• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eki Görüntüle 3266690

Kızlaaaar 💙
Geçen Cuma 59,80
Bu Cuma 59,55
Fark: -0,25

Dün gece iyi ki dürüm yememişim .Bu rakam yoktan iyidir bence, en azından eksili bir rakam 😬

Bu gidişle ayda 1 kilo anca verebileceğim ama. Ağustosta en azından 56 olmak isterdim, belki yürüyüş yapsam daha hızlı gider ama bi ayda ciddi diyetle verebilir miyim ki acaba? Şimdi hep kaçamak yaptık durduk yani.

ozlemon ozlemon s i d e l y a s i d e l y a
İdealim deki kilo tebrikler
Günaydın canım. O kadar olacak işte yapacak bir şey yok 🌸 Pazartesi beni de götür yürüyüşe ben çok üşengeçlik yapıyorum 😂
Gel yürüyelim beraber ben yuruyuse bi başladım mı her gün giderim bırakamam bi bıraktım mi da zor başlarım

Eki Görüntüle 3266690

Kızlaaaar 💙
Geçen Cuma 59,80
Bu Cuma 59,55

Dün gece iyi ki dürüm yememişim .Bu rakam yoktan iyidir bence, en azından eksili bir rakam 😬

Bu gidişle ayda 1 kilo anca verebileceğim ama. Ağustosta en azından 56 olmak isterdim, belki yürüyüş yapsam daha hızlı gider ama bi ayda ciddi diyetle verebilir miyim ki acaba? Şimdi hep kaçamak yaptık durduk yani.

Kafana koydun mu yaparsın inan yeter ki iste 🥰

Selam herkese 🌸
Kilo bildirimi 📣
Pazar 78.65
Cuma 76.40
Fark. -2.25 ozlemon ozlemon

Eklentiler

• IMG_1899.jpeg
    IMG_1899.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 3266690

Kızlaaaar 💙
Geçen Cuma 59,80
Bu Cuma 59,55

Bayrama rağmen ekside olman çok iyi canım. tebrik ederim. Zaten amacımız kazasız atlatmakti. Ne kadar kaçamak yapsak da kendimizi tuttuk. 💪🫶

Hayırlı cumalar
IMG_20230630_102933.jpg
Geçen hafta 74,10
Bu hafta 73,75
Fark -350
Pazartesiye göre artidayim. Çok da güzel beslendim ama 10 günlük arınmadan sonra az da olsa karbonhidrat tüketmem yaramadı.bu rakamdan aşağı inemedim Bayram sonrasında spora da başlayacağım inşallah bu direnci kıracağım ☺️
ozlemon ozlemon
N Nimooo

İdealim deki kilo tebrikler

Gel yürüyelim beraber ben yuruyuse bi başladım mı her gün giderim bırakamam bi bıraktım mi da zor başlarım
Ay inşallah ulaşırsım hemen istediğin kiloya. Ben 54’e düşmek istiyorum. Geçen sene Ekimde 54tüm, sonra evlendim eşimin yeme düzenine uydum. Kilo almak vermekten kolaymış 😂

Ben de bi başlasam devamı gelir ama başlayamadım bir türlü. Pazartesi başlıyorum diyorum 🌸

Bayrama rağmen ekside olman çok iyi canım. tebrik ederim. Zaten amacımız kazasız atlatmakti. Ne kadar kaçamak yapsak da kendimizi tuttuk. 💪🫶
Evet teşekkür ederim ben bu rakamdan razıyım hehe 😂
Hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3266707
Geçen hafta 74,10
Bu hafta 73,75
Fark -350
Pazartesiye göre artidayim. Çok da güzel beslendim ama 10 günlük arınmadan sonra az da olsa karbonhidrat tüketmem yaramadı.bu rakamdan aşağı inemedim Bayram sonrasında spora da başlayacağım inşallah bu direnci kıracağım ☺️
ozlemon ozlemon
N Nimooo

Sen de kazasız atlatmışsın ama canım tebrikler 😍 bence haftaya daha çok vermiş olacaksın çünkü karbonhidrat ödem yapmıştır.

Hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3266707
Geçen hafta 74,10
Bu hafta 73,75
Fark -350
ozlemon ozlemon
N Nimooo
Tebrikler canım artı değilsin en azından 🙂
Teşekkürler inşallah 🌸

harikasın maşallah 😍
Teşekkür ederim kızlar 🥰

Back