• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşallahh canımmm artık yeni bir bene ihtiyacım var 😅dün kendime biraz kışlık alışveriş yaptım hepsini 2 beden küçük aldım sıkıyosaa zayıflama hadii 😂😂😂
Bence cok iyi fikirr olduu bende hic giymediklerim hatta cok sevdiğim kot pantolonum icin gaza geldimm 😍😍

Zatenn buranın tatilleri yabancılara biz iki kambul duruyoruz ciddenn onlar tatil etsin onlar dinlensin biz afedersin köpek gibi çalışalımm nese konustukça sinirlerim geriliyo
Keşanda canım topraktan almışlar 30 sene once falan
Offf bende konuştukça sinirleniyorum neyse Allah büyük 😍

İnşallahh canımmm artık yeni bir bene ihtiyacım var 😅dün kendime biraz kışlık alışveriş yaptım hepsini 2 beden küçük aldım sıkıyosaa zayıflama hadii 😂😂😂
Ben de öyle yapıyorum🙂, hatta 42 beden pantolonları atmayı düşünüyorum, inşallah sıkıntı yasamam😃

Ben de öyle yapıyorum🙂, hatta 42 beden pantolonları atmayı düşünüyorum, inşallah sıkıntı yasamam😃
Ayyy atmada kaldır en son rafaaaa görmeee bile zayıflayınca deneyip aaa nasılda büyük geldi diye sevinirsin 😁😁😅Benimde 3 yıl öncesi 40 beden pantolonlarımı ön raflara koydum yeni aldıklarımıda koydum ki biran önce giyme hevesiyle zayıflama işlerimi hızlandırayım 😂😂

Bu aralikli orucu cok sevdim 🤗 rekorum 🤩

Eklentiler

• Screenshot_20230828_123638_Fasting Tracker.jpg
    Screenshot_20230828_123638_Fasting Tracker.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 36
Back