- 13 Ağustos 2022
- 6.822
- 29.704
- 478
Hastanede abla dünden beri hiç yemek vermemişler sadece serumla besleniyorOlmaz olmaz.Yasemini unutmuslar zaten
Kayınpederden haber var mı tatlım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede abla dünden beri hiç yemek vermemişler sadece serumla besleniyorOlmaz olmaz.Yasemini unutmuslar zaten
Ne yemek istiyosan göderr banaTesekkur ederim aşko regl dönemi dun başladı asiri yemek yemek istiyor canım tutmaya çalışıyorum kendimi![]()
Yasemin onu yazdktan sonra aldılar. Beth aldı onu ablacım bizim takımda . MaviOlmaz olmaz.Yasemini unutmuslar zaten
Pankreasta sıkıntı olunca yemek vermediler demek kiHastanede abla dünden beri hiç yemek vermemişler sadece serumla besleniyorkaynım askerden geldi bide bugün baya bir curcuna var yanına gidicez bizde eşimle bakalım nasıl
İyi hadi o taraf halloldu .Yasemin onu yazdktan sonra aldılar. Beth aldı onu ablacım bizim takımda . Mavi![]()
Yok yahu ne bagışlaması bendeki dirence ben bile güvenemiyom kızlar napsınBebeğim hayalkuranin yerine seni alayım olur mu ? Lütfen bağışla![]()
Sen bizimsinYok yahu ne bagışlaması bendeki dirence ben bile güvenemiyom kızlar napsın![]()
![]()
2 dk trip yapayım dediydim kursagımda bıraktın abla ya askolsun
![]()
En sevdiğim renk zaten maviydi benmdeSen bizimsinbırakırmıyız seni
Mavi takımda birlikteyiz tatlım.
![]()
Çok geçmiş olsun canımHastanede abla dünden beri hiç yemek vermemişler sadece serumla besleniyorkaynım askerden geldi bide bugün baya bir curcuna var yanına gidicez bizde eşimle bakalım nasıl
Yarına güzel bir kahvaltıyla hem kendimi hemde kocamı şimartim bariKocalar bozuk saat gibi, günde iki defa da olsa doğru saati gösterir.
Bence bu sefer haklı eniştemin hakkını yiyemem![]()
Kaptım bu bilgiyiAaa wc sıkıntısını bekunis(mushil) geçiriyor tavsiye ederim![]()
Seninde eline sağlık kaptanım
HEPBIRLIKTE TAKIMLARIMIZI COK COK GUZEL İDARE ETTIK RELAX VE RAHAT BİR HAFTAYDI TEKRAR EŞ OLMAK ISTERIM AKREBIMEvet ya harikaydık hep birlikte![]()
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin
Sabah yut akşam muhteşem etki ediyorYarına güzel bir kahvaltıyla hem kendimi hemde kocamı şimartim bari
Kaptım bu bilgiyi
Seninde eline sağlık kaptanım
HEPBIRLIKTE TAKIMLARIMIZI COK COK GUZEL İDARE ETTIK RELAX VE RAHAT BİR HAFTAYDI TEKRAR EŞ OLMAK ISTERIM AKREBIM![]()
Cuma günü galibiyetimize en etkili yüzdeyle gelmek için en büyük çabayı göstereceğim inşallahKırmızı takım
Efenin_Annesi
@kayipdunya
@gezegenfeza
Ellssa
@60kiloyum
@menekse_kokusu
Elhan
@s i d e l y a
@Ozzybal
Keira-
Eksik var mı bilmiyorum ama bileğinize kuvvet kızçelerim![]()
Ay valla çok kaçırdımSen bunu da çok iyi atlatırsın merak etme❤
bir rekor senden ,bir rekor benden oldu
Vücudumun bu hafta tuttuğu ne varsa ,haftaya hepsini fazlasıyla atsın inşlh.
![]()
![]()
Ben miGeçen haftada kirmizidaydin ne haberrrr zort ciktin![]()
Benimle aynı takımda olduğun için şanslısın büyük ceylanEn sevdiğim renk zaten maviydi benmdeşimdi kırmızılar düşünsün
![]()