Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett ama 3 saat durdum hahahaBaya doyurucu o zaman desene
Çok güzel tariflerin oluyor farklı. Hoşuma gidiyor menüne bakmakEvett ama 3 saat durdum hahaha![]()
Afiyet olsun canımBen gunumu yine erken kapattim kizlar, menumu yazatyim hemen
sabah: 2 fincan suytlu kahve
oglen: deniz urunlu makarna
ara: 1 bardak meyve suyu, 2 grissini, 2 kare bitter
17:00: 1 kase peynirli salata
spor: 40 dk bisiklet
45 dk zumba
su:2,5lt
Elhan @Efenin_Annesii
Yaaacanımm benimmm sanada örnek olsunnÇok güzel tariflerin oluyor farklı. Hoşuma gidiyor menüne bakmakellerine sağlık
![]()
Bende makarnama genelde deniz ürünü kullanırım. DENİZ TUZUAfiyet olsun canımDeniz ürünlü makarna pek havalı.
![]()
Tamam aktif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Teşekkür ederim motive oldum![]()
Bazıları 38 bazıları 40 42 degişiyor kalıba göre aslındaDaha önce giymis miydin 38 ? Neyse olmazsa iade edersin![]()
İnşanlahEninde sonunda onun içine gireceksinbelki yarın belki yarından da yakın
![]()
Eveeet mantı çektiğinde canım hemen deniycemYaaacanımm benimmm sanada örnek olsunn![]()
Görüp dokunup yiyememek en zoruBir hafta kek pasta çörek yaptım oğlan için okula gidiyor diye beslenmeçantasına ekledim ama hiç bişeye Agzımı vurmadımulan yarın eksi gelmesem o tartıyı kıracam
Ben herseyi severim iyisi kötüsü seçim yapmam pek insallah beğenirsinEveeet mantı çektiğinde canım hemen deniycem![]()
Aboovvvv tartı sıçtıBir hafta kek pasta çörek yaptım oğlan için okula gidiyor diye beslenmeçantasına ekledim ama hiç bişeye Agzımı vurmadımulan yarın eksi gelmesem o tartıyı kıracam
Bende her şeyi pek beğenmem umarım severim sevmezsem bi daha yapmamBen herseyi severim iyisi kötüsü seçim yapmam pek insallah beğenirsin![]()
Vallahi kafama koymuş um bir an önce zayıflamayıGörüp dokunup yiyememek en zoru![]()
Ozaman az yaparsın ilkBende her şeyi pek beğenmem umarım severim sevmezsem bi daha yapmam![]()