- 25 Ağustos 2019
- 61.450
- 115.455
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canimNabersiniz kızlarrr biz geceden beri ayaktayız uyuduk uyandık bi karmaşası oldu kızimın ateşi hiç düşmüyor bi düştü derken fırlıyo iyice diş geliyormuş meger sonuçlar temiz çıkmış azılarmı geliyor köpek dişimi bilemedim![]()
Çok geçmiş olsun canımNabersiniz kızlarrr biz geceden beri ayaktayız uyuduk uyandık bi karmaşası oldu kızimın ateşi hiç düşmüyor bi düştü derken fırlıyo iyice diş geliyormuş meger sonuçlar temiz çıkmış azılarmı geliyor köpek dişimi bilemedim![]()
Sağol canımGecmis olsun canim
Sagoll ablamÇok geçmiş olsun canım![]()
Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim minnağıma acil şifalar versin.Nabersiniz kızlarrr biz geceden beri ayaktayız uyuduk uyandık bi karmaşası oldu kızimın ateşi hiç düşmüyor bi düştü derken fırlıyo iyice diş geliyormuş meger sonuçlar temiz çıkmış azılarmı geliyor köpek dişimi bilemedim![]()
ALsam takmazdıki tek temennim oydu zaten ki canım bandana bile takamıyorum alır koparır onuÇok çok geçmiş olsun canım, Rabbim minnağıma acil şifalar versin.kehribar kolyeyi denedin mi hiç canım?
O nasıl birsey kiz ilkkez duydumJou çok geçmiş olsun biz bu süreci doğal bitkisel diş topları var Almanya dan arkadaşım getirmişti onunla atlattık aklında olsun
Sağol canım benim
Ben diyet değilde sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum ama hafta sonundan bu yanao modu yakalayamıyorum. Komple yoldan çıkmamak için tadımlık yapıyorum cıslardan.Menülerin hiç diyete uygun değil :/
Kahvaltı da yapmamışsın canım dengeliyorsun kendince. Bende bygün çikolata yedim eskiden 4-5 kare yerdim desim 1 kare yeter.Ben diyet değilde sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum ama hafta sonundan bu yanao modu yakalayamıyorum. Komple yoldan çıkmamak için tadımlık yapıyorum cıslardan.