- 21 Ekim 2019
- 5.253
- 26.245
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17.00 da bitti yeme içmem Bi sade Türk kahvesi içip yatmayı hedefliyorumNerdesiiiinnnnnnnnn 5 te kapattın demi agzuniiiiEfenin_Annesi
Afiyet olsun kaptanım.Bende menümü yazayım
Kahvaltı
Yağda yumurta 3 çatal
3 zeytin
3 çatal kahvaltılık sos
2 dilim ekmek
1 bardak çay
Ara öğün kefir
Ara öğün menengic kahvesi
Akşam patlıcan kebabı
6 adet patlıcan dilimi 3 adet köfte yedim
Domates biber
Günü kapadim
Derya izin istedi cnm
Afiyet olsun canımMenüm
Salatalık domates 1 er tane 1yumurta haşlanmış tahıllı 2 dilim ekmeğin arasına 2 dilim kaşar peynirli tostyaptim yedim.
3litre şu içtim
1 çay bardağı Türk kahvesi️
Akşam 1 tabak kabak yemeği 3 tane yaprak sarması (benim ikizler bayılır bende bayılırım zeytin yağlı miss gibi ama frenliyorum kendimi mecburi yapıyorum evde isyan çıkar kizlar bayiliyo)
Simdide bir tür kahvesi içmeyi düşünüyorum️
Elhan
Jou
Ozzybal
![]()
3 sarma dan birsey olmaz kısıtlamaman iyi oldu canımm 3yeterli yoksa daha çok yerdinMenüm
Salatalık domates 1 er tane 1yumurta haşlanmış tahıllı 2 dilim ekmeğin arasına 2 dilim kaşar peynirli tostyaptim yedim.
3litre şu içtim
1 çay bardağı Türk kahvesi️
Akşam 1 tabak kabak yemeği 3 tane yaprak sarması (benim ikizler bayılır bende bayılırım zeytin yağlı miss gibi ama frenliyorum kendimi mecburi yapıyorum evde isyan çıkar kizlar bayiliyo)
Simdide bir tür kahvesi içmeyi düşünüyorum️
Elhan
Jou
Ozzybal
![]()
Hayırlısıylaaaa17.00 da bitti yeme içmem Bi sade Türk kahvesi içip yatmayı hedefliyorum![]()
Aynen jouum3 sarma dan birsey olmaz kısıtlamaman iyi oldu canımm 3yeterli yoksa daha çok yerdin
Kendime biraz ödül vereyim dedim kaptanım4 dilim pizza biraz fazla olmuş canım. Öğle öğünün de olsa sıkıntı olmaz ama akşam öğününe fazla.