• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar dün çok yoruldum giremedim buraya
Dünkü menüm
Sabah
Yarım KK kaşar
1 yumurta has
2 lokma çavdar
Domates salatalık
1 zeytin

Ara
Sütlü kahve sade
1 avuç çerez

Akşam
6 7 adet ızgara kanat incik (çok küçüktü)
1 dl ekmek
Salata

Su 2.5 lt en az
Spor yok ev işi 🥲
ozlemon ozlemon
menunu cok begendim canim, afiyet olsun.
sadece spor eksik iste aslinda 15dk bile yapsak gunluk o bile sIKILastiriyor

Günaydın kızlar dün çok yoruldum giremedim buraya
Dünkü menüm
Sabah
Yarım KK kaşar
1 yumurta has
2 lokma çavdar
Domates salatalık
1 zeytin

Ara
Sütlü kahve sade
1 avuç çerez

Akşam
6 7 adet ızgara kanat incik (çok küçüktü)
1 dl ekmek
Salata

Su 2.5 lt en az
Spor yok ev işi 🥲
ozlemon ozlemon
süpersin canım ev işinden ala spor mu olur
Hadi bakalım ben de meydan okuyorum sana bundan sonra 😅💪🏻
yaaa kıızzıııımmm bak yanarsııın :)))))
ozlemon ozlemon fazla çıkmamın nedeni belli oldu regl oldum 😁 az önce tartıldım 76.05 geldim
süper olmuş hadi bakalıımmm

pazartesi tartılarına göre söylüyorum kızlar. var mısınız kıyasıya rekabete bir zaman dilimi belirleyelim.
hatta ortaya şakadan bi şey bile koyabiliriz. kimler var bakiiiim safinazcım dünden razı ben de öyle

ozlemon ozlemon 75,3
s i d e l y a s i d e l y a 75,1
TemelinSafinazi TemelinSafinazi 76,35
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 75,9
harikasin cnaim, ayy bir ara ilk cocugumdan sonra dogum kilolarimi boyle yarisa yarisa vermistim. Sagolasin canim benim, iyiki varsin. Emegin odenmez.

Va tabiki de yarisa her zaman varim, demirden korksak trene binmezdik :D

harikasin cnaim, ayy bir ara ilk cocugumdan sonra dogum kilolarimi boyle yarisa yarisa vermistim. Sagolasin canim benim, iyiki varsin. Emegin odenmez.

Va tabiki de yarisa her zaman varim, demirden korksak trene binmezdik :KK70:
canımsın ne demek tabi ki hep birlikte birbirimize destek ola ola vericez bu kiloları :KK36:sen de iyi ki varsın :KK60: ben de çook eskiden yarışarak çok güzel vermiştim. şimdi de öyle yapıcaz çok güzel olacak.
amaaaa korkun benden sonra demedi demeyin
TemelinSafinazi TemelinSafinazi s i d e l y a s i d e l y a sidoşta katılırsa okeyiiiiizzzz

hadi tarih ve hedef belirleyelim. nasıl yapalım cumadan cumaya tartıda kilosunun yüzdesine göre en çok veren kazansın. zaten neredeyse aynı kiloyuz. ve şakadan bir şey bulalım ne olabilir bilemiyorum ceza gibi mesela

güüünnaayydıııınn tatlışlaaaaarrrr :KK200: :KK200: :KK200:
umarım harika bir gün bizi bekliyor
dünkü menüler genel olarak çok iyiydi kızlar. hadi daha sıkı bağlayalım kemerleri temmuz başladı göz açıp kapayana kadar bitecek.
BU AYIN SONUNDA 5 KİLO GİTSİN Mİİİİİİİİ?????
hadi o zaman ağızlarımıza kilit vurmaya. işe anahtar burada :KK24:booool suuu ve sağlıklı küçük porsiyonlaaaaarrrr

Senin mesajların tam motivasyon veriyor ya 😍

Ben de senim gibiyim. Bugün de canım bi şeyler istiyor ayhhh nasıl engel olacağım kendime
ahaaaaa aman aman bebişim ne dedik bak temmuz da geldi geçiyor su iiççç kendini zorla çıtırdamak isemiyor musun :KK19: :KK200:
Senin mesajların tam motivasyon veriyor ya 😍
cansın sen :KK200: ben de sayenizde motive oluyorum :KK37::KK200::KK200:tabi bir de o kadar emek verip geri aldığım kilolar sağolsun:KK50:

canımsın ne demek tabi ki hep birlikte birbirimize destek ola ola vericez bu kiloları :KK36:sen de iyi ki varsın :KK60: ben de çook eskiden yarışarak çok güzel vermiştim. şimdi de öyle yapıcaz çok güzel olacak.
TemelinSafinazi TemelinSafinazi s i d e l y a s i d e l y a sidoşta katılırsa okeyiiiiizzzz

hadi tarih ve hedef belirleyelim. nasıl yapalım cumadan cumaya tartıda kilosunun yüzdesine göre en çok veren kazansın. zaten neredeyse aynı kiloyuz. ve şakadan bir şey bulalım ne olabilir bilemiyorum ceza gibi mesela
olur bana uyar. Hadi bakalim cumaya kim en cok eksi yuzde getirecekk ;) insallah yarisa yarisa vercegizzz

canım vallahi örnek menü diye asarım buranın kapısına :nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok sağol canım 😍❤️

güüünnaayydıııınn tatlışlaaaaarrrr :KK200: :KK200: :KK200:
umarım harika bir gün bizi bekliyor
dünkü menüler genel olarak çok iyiydi kızlar. hadi daha sıkı bağlayalım kemerleri temmuz başladı göz açıp kapayana kadar bitecek.
BU AYIN SONUNDA 5 KİLO GİTSİN Mİİİİİİİİ?????
hadi o zaman ağızlarımıza kilit vurmaya. işe anahtar burada :KK24:booool suuu ve sağlıklı küçük porsiyonlaaaaarrrr
Evet tam da öyle. 1 ağustosta tatile gideceğim ve o güne kadar 70in altına düşmek istiyorummmm👯
Kızlar bi arkadaşımı kaybettim. Geleceğim. Daha iyiyim.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Geride kalanlara sabırlar diliyorum 😔

Tabiki tabiki tabiki varımmm😍😍

Back