• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dimi dimi akrepler hep yanlış anlaşılıyor bence çok tatlıyız mükemmel gbı bişeyiz:KK59::cool: erkeğide iyi kız bana benziyo oğluşlarım bence :KK53: nice sizli yaşlarım olsun inşallah gelincikim:KK60::KK37:
Erkek versiyonun dedigim dediği çok fena 🤣 sana benzemesi epey güzelde huyları beni benden alıyorlar 🤣

Gelinim benm elimden su içti ondan hanımlığı benden bulaştı :ıslık:  çok teşekkür ediyorum canım brnde çok memnun oldum sevdim seni :KK37:

Tesekkur ederim 😊🙏 hislerimiz karşılıklı sekerim

Gorumcecim canım gorumcecim akrepin kiz olanın huyu suyu güzelde(sendenoturubiliyorum) beni gaza getirip 2 erkek bebeyi akrep yaptırdın erkek versiyonu hakkında görüşlerim olumsuz cagnimmm gorumcecim 🤣 Yeni yaşın hep benli olması dileklerimle iyiki varsin ve iyiki benim gorumcecimsin seviyorum seni mucks 😘 Ysmnondr Ysmnondr
🥰 Bayılıyorum size hep böyle kalın . ❤
Hiç görümcem olmadı . İlerde olursa böyle olalım inşlh 🙏🏻

🥰 Bayılıyorum size hep böyle kalın . ❤
Hiç görümcem olmadı . İlerde olursa böyle olalım inşlh 🙏🏻
Bende 4 tane görünce var boy boy inanki bu gelin yine şanslı tek ben varım:KK70:gerçi onlarla da kankayım ben aynı böyle sanırım keramet bende ahahaaha:KK70: azcık çatlakım ben:KK53: allah gönlüne göre versin inşallah canım:KK60:

Allahııım doğumgününde gülmekten katılarak ölen ilk kişi olcam sanırım :KK70:
Bugün ikinci kişiye kahkaha attırmışım doğum gününde. 😂
Penguene söylediğimi size de söyleyeyim o halde.
Bu kahkaha da benden size doğum günü hediyesi olsun.
Size de nice yaşlara o zaman.🥰

Bende 4 tane görünce var boy boy inanki bu gelin yine şanslı tek ben varım:KK70:gerçi onlarla da kankayım ben aynı böyle sanırım keramet bende ahahaaha:KK70: azcık çatlakım ben:KK53: allah gönlüne göre versin inşallah canım:KK60:
Emoji karmaşına soktun beni 🥰 Amin mi diyim ? Muhteşem mi diyim? Maşallahmı ? Tatlı espirilerine gülme mi atayım ? Hangine basacağımı şaştım :confused:

Back
X