- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Fotograf gelmedi galiba yükleme yarım kaldı yoğun bugün baya iş yeri yeniden atayım
Bu pazartesi 26 haziran diğeri bugun fark eksi 2.1 kghaftaya 63 u görecek bu gözler insalllah
Hiç vaktim yok duzenleyemuyorum iletiyi kusura bakmayın kizlar
Parmağımı gösterdiğim 1 temmuz anlamına geliyorD
Canım bende 3 yıl önce a101 den aldım pek memnun değilim amaTeşekkür ederim canım
Sağol canım memnunum canım 3 yıl önce diğer tartım kırılınca a101 den almıştım sanki diğer tartıya göre 2 kg fazla tartıyor gibi ama hangisi doğru bilemedim başka yerde de tartılmadım henüz
çok şükür iyiyimİyiyim tatlımsen nasılsın
bayram ya belki misafiri, işi vardır canım ondandır. pazartesi herkes toplanırozlemon listeyi düzenlemedin cuma günü nerdesin canım kimse kalmadı iyice burda
Hadi inşallah valla kendımı tek hissediyorumbayram ya belki misafiri, işi vardır canım ondandır. pazartesi herkes toplanır
1 bardak hindistancevizi rendesini blendra koyup üstüne 2 bardak kaynar su döküyoruz. 1-2 dk çalıştırıyoruz. sonra cam kavanozun üstüne huni koyup onun üstünden temiz beyaz bir tülbente hızla bu karışımı döküp sıkıyoruz. suyu akıyor. sıcak olduğundan kaşıkla bastır canım. iyice sıktıktan sonra kavanozun soğumasını bekle ve dolaba koy. dolapta soğuyunca üstüne kalıp halinde yağı birikecek onu kaşıkla başka kaba al. yağ olarak kullan. suyu da buzdolabında 3 gün falan dayanıyor.Nasıl yapılıyor canım? Ve ne kadar gidiyor?
pazartesi herkes tartıya çıkar merak etmeHadi inşallah valla kendımı tek hissediyorum
1 bardak hindistancevizi rendesini blendra koyup üstüne 2 bardak kaynar su döküyoruz. 1-2 dk çalıştırıyoruz. sonra cam kavanozun üstüne huni koyup onun üstünden temiz beyaz bir tülbente hızla bu karışımı döküp sıkıyoruz. suyu akıyor. sıcak olduğundan kaşıkla bastır canım. iyice sıktıktan sonra kavanozun soğumasını bekle ve dolaba koy. dolapta soğuyunca üstüne kalıp halinde yağı birikecek onu kaşıkla başka kaba al. yağ olarak kullan. suyu da buzdolabında 3 gün falan dayanıyor.
ayrıca posasını da atma. onunla hindistancevizli tarifler yapabilirsin. mesela hemen labne peynir ve az bal koyup top yaparsın ya da kurabiyeye falan kat.
ölçü olarak kullandığın bardağın ölçüsüne göre miktar artıyor. 200-250-300-400 mlt
kullanım alanına göre miktarı ayarlarsın.
Ben de yulaf badem ve Hindistan cevizi sütü sırayla farklı farklı alıyorum. Çok beğeniyor cocuklar.1 bardak hindistancevizi rendesini blendra koyup üstüne 2 bardak kaynar su döküyoruz. 1-2 dk çalıştırıyoruz. sonra cam kavanozun üstüne huni koyup onun üstünden temiz beyaz bir tülbente hızla bu karışımı döküp sıkıyoruz. suyu akıyor. sıcak olduğundan kaşıkla bastır canım. iyice sıktıktan sonra kavanozun soğumasını bekle ve dolaba koy. dolapta soğuyunca üstüne kalıp halinde yağı birikecek onu kaşıkla başka kaba al. yağ olarak kullan. suyu da buzdolabında 3 gün falan dayanıyor.
ayrıca posasını da atma. onunla hindistancevizli tarifler yapabilirsin. mesela hemen labne peynir ve az bal koyup top yaparsın ya da kurabiyeye falan kat.
ölçü olarak kullandığın bardağın ölçüsüne göre miktar artıyor. 200-250-300-400 mlt
kullanım alanına göre miktarı ayarlarsın.
Hadi bakalımpazartesi herkes tartıya çıkar merak etme
Ay ben bunu bi deneyeyim ya merak ettim. Hindistan cevizi tozu olmaz değil mi bu keklerde kullandığımız, direkt kendimiz rendeleyeceğiz
Ben bu ara sütü ve peyniri azalttım da, sivilce yapıyor bende
evet güzel oluyor canım. migrosta var hepsi. ama içlerinde katkı yani koruyucu maddeler ve şeker var. fiyatları da yüksek. evde hem ekonomik, hem katkısız hem de istediğin miktarda yapabiliyorsun. posasını da kullanıyorsun.Ben de yulaf badem ve Hindistan cevizi sütü sırayla farklı farklı alıyorum. Çok beğeniyor cocuklar.
Anladım o zaman evde yapmak daha mantıklı. Burda Bio satılıyor ve uygun fiyatı da .evet güzel oluyor canım. migrosta var hepsi. ama içlerinde katkı yani koruyucu maddeler ve şeker var. fiyatları da yüksek. evde hem ekonomik, hem katkısız hem de istediğin miktarda yapabiliyorsun. posasını da kullanıyorsun.
Bence fena değil tatlı miktarı az30 haziran menüsü
Sabah:2 haşlanmış yumurta 2 çeri domates salatalik zeytin
Ogle: Türk kahvesi 1 adet kalbura bastı
Akşam:5 kaşık nohut yemeği
5 adet sarma
Bol.salata
Kaçamak akşam 1 kase çekirdek ve meyve suyu
Su 3 litre oldu
7 bin adım yürüyüş
Ben de dayanamadım o yüzdenKaçamak olacaksa seninki gibi güzel kaçamak olacak. Çok severim soğuk baklava
Fena değil canımKızlar ben bugün ne yedim anlamadım
sabah kayısılı muzlu sütlü yulaflı bi şey yaptım kendime.
Öğleyin misafirlikteydik elim kadar yufka, 2-3 kaşık bulgur, 7 kaşık taze fasulye , bi kaşık kavurma
İkindi 4-5 dilim karpuz
Gece 9 da 200 gr kıyma, 3 dilim peynir, domates salatalık.
Saçma sapan bir beslenme şeklim oldu bugün yine. Anca pazartesi düzene girecek sanırım.
İzinde olanların yağlarını dökelim gelinceDaha İzinde olanlar tartıyla yüzleşip hasar tespit tutanaklarını gruba salmadı henüz
Ben değil de yani bi arkadaşın başına gelmiş o söyledi
Baklava hariç güzel cumaya hallederiz inşallah ben de dayanamadım yedim dün30 haziran cuma
Sabah
Omlet
Domates salatalık yeşillik
2 küp beyaz peynir 1 küp kaşar
2 dilim t.b ekmek
Ara(13.00)
Yeşil çay
1 kayısı
Kepekli galeta
Ara (15.00)
2 dilim baklava
Akşam (18.00)
2 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk kavurma
2 dilim fırında patates
3 yk fırında közlenmiş patlıcan biber sarımsaklı yoğurtlu meze
Çoban salatası
Ara (20.00)
1 avuç kabak çekirdeği
2 litre su içildi
7400 adım atıldı
@Elhan @s i d e l y a N Nimoooozlemon
Maşallah canımFotograf gelmedi galiba yükleme yarım kaldı yoğun bugün baya iş yeri yeniden atayım
Bu pazartesi 26 haziran diğeri bugun fark eksi 2.1 kghaftaya 63 u görecek bu gözler insalllah
Hiç vaktim yok duzenleyemuyorum iletiyi kusura bakmayın kizlar
Parmağımı gösterdiğim 1 temmuz anlamına geliyorD
Ben de aman aman memnun değilim bazen takılıyor aynı kiloda ama yine de idare ediyorum işte en kısa sürede değişeceğim amaCanım bende 3 yıl önce a101 den aldım pek memnun değilim ama
Bende degistşrmryi düşünüyorum bazen aynı kiloda tartıyor hrp takılı kalıyorBence fena değil tatlı miktarı az
Ben de dayanamadım o yüzden
Fena değil canım
İzinde olanların yağlarını dökelim gelince
Baklava hariç güzel cumaya hallederiz inşallah ben de dayanamadım yedim dün
Maşallah canım
Ben de aman aman memnun değilim bazen takılıyor aynı kiloda ama yine de idare ediyorum işte en kısa sürede değişeceğim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?