- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Mutlu yıllar canım. Filiz de çok hanım bir kız onunla sohbet etmekte hep çok güzeldi. İkinizide tanıdığıma memnun oldum . Yeni yaşının güzel şeyler getirmesini dilerim.Nasıl zorla kutlatırım ama kendimihadi kutlayın beni şımartın beni
Sürpriz erken geldi üzgünümElhan ve Masterfit
Gelinim benm elimden su içti ondan hanımlığı benden bulaştıMutlu yıllar canım. Filiz de çok hanım bir kız onunla sohbet etmekte hep çok güzeldi. İkinizide tanıdığıma memnun oldum . Yeni yaşının güzel şeyler getirmesini dilerim.
Çoook teşekkür ediyoruuum bu yaşımda hepimiz fit olalım inşallah hayalim
Bak hala yanlis yapıyorsun. Suçlamıyorum seni davranışlarının nelere yol açtığını anlatıyorum. Olayın çıkış noktasına bak. Tekrar mi yazayım şimdi.Abla suçlusu benmi oldum benim yüzümden mi oldu öyle yansıttıysamda peki özür dilerim nediyim yanii ben birsey demedim ki sende bana karşı çok degiştin bendr seni tanıyamadım cok uzgünüm gunlerdir sustum seninde bana cvp vermediklerin var dı birsey dedimmi uzgünüm gercekten pekii yinede güzellikle cvp verdim ama kötü oldum bende yansıtıyosam burda uğramıyim hakında hayırlısı olsun umarım gonlünuzce olsun
İnşallaahh bebeğiimmÇoook teşekkür ediyoruuum bu yaşımda hepimiz fit olalım inşallah hayalim
Tesekkur ederimMutlu yıllar canım. Filiz de çok hanım bir kız onunla sohbet etmekte hep çok güzeldi. İkinizide tanıdığıma memnun oldum . Yeni yaşının güzel şeyler getirmesini dilerim.
Sayfayı ele geçirme planlarım vardı. Şimdi hepinizi çıtır çıtır yiyeceğim.Az çok bir tahminim var topigi kapatacaksın yada yönetimi zipzip ile konuştun durumun gidişatını bildiridin. Ama bu bizi üzer eğer böyle birseyse. 1 kisi yüzünden emeklerimizin çöpe gitmesini istemem .
Sağlıklı, huzurlu çok güzel bir ömrün olsun tatlım.Çoook teşekkür ediyoruuum bu yaşımda hepimiz fit olalım inşallah hayalim
Yarın yeni kararlarla devam edeceğim inşallah.
İnşallah ablişkoomSağlıklı, huzurlu çok güzel bir ömrün olsun tatlım.
Yeni yaşin sürprizlerle dolu gelsin inşallah
Merak ettim yeni kararları ablaYarın yeni kararlarla devam edeceğim inşallah.Tesekkur ederim tatlım.
Dimi dimi akrepler hep yanlış anlaşılıyor bence çok tatlıyız mükemmel gbı bişeyizGorumcecim canım gorumcecim akrepin kiz olanın huyu suyu güzelde(sendenoturubiliyorum) beni gaza getirip 2 erkek bebeyi akrep yaptırdın erkek versiyonu hakkında görüşlerim olumsuz cagnimmm gorumcecimYeni yaşın hep benli olması dileklerimle iyiki varsin ve iyiki benim gorumcecimsin seviyorum seni mucks Ysmnondr
yeni yaşın kutlu olsun canımÇoook teşekkür ediyoruuum bu yaşımda hepimiz fit olalım inşallah hayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?