Evett burası olmasa bende veremezdim heleki kaptan olunca daha fena gaza geliyorumAktif olunca insan daha çok motive oluyor. Diğer arkadaşların menülerini okudukça gaza geliyorumbugün tartıldım tahmin ettiğimden çok gitmiş kilom yarın hazırlıktan çıkarım sanırım
SAgoll askomm hem mutfağa gitmemiş oluyorum bide bu arada 2 litremi bitirdimSayfada aktif olan daha çok kilo veriyor canım.senin deyiminle " iyi ediyorsun " tatlım.
Eveet isteyince veriyorum kilo benim sorunum hemen pes etmem. İnşallah pes etmeden güzelce veririmEvett burası olmasa bende veremezdim heleki kaptan olunca daha fena gaza geliyorum
Ay cok sevindimmbak verebiliyomuşsun demekki veremem edemem diyosun başlamışken bozma
Saat 12 bile olmadan 2 lt su muSAgoll askomm hem mutfağa gitmemiş oluyorum bide bu arada 2 litremi bitirdim
7de ayaktayım bebegimm bana gec saat uyanma saatimi varmış aaaSaat 12 bile olmadan 2 lt su mubacım sen saat kaçta uyanıyorsun
Almira hanım uyutmuyor desene7de ayaktayım bebegimm bana gec saat uyanma saatimi varmış aaakızımla uyanıyoruz direk mutfağa gidiyoruz mama diye bagırıyoruzz tempo başlıyorr
Uyutmazzz ama iyi oluyo hem düzen oluyo geç kalkınca salak gibi oluyorum alıştım artıkAlmira hanım uyutmuyor desenehamilelikte mi kilo aldın jou ? Önceden zayıf mıydın ?
Değişik olmasına rağmen güzel bir menü ozim.herkese günaydın,
dünkü menüm değişik oldu:
13:00
1 adet tost
1 ayran
16:00
1 adet züber
19:30
1 tabak kabak yemeği
1 kase domates salatası
1 kase yoğurt
Elhan @Efenin_Annesii
Özünde zayıftın yaniUyutmazzz ama iyi oluyo hem düzen oluyo geç kalkınca salak gibi oluyorum alıştım artık
Yok kuzum ben evlenmeden 63 kiloydum
Evlendim 5 senede 80 kiloya çıktım aşılama tedaviler ilaçlar cak cuk ondanda aldım strest üstü falan herşey son tüp bebeğe gidicem dedimayda 5 kilo vereyim öyle gideyim randevu falan hersey hazırdı embriyolar falan ozaman 77kiloya düştümki hamileyimm kilo vermem gerekiyormuş demekki dedim bide yumurtalarımda hareketlendi hergün 10bin adım atardım hamileykende öyle kilo almadım gebelik şekerim vardı diyet ediyodum dogurana kadar 6 kilo aldımbebenin agırliğıtabii doğurdum lohusadan sonra tarttım ki 1 kilo almışım falan uzun oldu ama emzir memzir ye ic derken 8 ay sonraya kadar 80ne cıktım tekrar simdi 4 ayda verdim 67 ye indim yarın ola hayrola
Kilo almamam sebebi açmalar yemedim tatlı yemedim aburcibur yemedim cok sağlıksızdı bol protein ve agırlikli sebze tükettim hep ve biyere gitmedim sürekli ye ye diyolardıve ben kızımın sağlığı için yaptım hem sekerimde yüksekti dikkatli olmam gerekirdi 2ci ye hamile kalsamda gene aynı yaparım ben aşermedim hicbirseye neysem oydumÖzünde zayıftın yanisen bu gidişle istediğin kiloya ulaşırsın canım maşallah gebelikte kilo almamıssın ne güzel bende kilo alacam diye korkuyorum boyun kaç ?
Bende öyle ederdim ama artık çok sıkıldım hayalim baktım böyle olmuyo dedim kapat ağzını jouu dedim yanii bende asla dayanamam ama tükendim burama kadar geldi hiçbirşeyim olmuyo cirkin duruyodu oturdum ağladım ve başladım dedim kaçıyomu yemekler dedim hedefe ulaş yersin dedim ve formumu korurumEveet isteyince veriyorum kilo benim sorunum hemen pes etmem. İnşallah pes etmeden güzelce veririm
teşekkürlerDeğişik olmasına rağmen güzel bir menü ozim.
Bu irade ile ikinci hamilelikte de çok kilo almazsın, ben her iki hamileliğimde de 22 kilo aldım, özellikle ilk üç ay ve son üç ay çok kilo aldım.Kilo almamam sebebi açmalar yemedim tatlı yemedim aburcibur yemedim cok sağlıksızdı bol protein ve agırlikli sebze tükettim hep ve biyere gitmedim sürekli ye ye diyolardıve ben kızımın sağlığı için yaptım hem sekerimde yüksekti dikkatli olmam gerekirdi 2ci ye hamile kalsamda gene aynı yaparım ben aşermedim hicbirseye neysem oydum
Amaann yok kiz 63 te bana zayıf gelmiyobi 53 çe düşmek istiyorum ilkkez düşecem 15 yaşımdan sonra boyum 158
Öyle iste açmalar falan yedin diye dimiiteşekkürler
Bu irade ile ikinci hamilelikte de çok kilo almazsın, ben her iki hamileliğimde de 22 kilo aldım, özellikle ilk üç ay ve son üç ay çok kilo aldım.
Baya dikkat etmişsin bebeğin sağlığı için her şey yapılıyor demiiKilo almamam sebebi açmalar yemedim tatlı yemedim aburcibur yemedim cok sağlıksızdı bol protein ve agırlikli sebze tükettim hep ve biyere gitmedim sürekli ye ye diyolardıve ben kızımın sağlığı için yaptım hem sekerimde yüksekti dikkatli olmam gerekirdi 2ci ye hamile kalsamda gene aynı yaparım ben aşermedim hicbirseye neysem oydum
Amaann yok kiz 63 te bana zayıf gelmiyobi 53 çe düşmek istiyorum ilkkez düşecem 15 yaşımdan sonra boyum 158
Çok haklısın bende 10 kg almıştım evlendiğim sene ağlayıp diyete başlayıp 10 kg vermiştim. İnşallah bi 10 daha veririm amiiinnBende öyle ederdim ama artık çok sıkıldım hayalim baktım böyle olmuyo dedim kapat ağzını jouu dedim yanii bende asla dayanamam ama tükendim burama kadar geldi hiçbirşeyim olmuyo cirkin duruyodu oturdum ağladım ve başladım dedim kaçıyomu yemekler dedim hedefe ulaş yersin dedim ve formumu korurum
Öyle iste açmalar falan yedin diye dimiiben alistım çünkü hamileyken cok zor oluyodu bakma hersey yemek istiyodum ama sekerim yüksekti kızım için dayandım ama iyikide dayandım çok sağlıklı dünyaya geldi bugüne kadar rabbim hastaneye düşürmedi disten yana 2 kez acile gitmistik başkada birşey yok rabbim sağlık versin her çocuklara seker ve tansiyon çok sıkıntı bi dönem hamilelik ben tuz cok tüketirim seker hic tüketmezdim hic beklemiyodum tansiyon bekliyodum aksine ama gebelik sekeri sebepsiz vucut öyle tepki veriyordu
Ozzybal bide düşügüm vardı kuzum ilk 3 ay yattım sağlıklı beslendimm aklım acma falan degildi kızım düşmesin tutunsun bana diyerek ondan sonra zaten de alistım tatlı olsada 1 dilim alirdım yükselirdi hemen düşün çok korkardım
Yapılıyor tabii onu düşünerek atıyorum bi baklava yedin sana ve kilona yarıyor ama karnındaki bebeğe yaramıyor öyle düşün iyi gelişmesi için sağlıklı şeyler yemen daha mantıklıBaya dikkat etmişsin bebeğin sağlığı için her şey yapılıyor demii158 e göre 63 iyi değil mi ya ? tabi kendini nasıl beğeniyorsun o onemli ve verebiliyorsan 53 hatta 50 düşmek çok mantıklı.
Sen kac kiloydun ve boyun kaç canımmÇok haklısın bende 10 kg almıştım evlendiğim sene ağlayıp diyete başlayıp 10 kg vermiştim. İnşallah bi 10 daha veririm amiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?