Kaptanım listeye almayım mi seniElhan kaptaniçem bu hafta ben pek yoğun olacağım, çok gelemeyebilirim malum okullar açılıyo hazırlıklarım çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanım listeye almayım mi seniElhan kaptaniçem bu hafta ben pek yoğun olacağım, çok gelemeyebilirim malum okullar açılıyo hazırlıklarım çok
Tamam canımYaaa abla biraz daha hazırlıkta kalayımda sonra şey yaparız
Canım hafta sonu kacamaklarimizi frenliyor pazartesi tartısipazartesi tartıları biraz kafa karıştırıyor
ama bu sonuç muhteşem, maşallah
Çok güzel canım. Tebrikler.Sabah terapim vardı, sonra kahvaltıya misafirim geldi, onlar kalkmadan oğlanlar işten geldi
Ancak yazabiliyorum
Eki Görüntüle 3294871
Geçen hafta 86.00
Bugün 85,700
Fark - 300 gr
Elhan
Geliyorumm ekime insallahhTeşekkür ederim gelsene buralara sen çabuk gelirsin azim var sende
Teşekkürleer canım benimm kocişin işe başlayınca gelmen dilegiylee kocalar evde oldumu kilolar uçuyor
Tamam canım arayı çok açmadan bekliyoruz o zaman.
İnşallah canım teşekkür ederimCanım haftaya güzel eksi gelir üzülme lütfen. Eksin gayet güzel
Teşekkürler kaptanTebrikler canım . Yarışma listesine girmek ister misin?
Regle rağmen harika. Tebrikler canım
Maşallah kaptanima.
Tebrikler ozimbalim.
Sağlıklı ilerliyorsun safişim gayet güzel
Masterfit listesine ekleyim mı kuzum? Bu tartıyı ilk bildirim kabul edelim.
AminÇok güzel canım. Tebrikler.
Terapin şifa getirsin inşallah
Canım hafta sonu kacamaklarimizi frenliyor pazartesi tartısi
Ay vallahaa seninle kapışmak güzel di bee tebrik ediyorum senide canım benim hep aramizda 200 gram fazla oldu buhafta cok güzel verdik şimdi kiminle kapışsam bilemeyrummJou kaptanım tebrik ediyorum, çoook eğlenceli geçti yarışma
Ya hiç deme başladık bile bugün resmen sınavdan geçiyorum bir de yemeyi özellikle de hamur işi ve tatlı türlerini çok seviyorTeşekkürleer canım benimm kocişin işe başlayınca gelmen dilegiylee kocalar evde oldumu kilolar uçuyor
Ahanda +1 benim kocammm buhafta ne acmalar ettim ne birsey 3gunde 3kilo vermis aksi bide 20bin adım atmış işyerinde bugün beraber tarttık beni yendiYa hiç deme başladık bile bugün resmen sınavdan geçiyorum bir de yemeyi özellikle de hamur işi ve tatlı türlerini çok seviyor
Benim kocamda vardiyalı çalışıyor çoğu zaman evde ve yemeği de sever. Ama şimdi suçu da ona atamam ben de yapmayı da yemeği de severim beraber alıyoruz veriyoruz sonra çünkü diyetteyken arada hamur işi yapsam da daha sağlıklı şeyler tercihim oluyorAhanda +1 benim kocammm buhafta ne acmalar ettim ne birsey 3gunde 3kilo vermis aksi bide 20bin adım atmış işyerinde bugün beraber tarttık beni yendi
asliogretmen kapışalım mı82. ETAP MASTERFİT YARIŞMACI ADAYLARI
@J O U kaptanım listeden kendine maviş kaptan seçip takımları kurarsan sevinirim.
Ozzybal
asliogretmen
Nergis 35
Zeytur
Efenin_Annesi
Elhan
s i d e l y a
Lavinia_98
DeryaOnDiet
FitVenus
Ellssa
zeyneppk