- 9 Ocak 2012
- 15.523
- 30.110
- 798
Sen beni etiketleme
2 gün önce bende oradaydımherkesi tebrik ederim öyle Ya da böyle mücadele ettik işte.
Şimdi hastanedeyim ve aşırı stresliyim. İnş kolayca temiz bir şekilde geçer. Kadın doğumdayım bilirsiniz o çatal zor iş
Kızzz sen efsanesin ya maşallah
Senin adını hurma prensesi koyuyorum
İnterneti oğlumdan çekince saçmaladı, yazmakta çok zorlandım Elhancığım, affet, hala oğlumdan çekiyorum, dün 1 günlük sınırsız internet aldı da biraz güçlü çekiyor o da arada kendiliğinden kapanıyor perişan oldukKilo veren herkesi tebrik ederim. Çocuğu hasta olan arkadaşlarima da geçmiş olsun. İnşallah bebeler sagliklarina kavuşur.
Kilo bildirimleri
Geçen cuma:
Bugün:
Fark:
Kaptaniniz ve benim etiketim biçiminde olursa sevinirim. Devam etmek istemeyenler de minik bir açıklama lütfen.
Şu ana kadar @Mthn83 ,Ozzybal unutmayım diye yazıyorum.
Masallah masallah ❤❤ canim kırmızılarim benmİnterneti oğlumdan çekince saçmaladı, yazmakta çok zorlandım Elhancığım, affet, hala oğlumdan çekiyorum, dün 1 günlük sınırsız internet aldı da biraz güçlü çekiyor o da arada kendiliğinden kapanıyor perişan olduk
Geçen hafta 87,400
Dün 85.100
Fark 2.300
Eki Görüntüle 3312955
Elhan
Ysmnondr
Bugün de evin dış kapısını takmaya geldiler, tartılamadım, gece her yarım saatte uyandırıldım. Herşey vaktinde güzelmiş, bebek bakmak çok zor yav
Tebrikler canım
Tebrikler yazarım.
Canım günlük dalgalanmalar olabiliyor bu haftaya saklamış anlaşılan kendini. Devam etmen yerinde bir karar.
Biz bu artiyi dikkate almıyoruz. Motivasyonunu yitirme tatlım.
Hoş geldin Zeynebim.
Sabitlik candır yasminim
-200 başımızın üstünde yeri var.
Tebrikler Akrebim.
Tebrikler bitanem
Estağfurullah bitanemİnterneti oğlumdan çekince saçmaladı, yazmakta çok zorlandım Elhancığım, affet, hala oğlumdan çekiyorum, dün 1 günlük sınırsız internet aldı da biraz güçlü çekiyor o da arada kendiliğinden kapanıyor perişan olduk
Geçen hafta 87,400
Dün 85.100
Fark 2.300
Eki Görüntüle 3312955
Elhan
Ysmnondr
Bugün de evin dış kapısını takmaya geldiler, tartılamadım, gece her yarım saatte uyandırıldım. Herşey vaktinde güzelmiş, bebek bakmak çok zor yav
Öyle zaten. Canım şu kararlılığını kaybetme yeter ki. Ortamımız çok güzel bu fırsat her zaman ele geçmez. İyi değerlendirip çıtırlik yolunda ilerleyelim .7 leri iple çekiyorum kızlar :) sanki böyle 7lere düşünce 6’lı rakamlar çabuk gelecekmiş gibi hissediyorum
Hoş geldin canımHerkese merhaba
kizlar yine ben geldim
Sağlıkla ve huzurla kal ozimbalim.Geçen hafta: 72.70 kg
Bugün: 72.75 kg
Fark: +0.05 kg
Elhan Jou
Bu hafta için kusura bakmayın kaptanlarim, haftaya cuma bildirimimle geri döneceğim.
Eki Görüntüle 3312962
Tebrikler bitanem
Teşekkür ederim elhan ablaTebrikler canımBu hafta kırmızı kaptansin . Düşün bana haber et bitanem
Tebrikler yazarım.Senin adına o kadar sevindim ki
Canım günlük dalgalanmalar olabiliyor bu haftaya saklamış anlaşılan kendini. Devam etmen yerinde bir karar.
Biz bu artiyi dikkate almıyoruz. Motivasyonunu yitirme tatlım.
Hoş geldin Zeynebim.
Sabitlik candır yasminim
-200 başımızın üstünde yeri var.
Tebrikler Akrebim.Harika bir sonuç
Tebrikler bitanemHarikasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?