• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah terapim vardı, sonra kahvaltıya misafirim geldi, onlar kalkmadan oğlanlar işten geldi
Ancak yazabiliyorum
11163430-9FEF-4DF6-845E-381409035FCC.jpeg
Geçen hafta 86.00
Bugün 85,700
Fark - 300 gr
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Kırmızı takımı Koalina Koalina tebrik ediyorum mavi takım bizde de güzel eksiler var özellikle Jou Jou kaptan olarak çok güzel eksi olmuş tebrikler 🎊
Benim eşim bu hafta izinli evde o evde olunca diyet sarkıyor biraz benim o yüzden masterfite katılmak istemiyorum bu hafta sevgili kaptanım Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. 🥰

Canım haftaya güzel eksi gelir üzülme lütfen. Eksin gayet güzel☺️
İnşallah canım teşekkür ederim 🤩
Tebrikler canım 😘. Yarışma listesine girmek ister misin?

Regle rağmen harika. Tebrikler canım 😘

Maşallah kaptanima.😘🌺

Tebrikler ozimbalim.😘

Sağlıklı ilerliyorsun safişim gayet güzel

Masterfit listesine ekleyim mı kuzum? Bu tartıyı ilk bildirim kabul edelim.
Teşekkürler kaptan😍

Jou Jou kaptanım tebrik ediyorum, çoook eğlenceli geçti yarışma😍😍
Ay vallahaa seninle kapışmak güzel di bee 😅😅 tebrik ediyorum senide canım benim hep aramizda 200 gram fazla oldu buhafta cok güzel verdik😘 şimdi kiminle kapışsam bilemeyrumm😀😀😀😀

Ya hiç deme başladık bile bugün resmen sınavdan geçiyorum bir de yemeyi özellikle de hamur işi ve tatlı türlerini çok seviyor 🥲🥲🥲
Ahanda +1 benim kocammm 😀😀 buhafta ne acmalar ettim ne birsey 3gunde 3kilo vermis aksi bide 20bin adım atmış işyerinde bugün beraber tarttık beni yendi 🤣🤣

Ahanda +1 benim kocammm 😀😀 buhafta ne acmalar ettim ne birsey 3gunde 3kilo vermis aksi bide 20bin adım atmış işyerinde bugün beraber tarttık beni yendi 🤣🤣
Benim kocamda vardiyalı çalışıyor çoğu zaman evde ve yemeği de sever. Ama şimdi suçu da ona atamam ben de yapmayı da yemeği de severim beraber alıyoruz veriyoruz sonra 🤣 çünkü diyetteyken arada hamur işi yapsam da daha sağlıklı şeyler tercihim oluyor 🤣

Back