FIlmden esinlenmiş kendisiBen almıştım tatlım sitrat olanından . Ertesi günü mucize beklemiyoruz zamanla olur inşallah. İçimi çok zor tebeşir içiyormuşsun gibi bir de büyük sorma.Bu arada fotoğrafina ulaştım pek tatlı . seni hırslı sarışın seni
Eki Görüntüle 3314011
Valla bende anlamadım. İyi gidiyorken tekrardan ne diye yukarı tirmanirsin.O yarimliktan neolur kızzz okadarda değil öyle olsa hepimiz hemen 100kilo olmuştuk başka birşey var aksam hep su ictinmi su gitmemiştir belkide
Sabah yumurta yedim. Öğle akşamda hurma ile götüreceğim inşallah.Doğru canım evet var tavuğum onu yapayım. ❤
Hepimizin vücudu öyle canım ama yağdan vermek zaten asıl amacımız ❤ yağ atarken su tutuyoruz bunu görselleriyle atmıştım. O suyu yani ödemi atacak bir şeyler iç bu gün ve erken yat iyi uyu. Sporda yapma vücut şişiyor spordan canm . Bu üçünü bende bugün yapacağım bende şiş kalktım aynı duruldayım ama yarına ineceğiz bence bunları yapıp , olumlu düşünelim.
Gün kurusu , incir canım bunlar ve yüksek magnezyum wc yi arttırır(muz,madensuyu vs.) Yada direk magnezyum takviyesi içmek.Ödem çayları. Dukan içeceğinde de hem yeşilçay hemde magnezyumu yüksek olan madensuyunu bir arda içtiğimiz için o kadar wc ye çıkıyoruz bence . Yağurt ve kefirde iyi çalıştırır bağırsakları. (Bugün et yeme o ters etki yapıyor çıkamazsın)
Bende s var o kabızlık ama ilac içemiyorum. İlaç içme özürlüyümC
Bence eczaneden kabızlık için bir şeyler al canım. Magnezyum ve sodyum fosfat alınırsa lavman kadar etkili . Benim diyetisyenim magnezyum kullandırıyordu ve Wc den çıkamıyordum. Ama çeşitleri var ve Sitrat olan bağırsakları çalıştırıyor. Onun için alırken dikkat et mutlaka Magnezyum sitrat olsun.
Olur öyle bi şiser ertesi gün kendine gelirsinValla bende anlamadım. İyi gidiyorken tekrardan ne diye yukarı tirmanirsin.
Sabah yumurta yedim. Öğle akşamda hurma ile götüreceğim inşallah.
Bende s var o kabızlık ama ilac içemiyorum. İlaç içme özürlüyüm
Çok güldüm bu mesaja tamam tamam balığım terbiyeli olcak
Balık terbiyeli olsun
Elhanım Hiç sevmem ben o helvayı ama sana yapıp yolluyorum böyle sıcak sıcak ha ne dersin bi terbiyesiz helvayaBalık helvasiz olma çekinmeden yiyebilirsin tatlım.Aslan Sibel kalan içli köftelerini yer umarım. Belki künefe de .
Kizterbiyesiz tavuk deyince dedim kime diyo bu sonra jeton düştü
Afiyet olsun canım. Zaten tek öğün yemişsin oda çok kötü bir kaçamak olmamış bir şey olmazBu gün de güzel telafi eden bir menü ,az spor olsa zaten yarın direk eksi gelirsin eminim ❤
Offffff en sevdiğim yaaÇok güldüm bu mesaja tamam tamam balığım terbiyeli olcak
Elhanım Hiç sevmem ben o helvayı ama sana yapıp yolluyorum böyle sıcak sıcak ha ne dersin bi terbiyesiz helvaya
hani vae ya çıtır çıtır nefisss baharatlarla falannn istemez misin?
tımam bugün yaramazlık yok balık salata günü bugün kaptanım
İnşallah
Sakın aman diyimOturup çekirdek citleyesim var sıkıntıdan
Kimsede yok pazar günü hep böyle sıkıcı oluyoyaOturup çekirdek citleyesim var sıkıntıdan
Bi parça al canım tadına bakki nefsin gitsin yemeyeyim deme yanii yoksa akşam olur daha çok yemek istersin başkar birşeyKardeşim havuçlu tarçınlı kek istedi kek yaptım ona piştikçe mis gibi kokuyor allahım
Daha citirsın dün çok zorladın kendini yürüyüşler zıplamalar gücün kalmamıştırrÇocukları banyo yaptırdım yoruldum. Yaşlandım ben herhalde
Tarttınmı sen sabah tartmasaydın keşkeYok kuzum depresyona girdim herhalde.
Yok canım istemedi kuzum sadece tarçın güzel koktu ama zaten tarçına alerjim var benimBi parça al canım tadına bakki nefsin gitsin yemeyeyim deme yanii yoksa akşam olur daha çok yemek istersin başkar birşey
Ben bugün guvecte sebzeli kuşbaşı düşünüyorumGünaydı kızlar Ben bu sabahta yulaf tost yaptım.Ama akşam ne yapsam acaba sizin gibi çorbamı yapsam yoksa tavuk mu kararsız kaldım.
Oo hadi yaaYok canım istemedi kuzum sadece tarçın güzel koktu ama zaten tarçına alerjim var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?