- 5 Haziran 2021
- 4.742
- 20.581
- 258
Evet bende almıyorumAblam attığındaa etiketleri gelmiyo normal mi
Hiç te hayal degil ben 75 le başladım şuna 68 sende yapabilirsin emin ol ama bence boyuna göre 65 iyi olur70 bana hayal gibi geliyor suan
Bi 75 altına insem gaza gelip devamında gelir. Umarım başarabilirim yaHiç te hayal degil ben 75 le başladım şuna 68 sende yapabilirsin emin ol ama bence boyuna göre 65 iyi olur
Kız başarır sın emin ol burdq 100 kilo ile gelip 70 le çıkan var ben 4 yıldır falqn bu sayfadayım iki yıl önce tam 17 kilo civarı verdim sen burda aktıf ol sporunu tam yap dengeli beslen menülerini de asla aksatma yaz bak neler görüceksinBi 75 altına insem gaza gelip devamında gelir. Umarım başarabilirim ya
Tamam aktif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Teşekkür ederim motive oldumKız başarır sın emin ol burdq 100 kilo ile gelip 70 le çıkan var ben 4 yıldır falqn bu sayfadayım iki yıl önce tam 17 kilo civarı verdim sen burda aktıf ol sporunu tam yap dengeli beslen menülerini de asla aksatma yaz bak neler görüceksin
Daha önce giymis miydin 38 ? Neyse olmazsa iade edersin38 beden bir elbise sipariş ettim boyum 165 kilo 68 inşallah olur
Eninde sonunda onun içine gireceksin38 beden bir elbise sipariş ettim boyum 165 kilo 68 inşallah olur
Muhteşem perşembe menüsü nasip olmuş kuzumaLavinia_98 Elhan
14 eylul
Açkarna;limonlu sirkeli su
09.00
2 yumurtalı omlet
3küp domates
5 küp salatalık
5 zeytin
1.5 uno tam buğday ekmek sekersiz
Şekersiz çay
13.00
1büyük fincan filtre kahve
14.00
Yulaf mantısı
Eki Görüntüle 3301236
17.00
Tavuk sote ve bol kıvırcıklı salata
1 uno sekersiz ekmek
1 bardak kefir
Eki Görüntüle 3301237
3litre su(bitti bile)
CAnımmMuhteşem perşembe menüsü nasip olmuş kuzuma
Afiyet olsun.
Yulaf mantısıda nedir ?Lavinia_98 Elhan
14 eylul
Açkarna;limonlu sirkeli su
09.00
2 yumurtalı omlet
3küp domates
5 küp salatalık
5 zeytin
1.5 uno tam buğday ekmek sekersiz
Şekersiz çay
13.00
1büyük fincan filtre kahve
14.00
Yulaf mantısı
Eki Görüntüle 3301236
17.00
Tavuk sote ve bol kıvırcıklı salata
1 uno sekersiz ekmek
1 bardak kefir
Eki Görüntüle 3301237
3litre su(bitti bile)
Çok güzel oluyorr yaaa youtubden görmustüm bikere denemiştim gerçekten mantıgibi oluyoYulaf mantısıda nedir ?ilkkez duydum, gördüm güzel oluyor mu ?
oyy kuzum alerjisi varsa zor.Zaten süt yumurta et alerjisi olduğu için abur cubur yasak full bakliyat sebze yiyor
Ama bazen görüyor istiyor keşke az da olsa yiyebilseydi
En azından bir ısırık alsa ilacını versem ama maalesef şimdilik yok
Olsun sağlıklı büyüyor ben dinlemedim annemi bastım kolalari şimdi bağırsak problemine uğraş dur
10 senedir içmiyorum. Sadece bu ay3 defa içtim içim yanmıştı canım çekti
Yoksa başka pek icmedim
En kısa zamanda deniycem canım sağolÇok güzel oluyorr yaaa youtubden görmustüm bikere denemiştim gerçekten mantıgibi oluyo
Ben sadece ustüne kızdirılmis zeytinyağlı tozbiber ettim bu videoda farklı etmiş
Öğlen çok acıkmıştım aklıma bu geldi iyi oldu doydum fena sonraEn kısa zamanda deniycem canım sağol
Baya doyurucu o zaman deseneÖğlen çok acıkmıştım aklıma bu geldi iyi oldu doydum fena sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?