- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben de ne yazik ki cogu yiyecegi once haslayip sonra kavurmayi seviyorum. Patatrsi mesela, cok daha lezzetli oluyorO nasıl kiz haşlayıp kavurmak ilkkez gördüm mercimek koftesi gibi mi
Sabah 10 gibi közlenmiş patlıcan salatası yedim 1 dilim kepekli EkmekleMenüyü naptınnn
Amin Deryam inşallahEmegine saglik canim. Insallah yarin eksilerle gelecegiz
Soz kizmicam yap yeYarin iyi bir eksi gelirse sabaha borek yapip yiyecegim
Evetttt o baaka patatesi bende oyle ederim cok kırmızı mercimegimi diyo yeşilmi acabaBen de ne yazik ki cogu yiyecegi once haslayip sonra kavurmayi seviyorum. Patatrsi mesela, cok daha lezzetli oluyor
Yarın çok heyecanlı bigünSabah 10 gibi közlenmiş patlıcan salatası yedim 1 dilim kepekli Ekmekle
1 kupa ananaslı yeşil çay içtim
13.00 gibi Türk kahvesi 1 soda tükettim
15.00 civarı et kavurma küçük kase yoğurt ve salata yedim
18.40 gibi 1 dilim karpuz 2 erik yedim
3.5 litreyi buldu şu içtim
Spor olarak anamın evini temizledimJou
Elhan
Gelsiin yarin eksiileerSabah 10 gibi közlenmiş patlıcan salatası yedim 1 dilim kepekli Ekmekle
Elhan
Mercimegi bir kere yesilinu oyle yapmistim. Once haslayip sonra kizartma. O sor oluyor ya.Evetttt o baaka patatesi bende oyle ederim cok kırmızı mercimegimi diyo yeşilmi acaba
mercimekle kızartma bide galiba ben görmeden nasıl olduğunu anlayamıcam gibiMercimegi bir kere yesilinu oyle yapmistim. Once haslayip sonra kizartma. O sor oluyor ya.
Yok kuzum biz kotu yapiyoryz zaten haslanmud ye aslindamercimekle kızartma bide galiba ben görmeden nasıl olduğunu anlayamıcam gibicahil ben
NeseeeeYok kuzum biz kotu yapiyoryz zaten haslanmud ye aslinda
Masterfit seninle gurur duyuyorrrEki Görüntüle 3301381
♧♧♧♧MAVİ KELEBEKLERIM ♧♧♧♧
SAKIN BIR HAFTA GEÇİRDİK AMA CUMA SABAHI YANI YARIN TARTILARIN SONUCU İLE SESSIZ ATIN ÇİFTESI PEK OLUR ATASÖZÜNÜ YERINE USULCA KONDURACAGIZ DIYE DÜŞÜNÜYORUM. SIZE GÜVENİYORUM. İLK KAPTANLIK DENEYIMIMDI ELIMDEN GELDIGINCE SIZI MOTiVE EDICI YAZILAR PAYLAŞTIM. GENELLIKLE BURADAYDIM. KISACA ELIMDEN GELENI YAPTIM EKSIGIM HATAM TABI KI OLACAK INSANIM BENDE INSALLAH MEMNUN KALMIŞSINIZDIR BENDEN .
@1artiikizanasi
DeryaOnDiet
@Ozzybal
@zeyneppk
Ellssa
@Bls61
Güle güle otursun sağlıkla yaşasın temiz evinde anacığınSabah 10 gibi közlenmiş patlıcan salatası yedim 1 dilim kepekli Ekmekle
Elhan
Yarın görücez vallaAzmine hayran kaldım maalesef
Ben neden yokum burdaKIRMIZI TAKIMIM YARIN EN GEÇ 01.00 A KADAR BİLDİRİM LERİ BEKLİYORUZ. Yarın bizim günümüz olsun
@Zeytur
@Ekrl
@asliogretmen
Jou
Hayırlı sabahlar sidoşum. Geçmiş olsun. Allah şifa versin annene.Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hanımlar
Kayınvalidem ameliyat oldu. Onun yanında kalıyorum. O yüzden çoğu zaman uygun olmuyorum giremiyorum. Akşam da uyumuş kalmışım. Tartım yanımda bildirim yapacağım
Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hanımlar
Kayınvalidem ameliyat oldu. Onun yanında kalıyorum. O yüzden çoğu zaman uygun olmuyorum giremiyorum. Akşam da uyumuş kalmışım. Tartım yanımda bildirim yapacağım
Günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?