- 25 Ağustos 2019
- 61.745
- 116.951
- 698
- 31
SAğoll bebeğimm yarına sabırsızlanıyorummÇok güzel.Afiyet olsun canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SAğoll bebeğimm yarına sabırsızlanıyorummÇok güzel.Afiyet olsun canım
![]()
Ondan sordumYok kizzz bu diyette içermiyim![]()
Afiyet olsun kaptanımEki Görüntüle 3314179
Kahvaltım
Salça gibi duran çemen
Eki Görüntüle 3314182
Akşam yemeği
Kabak yemeği çok oldu, kalmasın diye yedim çünkü yalnız ben yiyorum
1,5 lt su
3 kupa kahve
Elhan
Bomba gibi geliyon ellammSAğoll bebeğimm yarına sabırsızlanıyorumm![]()
Hhahahaahah bakalımm bombamı değelmiiBomba gibi geliyon ellamm![]()
Masterfit Yarışması 86. Etap | 06.10 | 09.10 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
![]() | 77.1 | |||
![]() | 83.35 | |||
![]() | 68.6 | |||
![]() | 84.3 | |||
![]() | 74.15 | |||
![]() | 59.4 | |||
![]() | ||||
![]() | 78.4 | |||
![]() | 69.5 | |||
Mavi Takim | ||||
![]() | 85.1 | |||
![]() | 68.55 | |||
![]() | 65.7 | |||
![]() | 80.1 | |||
![]() | 67.3 | |||
![]() | 67.3 | |||
![]() | 88.25 | |||
![]() | 73.3 | |||
![]() | 65.4 | |||
![]() | 78.2 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
![]() | 72.0 | |||
![]() | 66.0 | |||
![]() | 91.7 | |||
Yaaaaaaa bende o yaşta öyle istemiştim erkek kardeşimi istememiştim hahahaha ayrı bi odam olsun istiyordum yeni eve geçtiğimizdeen büyük odayı ben almıştım
ben evlendim benim odamı aldı
![]()
Tatlım afiyet olsun.08.10.2023 pazar
11.30
Sade Türk kahvesi
13.20
Salata
Antakya soslu tavuk döner ( ekmeksiz, lavaşsız sade )
15.41
Pinin 0 şeker berry hibuskus çayı içine 2 tane kurutulmuş berry attım
3 tam ceviz içi
18.30
3 kepçe şehriyeli terbiyeli tavuklu çorba
20.00
Bir tane incir
Ufak bir kasenin yarısından biraz fazla kuruyemiş
Su:2.5 lt
blonde ambition
Elhan
Maşallah. Sağlıkla, sevgiyle büyüsün.ben de senin gibiydim canım da bunun öyle değil. Bunun derdi o değil. Odası çok büyük ve tek onun zaten ve güzel de pembe beyaz çocuk odası takımı var canım. 10 yaşına daha yeni girecek ama bu renkler bebek , çocuk rengiymiş öyle diyor bizimki konsepti değiştirmek istiyor
Hey Allahım o bana özenmeye başladı bu ara her şeyime ralip oluyordu zaten simdi de yatak odasını benimkinden istiyormuş. Benimki gibi ahşap olmalıymış böyle ceviz ağacı alacağım bende her şeyi ahşap ve siyah tonlar olabilir vs. Yani tamam da ona geçmek için bir kaç yıl beklesek daha iyi değil mi dedim yookkk bir kaç haftadır söyleniyor
Neyse tam istediği renklerde çok güzel oda takımı , leptopu için masası , kitaplığı hepsi harika oldu çok modern ağaç tonları bayıldım ama ne bileyiiimmm sanki 18 de oda takımı gibi hayret yaaaa
pembe renkleri artık sevmiyormuş bizimkisi ergen moda geçtik bakalım Allah sonumuzu hayır etsin.
Yaaa ama çok şanslı senin gibi kararlarına saygı duyan bi annesi olduğu içinben de senin gibiydim canım da bunun öyle değil. Bunun derdi o değil. Odası çok büyük ve tek onun zaten ve güzel de pembe beyaz çocuk odası takımı var canım. 10 yaşına daha yeni girecek ama bu renkler bebek , çocuk rengiymiş öyle diyor bizimki konsepti değiştirmek istiyor
Hey Allahım o bana özenmeye başladı bu ara her şeyime ralip oluyordu zaten simdi de yatak odasını benimkinden istiyormuş. Benimki gibi ahşap olmalıymış böyle ceviz ağacı alacağım bende her şeyi ahşap ve siyah tonlar olabilir vs. Yani tamam da ona geçmek için bir kaç yıl beklesek daha iyi değil mi dedim yookkk bir kaç haftadır söyleniyor
Neyse tam istediği renklerde çok güzel oda takımı , leptopu için masası , kitaplığı hepsi harika oldu çok modern ağaç tonları bayıldım ama ne bileyiiimmm sanki 18 de oda takımı gibi hayret yaaaa
pembe renkleri artık sevmiyormuş bizimkisi ergen moda geçtik bakalım Allah sonumuzu hayır etsin.
Teşekkür ederim ablacım :) salata üstü döner söylemiştim üstüne de Antakya sosu seçeceğini seçmiştim ama salata sıcak sosla yanar diye salatası ayrı döneri ayrı tabakta geldi. Ekmeksiz bir seçenekti zaten o şekilde tükettimTatlım afiyet olsun.Antakya soslu döner ekmeksiz nasıl oldu
![]()
Nasıl sundular diye merak etmiştim doğru yapmışlar. Sosu ekmeğe döküp ekmeğe de çıtırlik veriyorlar ya ondan merak ettim.Teşekkür ederim ablacım :) salata üstü döner söylemiştim üstüne de Antakya sosu seçeceğini seçmiştim ama salata sıcak sosla yanar diye salatası ayrı döneri ayrı tabakta geldi. Ekmeksiz bir seçenekti zaten o şekilde tükettim
Allahın izniyle bu cuma katılacağım.Selamlar, sevgiler bacılar.![]()
Pazartesi tartı bildirimlerimizi yarın 13.00' e kadar fotoğrafsiz paylaşalım. Kaptanlarimiz özel mesaj yoluyla bildirimlerini bana fotoğraf tarih bilgisi ile ulaştıracaktır. Pazartesi sabahı bol eksiyle uyanmanizi dilerim.
Masterfit Yarışması 86. Etap 06.10 09.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım blonde ambition KAPTAN
77.1 Ysmnondr
83.35 menekse_kokusu
68.6 yazarhanim35
84.3 sibel_84
74.15 FitVenus
59.4 Beth18
zeyneppk
flziso
69.5 Mavi Takim gezegenfeza KAPTAN
85.1 TemelinSafinazi
68.55 Jou
65.7 Ellssa
80.1 Lavinia_98
67.3 s i d e l y a TRANSFER
67.3 askrhpozitif
88.25 Elhan
73.3 Nergis 35
65.4 -Hayal
78.2 HAZIRLIK BÖLÜMÜ sonundaoldu
72.0 Lonely single girl
66.0 60kiloyum
91.7
İnşallah odemdir canımÖdem toplamıştırsın o zaman canım
Teşekkür ettim hocamAfiyet olsun. Çok başarılı bir menü![]()
YAaa yerim onu ergene girdi artık gençlesti ana kiz böyle dedikodu yapıyonuzmu hiç yada kahve falan içiyormusunuzben de senin gibiydim canım da bunun öyle değil. Bunun derdi o değil. Odası çok büyük ve tek onun zaten ve güzel de pembe beyaz çocuk odası takımı var canım. 10 yaşına daha yeni girecek ama bu renkler bebek , çocuk rengiymiş öyle diyor bizimki konsepti değiştirmek istiyor
O güne kadar her şey yoluna girsin inşallah.Allahın izniyle bu cuma katılacağım.