Evett ama 3 saat durdum hahahaBaya doyurucu o zaman desene
Çok güzel tariflerin oluyor farklı. Hoşuma gidiyor menüne bakmakEvett ama 3 saat durdum hahaha
Afiyet olsun canımBen gunumu yine erken kapattim kizlar, menumu yazatyim hemen
sabah: 2 fincan suytlu kahve
oglen: deniz urunlu makarna
ara: 1 bardak meyve suyu, 2 grissini, 2 kare bitter
17:00: 1 kase peynirli salata
spor: 40 dk bisiklet
45 dk zumba
su:2,5lt
Elhan @Efenin_Annesii
Yaaacanımm benimmm sanada örnek olsunnÇok güzel tariflerin oluyor farklı. Hoşuma gidiyor menüne bakmakellerine sağlık
Bende makarnama genelde deniz ürünü kullanırım. DENİZ TUZUAfiyet olsun canımDeniz ürünlü makarna pek havalı.
Tamam aktif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Teşekkür ederim motive oldum
Bazıları 38 bazıları 40 42 degişiyor kalıba göre aslındaDaha önce giymis miydin 38 ? Neyse olmazsa iade edersin
İnşanlahEninde sonunda onun içine gireceksinbelki yarın belki yarından da yakın
Eveeet mantı çektiğinde canım hemen deniycemYaaacanımm benimmm sanada örnek olsunn
Görüp dokunup yiyememek en zoruBir hafta kek pasta çörek yaptım oğlan için okula gidiyor diye beslenmeçantasına ekledim ama hiç bişeye Agzımı vurmadımulan yarın eksi gelmesem o tartıyı kıracam
Ben herseyi severim iyisi kötüsü seçim yapmam pek insallah beğenirsinEveeet mantı çektiğinde canım hemen deniycem
Aboovvvv tartı sıçtıBir hafta kek pasta çörek yaptım oğlan için okula gidiyor diye beslenmeçantasına ekledim ama hiç bişeye Agzımı vurmadımulan yarın eksi gelmesem o tartıyı kıracam
Bende her şeyi pek beğenmem umarım severim sevmezsem bi daha yapmamBen herseyi severim iyisi kötüsü seçim yapmam pek insallah beğenirsin
Vallahi kafama koymuş um bir an önce zayıflamayıGörüp dokunup yiyememek en zoru
Ozaman az yaparsın ilkBende her şeyi pek beğenmem umarım severim sevmezsem bi daha yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?