- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
basin sagolsun canim. allah sabir versinKızlar bi arkadaşımı kaybettim. Geleceğim. Daha iyiyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basin sagolsun canim. allah sabir versinKızlar bi arkadaşımı kaybettim. Geleceğim. Daha iyiyim.
menunu cok begendim canim, afiyet olsun.Günaydın kızlar dün çok yoruldum giremedim buraya
Dünkü menüm
Sabah
Yarım KK kaşar
1 yumurta has
2 lokma çavdar
Domates salatalık
1 zeytin
Ara
Sütlü kahve sade
1 avuç çerez
Akşam
6 7 adet ızgara kanat incik (çok küçüktü)
1 dl ekmek
Salata
Su 2.5 lt en az
Spor yok ev işi
ozlemon
başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin çok çok üzüldümKızlar bi arkadaşımı kaybettim. Geleceğim. Daha iyiyim.
süpersin canım ev işinden ala spor mu olurGünaydın kızlar dün çok yoruldum giremedim buraya
Dünkü menüm
Sabah
Yarım KK kaşar
1 yumurta has
2 lokma çavdar
Domates salatalık
1 zeytin
Ara
Sütlü kahve sade
1 avuç çerez
Akşam
6 7 adet ızgara kanat incik (çok küçüktü)
1 dl ekmek
Salata
Su 2.5 lt en az
Spor yok ev işi
ozlemon
yaaa kıızzıııımmm bak yanarsııın :)))))Hadi bakalım ben de meydan okuyorum sana bundan sonra
süper olmuş hadi bakalıımmmozlemon fazla çıkmamın nedeni belli oldu regl oldum az önce tartıldım 76.05 geldim
varimm, variim, variiiiimpazartesi tartılarına göre söylüyorum kızlar. var mısınız kıyasıya rekabete bir zaman dilimi belirleyelim.
hatta ortaya şakadan bi şey bile koyabiliriz. kimler var bakiiiim safinazcım dünden razı ben de öyle
ozlemon 75,3
s i d e l y a 75,1
TemelinSafinazi 76,35
DeryaOnDiet 75,9
harikasin cnaim, ayy bir ara ilk cocugumdan sonra dogum kilolarimi boyle yarisa yarisa vermistim. Sagolasin canim benim, iyiki varsin. Emegin odenmez.pazartesi tartılarına göre söylüyorum kızlar. var mısınız kıyasıya rekabete bir zaman dilimi belirleyelim.
hatta ortaya şakadan bi şey bile koyabiliriz. kimler var bakiiiim safinazcım dünden razı ben de öyle
ozlemon 75,3
s i d e l y a 75,1
TemelinSafinazi 76,35
DeryaOnDiet 75,9
ahh o ev isini bir de ben yapip sevebilsem, ceza gibi geliyor ya. yapiyorym tabi arada ama hic yapmak zorunda olmasam tam super olacaksüpersin canım ev işinden ala spor mu olur
yaaa kıızzıııımmm bak yanarsııın :)))))
süper olmuş hadi bakalıımmm
canımsın ne demek tabi ki hep birlikte birbirimize destek ola ola vericez bu kiloları sen de iyi ki varsın ben de çook eskiden yarışarak çok güzel vermiştim. şimdi de öyle yapıcaz çok güzel olacak.harikasin cnaim, ayy bir ara ilk cocugumdan sonra dogum kilolarimi boyle yarisa yarisa vermistim. Sagolasin canim benim, iyiki varsin. Emegin odenmez.
Va tabiki de yarisa her zaman varim, demirden korksak trene binmezdik
Kızlar bi arkadaşımı kaybettim. Geleceğim. Daha iyiyim.
sagol canim, cikolata kotu oldu ya, 2-3 kare yiyeyim diye alsdim ama durduramadim
güüünnaayydıııınn tatlışlaaaaarrrr
umarım harika bir gün bizi bekliyor
dünkü menüler genel olarak çok iyiydi kızlar. hadi daha sıkı bağlayalım kemerleri temmuz başladı göz açıp kapayana kadar bitecek.
BU AYIN SONUNDA 5 KİLO GİTSİN Mİİİİİİİİ?????
hadi o zaman ağızlarımıza kilit vurmaya. işe anahtar burada booool suuu ve sağlıklı küçük porsiyonlaaaaarrrr
ahaaaaa aman aman bebişim ne dedik bak temmuz da geldi geçiyor su iiççç kendini zorla çıtırdamak isemiyor musunBen de senim gibiyim. Bugün de canım bi şeyler istiyor ayhhh nasıl engel olacağım kendime
cansın sen ben de sayenizde motive oluyorum tabi bir de o kadar emek verip geri aldığım kilolar sağolsunSenin mesajların tam motivasyon veriyor ya
hic baslamasam iyi de iste ariyorum sekeri birakamiyorum tamamamen yaa.Ben de senim gibiyim. Bugün de canım bi şeyler istiyor ayhhh nasıl engel olacağım kendime
olur bana uyar. Hadi bakalim cumaya kim en cok eksi yuzde getirecekk insallah yarisa yarisa vercegizzzcanımsın ne demek tabi ki hep birlikte birbirimize destek ola ola vericez bu kiloları sen de iyi ki varsın ben de çook eskiden yarışarak çok güzel vermiştim. şimdi de öyle yapıcaz çok güzel olacak.
amaaaa korkun benden sonra demedi demeyin
TemelinSafinazi s i d e l y a sidoşta katılırsa okeyiiiiizzzz
hadi tarih ve hedef belirleyelim. nasıl yapalım cumadan cumaya tartıda kilosunun yüzdesine göre en çok veren kazansın. zaten neredeyse aynı kiloyuz. ve şakadan bir şey bulalım ne olabilir bilemiyorum ceza gibi mesela
vallahi ben bugün çok fena şeyler yaptım eğer karşılığını alırsam tozunu attırıcam buralarınolur bana uyar. Hadi bakalim cumaya kim en cok eksi yuzde getirecekk insallah yarisa yarisa vercegizzz
Çok sağol canımcanım vallahi örnek menü diye asarım buranın kapısına
Evet tam da öyle. 1 ağustosta tatile gideceğim ve o güne kadar 70in altına düşmek istiyorummmmgüüünnaayydıııınn tatlışlaaaaarrrr
umarım harika bir gün bizi bekliyor
dünkü menüler genel olarak çok iyiydi kızlar. hadi daha sıkı bağlayalım kemerleri temmuz başladı göz açıp kapayana kadar bitecek.
BU AYIN SONUNDA 5 KİLO GİTSİN Mİİİİİİİİ?????
hadi o zaman ağızlarımıza kilit vurmaya. işe anahtar burada booool suuu ve sağlıklı küçük porsiyonlaaaaarrrr
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Geride kalanlara sabırlar diliyorumKızlar bi arkadaşımı kaybettim. Geleceğim. Daha iyiyim.
Tabiki tabiki tabiki varımmmcanımsın ne demek tabi ki hep birlikte birbirimize destek ola ola vericez bu kiloları sen de iyi ki varsın ben de çook eskiden yarışarak çok güzel vermiştim. şimdi de öyle yapıcaz çok güzel olacak.
amaaaa korkun benden sonra demedi demeyin
TemelinSafinazi s i d e l y a sidoşta katılırsa okeyiiiiizzzz
hadi tarih ve hedef belirleyelim. nasıl yapalım cumadan cumaya tartıda kilosunun yüzdesine göre en çok veren kazansın. zaten neredeyse aynı kiloyuz. ve şakadan bir şey bulalım ne olabilir bilemiyorum ceza gibi mesela
yihhuuuuTabiki tabiki tabiki varımmm
Yok yok canım ben yine listedeyim netim yok diye giremiyorum cuma günğ bildirim yaparım en son 72. 45 tim pazartesimerak etme canım tatil bitti hepimiz buralardayız çabuk dön veeee dikkatli besleeeeennnnn