Sen neredeydin canım biz daha camlar kapılar açık ayyy kar soğuğu da bi başka zor oluyor Allah yardımcınız olsunBuraya erken geliyo kuzu ya 1 bucuk aydır doglgaz yanio dağlara bele kadar kar yağmış merkeze düşse biraz hafifler soğuk ama yağmadı daha
Emeğine sağlık kaptanımTakımlarımız hayırlı olsun.
Ziplamali, uçmali, coşmali, çalıp söylemeli, çekişmeli ama tatlı tatlı , içmeli , kopmali , enerjik bir haftamız olsun inşallah.
Masterfit Yarışması 90. Etap 03.11 06.11 Fark Yüzde Kırmızı Takım @yazarhanim35 KAPTAN 77.3 @Efenin_Annesi 95.1 @Chara- 60.7 @gezegenfeza 81.1 Ellssa 77.2 @kayipdunya 81.35 @s i d e l y a 66.75 @Ozzybal 74.75 @menekse_kokusu 65.9 Elhan 70.6 Mavi Takim @Beth18 KAPTAN 66.3 @sibel_84 72.45 flziso 64.6 @Aomine Daiki 68.55 Nergis 35 64.1 @Mucizemsn 63.45 @Mthn83 81.9 @blonde ambition 74.4 @TemelinSafinazi 68.35 @Ysmnondr 84.1 FitVenus 4 Kasım'da bildirecek HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Hayalkuran 76.8 @Tutku44 83.7 Jou 65.0 @Jasminium84 63.0 @60kiloyum 91.1
Teşekkür ederim tatlışım.Emeğine sağlık kaptanım
Günler çabuk geçsin tayin gününüz gelsin kuzucum. Sıcağı sevmeyen biriyim ama bu kadar erken soğukluk da iyi değil .Buraya erken geliyo kuzu ya 1 bucuk aydır doglgaz yanio dağlara bele kadar kar yağmış merkeze düşse biraz hafifler soğuk ama yağmadı daha
Amin inşallah abla ya bitsin diye 4 gözle bekliyoruzGünler çabuk geçsin tayin gününüz gelsin kuzucum. Sıcağı sevmeyen biriyim ama bu kadar erken soğukluk da iyi değil .
Hakkari canimSen neredeydin canım biz daha camlar kapılar açık ayyy kar soğuğu da bi başka zor oluyor Allah yardımcınız olsun
Yürüyüş ve ya bisikleti oneririm ama cikmiyacaksan yat gitsin bosver camasir katkamayi hiccc sevmediğim işlerin başında geliyorGünaydın
Yürüsem mi , bisiklete mi binsem , camaşir da katlayabilirim -düşüncesi sıkıcı vazgeçtim- düşüp yatsam mine yapsam
Himm evet daha öncede söylemiştin Allah gönlünüze göre versin tayininizi canimHakkari canim
Yaabi bakım cnm iyi oldu söylediğin
Afiyet olsun canım
Vallaha buhaftaya girdik benim midem öğkk olmaya başladı kusmaya başladımÇok geçmiş olsun yaa şimdi iyi inşallah sen nasılsın peki
Kendisi şuan genel cumhurbaşkanıYok anam bu her şeyi biliyor valla bulmamız imkansız gibi bir şey
aNladım canımSağol canımher seyi organize etmek durumu biraz stresli ama bir okadar da zevkli bir iş . Hastaların ön muayenelerini ben alıyorum ameliyat fiyatlarını ve yapılması gereken süreçleri belirliyorum ve öncesi ,sonrası takip yapıyorum ondan sağlik konusunda bir doktora yakın bilgim olmazsa olmaz tabi insanların sağlığı söz konusu.
Olacak galiba ablaa 1.5 aylık suan persembe günü kalp atışı var böyle bulantım basladıysa demekki herşey yolundaMaraton başladı tatlım.. Allah kolaylık versin.İki aylık oldu degildi mi?
Mercimegimiz büyüyorOlacak galiba ablaa 1.5 aylık suan persembe günü kalp atışı var böyle bulantım basladıysa demekki herşey yolunda
Oyyy sağoll teyzoşumuzzMercimegimiz büyüyorfasulye olacak Saglikla gelsin dünyamıza teyzesinin bitanesi.
Brokoli kesmeceye bayılırım...sudansebebim burada olman ne güzel oldu
Olacak galiba ablaa 1.5 aylık suan persembe günü kalp atışı var böyle bulantım basladıysa demekki herşey yolunda
İyi yuruyusler afiyet olsun canım spor öncesi kahve süperr kankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?