- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 36135.372 canım spor yapıyorum şuan.
6.000 adimBende 3613![]()
Yiyemem kuzum yitik sifa da un olan herşey yasakKöy ekmeği muhteşem bişey ya tam buğday unundan yapılı yiyebilirsin![]()
Valla bravo canim ben yapamam nedenseYiyemem kuzum yitik sifa da un olan herşey yasak![]()
Ben hic yapamam ekmeksiz yasayamamValla bravo canim ben yapamam nedense
Zaten sana yasak yitik şifa falanBen hic yapamam ekmeksiz yasayamam![]()
Afiyet olsunn canim bende ikinciyi icsem mi diye düşünüyorum hava soğudu üşüyorum:))3.cü kahvede icildi
Aksama 4 sonra 5![]()
Alışıyorsun kaptanım ben de yapamam derdim ama baya baya yapılıyor tavsiye ederimValla bravo canim ben yapamam nedense
Aaa niye kiZaten sana yasak yitik şifa falan![]()
Çarpıntı yapmıyor mu kaptanım bi de ödem3.cü kahvede icildi
Aksama 4 sonra 5![]()
Sagol canim ben kafaya biseyler taktimi kahve icerim,eskiden yemege saldirirdim bereket simdi yapmıyorumAfiyet olsunn canim bende ikinciyi icsem mi diye düşünüyorum hava soğudu üşüyorum:))
Aman takma kafana birseySagol canim ben kafaya biseyler taktimi kahve icerim,eskiden yemege saldirirdim bereket simdi yapmıyorum
Ankara bugün 27° gözüküyorAfiyet olsunn canim bende ikinciyi icsem mi diye düşünüyorum hava soğudu üşüyorum:))
Nebilim canim bazen sinirden biseyler yersem bozarimAlışıyorsun kaptanım ben de yapamam derdim ama baya baya yapılıyor tavsiye ederim![]()
Heee yapabiliyorÇarpıntı yapmıyor mu kaptanım bi de ödem