- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.393
- 348
- 30
HosgeldinnAdımımı attım ben de tartışma gördüm ve anladığım kadarıyla bir süredir devam ediyormuş çözülür umarım
Bekliyorum meraklasaol canım ama yine de artık şu karbonhidratı büyük ölçüde menümden çıkarmam lazım.
siyez grissini diye yazdım. ince galeta da denebilir. ev yapımı o ben yaptım. siyez unundan ekşimayayla çekirdekli. tadı güzel ve çok tatmin edici
Tamam kuzumaz işim var gelince yazayım canım.
Hadi bakemmminsallah kaptanım ❣
Cuma paylaşacağım tartımı
Mesela şu sırf profesör diye öğrencisini taciz ettiğini söyleyen adamı körü körüne savunmasına sinir oldum neymiş adamın videosu montajdır diyor
Neeyseee tamam tamamCanım olsa dükkan senin
İnanki pazartesi cuma tartılıyorum sadece.
Çok güzel afiyet olsun canım
Unuttum giittiBol eksili tartılar da benim hoşuma gidiyorkalıyorum sizin hatrınıza seni kırdıysam geçen gün de affola
Hazırda bamya var denemelik sağlıklı ve bağırsak dostu bu tarifi denemem lazımBamyayı saplarında ki o sümüğe inmeden temizliyoruz canım biz yıkayıp bekletiyoruz kenarda tavuk normal kavrulana kadar ardından içine soğan ikisi de kavrulunca domates rendesi ekleyip bamyayı ekliyoruz yarım limon sıkıyoruz domatesin ve bamyanın çiğliği gidince çok sulu olmayacak şekilde su ekleyip pişince tamam :)
Unuttum giitti
Kalmana sevindim cumaya sabırsızlıkla bildirimini bekliyor olacagim
Ben bamya kereviz vesaire çok severim hatta tüm sebzeleri :) pırasa ve kabak hariç onlardan da tiksindim maalesef. İzmirde yaşıyorum Ya bizimkiler her çeşit yapıyor sebzeleri etli tavuklu zeytinyağlıHazırda bamya var denemelik sağlıklı ve bağırsak dostu bu tarifi denemem lazım
Bütün darginliklar , kırgınlıklar unutulup gitsin tatlım.Unuttum giitti
Kalmana sevindim cumaya sabırsızlıkla bildirimini bekliyor olacagim
Adam yoruluyo beybimm işe gittikten sonra uyursun rahat rahatÖyle yapıyorum valla efem
şimdi içersem uykum kaçar diye korkuyorum zaten deliksiz uyuyamıyorum eşimin horlama sesinden
Gece uykusunu tutmuyor aşko yaaAdam yoruluyo beybimm işe gittikten sonra uyursun rahat rahat
Ablaaa şimdi açıklasana merak ettim 23:59 a çok varSevgili arkadaşlar minik bir sürprizim var sizlere
23.59' da açıklayacağım.
Ooyyy kulağına pamukmu koysan bendede oluyo bu durum kızım uyancak diye okadar zor şartlarla uyuturken yapar ya allahhhGece uykusunu tutmuyor aşko yaaevet dediğin gibi yoruluyor normal yani
Tatlım uykun geldiyse uyu dinlen. Sabah ogrenirsin.Ablaaa şimdi açıklasana merak ettim 23:59 a çok var
Insallah caniiiimSanırım öyleinşallah benimde küçülür senin gibi heveslendim
Hic öyle düşüncelerede kapılmadım şükür kii öyle bi huyum yoktur uzamasın diye daha fazla kalbimiz kırilmasın diye yorumlamak istememiştim sanada iyi geceler olsunKimseyle ortam gerilmesin diye bir daha diyologum olmayacak . Sadece tek bu sözüm ilk ve son kez yazacağım. Kim durduk yere beni üzüp sonra da yeterince üzebilmişimdir artık oohh bir neşelenebilirim diye duygulara girebilecek kadar kalbi kötüleşmişse onu tüm kalbimle Allaha havale ettim. Bunun için aynı şekil hakaret vari cevaplar vermedim kimseye çünkü ben haklı kalayım ki benim gücüm kısıtlı, gücü sınırsız olan benim hakkımı arasin.Bunu yapanları Tüm kalbimle affetmiyor ve vicdan rahatsızlığı çekip ,canı yanan beni hatırlasın bunu diliyorum. İyi olmayı başara bilenlere iyi geceler olsun.
Bende şu kerevize ısınamadım yaa sevdiremedi bana kendinibende bende
Ben bamya kereviz vesaire çok severim hatta tüm sebzeleri :) pırasa ve kabak hariç onlardan da tiksindim maalesef. İzmirde yaşıyorum Ya bizimkiler her çeşit yapıyor sebzeleri etli tavuklu zeytinyağlı
Kulak tıkacı takıyorum zaten onu takmaktan kulak deliğim genişlediOoyyy kulağına pamukmu koysan bendede oluyo bu durum kızım uyancak diye okadar zor şartlarla uyuturken yapar ya allahhh
Hahahaha hayall yaaKulak tıkacı takıyorum zaten onu takmaktan kulak deliğim genişledi
Yok bekliycem abla merak ettimTatlım uykun geldiyse uyu dinlen. Sabah ogrenirsin.
Kız valla üst komşum ayrı ses yapıyor kocam ayrı horluyor tek çarem napıyımHahahaha hayall yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?