güzel ama zor bi süreç bide evladında varsa suan hepten zor düşünüyorum bazen napcam nasıl olcak nasıl bitcek 2 si birden neler bekliyo beni bilmiyorum arada geliyo bana böyle
Ona yaşlanmamda çok var daha hahahahahaErgenlik zamanları var elcooooo dur hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?