Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosverrr gayet iyi veriyoruz hafta 1 kilo en ideal misssAynen yavaş verelim sağlam verelim
Yihhhuuu rakibim harikasınnnnAkşam sporuuuu
Dinliyen kim
Sus kızz ne rakibiiii aynı takımızz bizzzYihhhuuu rakibim harikasınnnn
Tamam istee benim rakibimlerim demek istedim ben tam anlamadım simdiiSus kızz ne rakibiiii aynı takımızz bizzz
Hahahaha canomm yaaa biliyorum bilmezmiyim anladımm zatenn gaza gelmen icin konuşmalarım bunlarGörende tabak tabak yedim sanacak haaa belisin gönderdiğim tabağın yarısını yedim makarna desen kuş kadar da değil kuş büyük kalır diyet yapıom açlık orucu değil uleeeen
AnladımTamam istee benim rakibimlerim demek istedim ben tam anlamadım simdii
Sevgili Masterfit Yarışmacılarımız,
Harika bir haftaya imza attığınız için öncelikle hepinizi tebrik ederim. Toplamda her iki takım 10.15 gr yağ yakmıştır.
Kırmızı Takım s i d e l y a kaptanlığında 6.95 gr eksilerle bu haftanın birincisi oldu.
Tebrikler kizlar.
Mavi Takım toplamda 3.8 gr yağ yakti. Sizleri de tebrik ederim. @zeyneppk kaptanım. Emeğin için teşekkürler.
Bireyselde en çok eksi getiren arkadaşımız @Efenin_Annesii bu haftanın kazananı oldu. Kirmizi kaptanlığın hayırli olsun. Yarışmacı listemiz ilan edildikten sonra kendine Mavi kaptan seçip takımları kurmanızı rica ederim. Başarılarin daim olsun canım.
81. Etabimizda artı gelen arkadaşların atağa gececegine inanıyorum durmak yok, motivasyonumuz daim olsun.
Not: Cuma bildirimlerini yapmayan arkadaşlar bildirimleriniz geldiği takdirde listeye ekleyeceğim bilginiz olsun.
Masterfit Yarışması 80. Etap 18.08 25.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım s i d e l y a KAPTAN 71.35 70.1 -1.25 @ Jou 68.8 69.1 +0.3 asliogretmen 74.15 73.75 -0.4 FitVenus 60.0 59.0 -1.0 @Cookiie 78.35 78.6 +0.25 @ozlemon 69.1 İzinli @aypare ackerman TRANSFER 63.0 62.4 -0.6 @Efenin_Annesii 107.8 104.3 -3.1 Mavi Takim @zeyneppk KAPTAN 79.2 78.4 -0.8 Ellssa 80.9 81.3 +0.4 @Ekrl 64.4 63.8 -0.6 Koalina 59.8 58.55 -1.35 @Lavinia_98 TRANSFER 70.45 70.25 -0.2 @TemelinSafinazi 70.4 69.6 -0.8 @Ozzybal 75.85 75.8 -0.05 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @gezegenfeza 86.1 86.0 -0.1 -Hayal ilk bildirim 79.55 @kafasikarisikhatun ilk bildirim 58.0 Elhan ilk bildirim 73.0 -Murphy- ilk bildirim 70.4 @Lonely single girl ilk bildirim 65.95
süpersin kaptaniçemmmmmBu da benim ilk bildirimim.
Balkanlardan veya Sibirya' dan gelecek serin hava dalgasınin hayaliyle Masterfit' e katılmayı planliyorum.Eki Görüntüle 3291481
kaptanımmmmmm ilk beni seçmen ayrı bir mutlu etti beni.asliogretmen başlayalım
Ay çok güldümkız gelip gidip bakıyorum ben de seçim sonuçları gibi oldu sandıkları bırakmayın haydi olacak
Veeee karşınızda kırmızı takım
asliogretmen
s i d e l y a
@zeyneppk
@Efenin_Annesii
FitVenus vee
Ellssa
Canım kızlar, gümbür gümbür geliyoruz. Okulların açılmasına az bir zaman kala herkes yoğun ama sağlıklı beslenmeyi de bırakmıyoruz. Diyet değil bakın sağlıklı beslenme diyoruz
Herkese bol adımlı, terlemeli, koşmalı, coşmalı bir hafta diliyor sahneyi size bırakıyorum
Hoş geldin canımGunaydin kizlar, ben dondum.
Tatilde dikkat ettim, cok yuzdum, cok yurudum. Eksi dondum :)
bugun 76,5 kiloyum.
Insallahbu sefer gorcegim 69u.
Elhan
teşekkür ederim güzel kaptanımHarikasın
Hahahaha canomm yaaa biliyorum bilmezmiyim anladımm zatenn gaza gelmen icin konuşmalarım bunlar
CanımsınnYaa seviyorum seni joummm biliyorum tabisi
Cuma gününe güzel eksiler alırsın canım inşaallahAnladım
Süper bir arınma günü olmuş, detox suyunda neler kullandın?
Çok güzel menü
Bebegim makarna karbonSabah 10:30
Yulaf lapası
Öğlen 12.30
İce latte
14:30
Tuzlu fıstık
2 kare çikolata
Zero
Akşam 20:00
Makarna
Salata
Elhan
Napiin kaptoşSüper bir arınma günü olmuş, detox suyunda neler kullandın?
Çok güzel menü
Ayy inşallahhh kuzummm valla bu son diyet maceram olsun artık sar başa dönden bıktımCuma gününe güzel eksiler alırsın canım inşaallah
Teşekkür ederim diyetsalata. Amin inşallah. Kaptanlık emanet şimdilik. Zipzipimin sayfası canlı kalsın tek isteğim bu yönde.Eline sağlık
Kaptanlık da yakışıyor
Kilolarımız yakın, inşallah sağlıkla ve hızlıca ulaşalım isteğimize