- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Teşekkür ederim canımTebrikler bayram haftasi olmasina ragmen guzel kilo vermissin.
Sağol canım memnunum canım 3 yıl önce diğer tartım kırılınca a101 den almıştım sanki diğer tartıya göre 2 kg fazla tartıyor gibi ama hangisi doğru bilemedim başka yerde de tartılmadım henüzTebriklerrr canım harıka bu arada tartımız aynı benimki siyahı memnun musun sen kaç yıldır almışsın
Ay hiç sevmediğim ortamlar20 kişi bir aradayız mülteci kampı gibi
Nasıl yapılıyor canım? Ve ne kadar gidiyor?bugün hindistancevizi sütü yaptım kendime. geçen gün yeni hindistancevizi rendesi almıştım. ununu falan da 1-2 hafta önce aldım. ben de dolaptaki eskileri bitireyim hem de bana süt olsun dedim hindistancevizi sütü yaptımpazar günü yine yaparım.
Selamlar
30.06.23
Sabah
2 wasa
1 yumurtalı menemen
Kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
Salatalık
Ara(kaçamaklı oldu maalesef)
Sade kahve
2 dilim soğuk baklava (250 kl)
Akşam
2 şiş et mangal
1 tb lavaş
Salata 1 köz biber
Ayran
2.5 - 3 LT su
Yatmadan da ayran kürü yapacağım(2 kaşık yoğurt,yarım limon,zencefil ve maden suyu )
Spor yokozlemon
Daha İzinde olanlar tartıyla yüzleşip hasar tespit tutanaklarını gruba salmadı henüzİyi akşamlar kızlarr bence genel olarak bayram haftasına rağmen iyi çok artıda olanı görmedim şu ana dek bundan sonra güzel kilolar veririz inşallah
Zor tabi.bir de çölyak olarak ilkkez geldim . ayrı bir zor şimdi.öyle de zor oluyor yaa
Aynen.Ben de sevmiyorumAy hiç sevmediğim ortamlar
Bizde bayramın 2. Günü bütün kardeşler babamda toplandık, tam 29 kişiydik, eksiklerimiz de vardı tabii ama çok güzel, şen şakrak 1,5 saat geçirdik20 kişi bir aradayız mülteci kampı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?