- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurta muaynesimi cnmHanımlar dua eder dua beklerim hayırlısıyla bugünde güzel geçsin inşallahfelaket derecede stresliyim ve mideme vurdu sanırım stresim
![]()
Evet iğnelerim bitti kontrole geldim şimdi Dr kapısında bekliyorumyumurta muaynesimi cnm
en tatlı heyecan..Evet iğnelerim bitti kontrole geldim şimdi Dr kapısında bekliyorum
Günaydın
+300 ile geldim
Ödem var içimde
Gece yatmadan türk kahvesi içmişim
Günaydın masterfitin azimli hırslı boğazına dur diyebilen iradeli kızlarıkahvemi içtim yürüyüşume cikicam gelince tartıya cikicam 2 günlük patlarcasina yemenin bedeli ne merak ediyorum
ben artı 2,5 diyorum varmı artıran
![]()
Günaydın güzel bir hafta olsun hepimize![]()
Günaydın güzellikler![]()
Günaydınnnnnnn.![]()
Günaydın kizlar![]()
Herkese hayırlı sabahlar, ben sabitim . Erkenden yazıyorum hacemat yaptırmaya gideceğim inşaAllah. ALLAH a emanet olun
72.2
Sabit
@Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Hanımlar dua eder dua beklerim hayırlısıyla bugünde güzel geçsin inşallahfelaket derecede stresliyim ve mideme vurdu sanırım stresim
![]()
Günaydın kızlarGünaydın kızlar![]()
Evet ama panik atak var bende ve ister istemez tedirgin oluyorum buraya gelince tatlı heycan yok olup stres basıyo değişken dönem sanırımen tatlı heyecan..
şansın bol olsun cnm
Geçmiş olsun inşallahGünaydın kızlarbaşım çok ağrıyor bugün
![]()
Günaydın canımGünaydın kizlar![]()
Günaydın canımohhh beeeeeeeeee millet haftasonunu iple çeker
ben haftabaşını iple çekiorum
vallahi iş yerinde dinleniyorum ben![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sizide özledim heemmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Afiyet olsun canım09:00
8 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 biber
12:00
2 ceviz
1 elma
18:00
2 adet tavuk göğsü
salata
yoğurt
2 lt su
2.000 adım![]()
Sende Allaha emanet ol canimHerkese hayırlı sabahlar, ben sabitim . Erkenden yazıyorum hacemat yaptırmaya gideceğim inşaAllah. ALLAH a emanet olun
72.2
Sabit
@Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
geçmiş olsun cnmGünaydın kızlarbaşım çok ağrıyor bugün
![]()
cnm stres yapma hormonların oynamasın :)Evet ama panik atak var bende ve ister istemez tedirgin oluyorum buraya gelince tatlı heycan yok olup stres basıyo değişken dönem sanırım
Geçmiş olsun inşallah
fellüzüm olmuşmu menü ?Günaydın canım
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Sende Allaha emanet ol canim
Günaydın canım![]()
Dürttüm olmuşgeçmiş olsun cnm
cnm stres yapma hormonların oynamasın :)
fellüzüm olmuşmu menü ?
dürt beni
Sağol canım heyecan yapma Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahEvet ama panik atak var bende ve ister istemez tedirgin oluyorum buraya gelince tatlı heycan yok olup stres basıyo değişken dönem sanırım
Geçmiş olsun inşallah
Sağol canım
Sağol canım benimgeçmiş olsun cnm
cnm stres yapma hormonların oynamasın :)
fellüzüm olmuşmu menü ?
dürt beni
Sen simdi bana pide yapmicanmiSağol canım heyecan yapma Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah
Sağol canım![]()
Evet yarın yapcamSen simdi bana pide yapmicanmi![]()
![]()
![]()
Sağol canım