Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Fotograf gelmedi galiba yükleme yarım kaldı yoğun bugün baya iş yeri yeniden atayım
Bu pazartesi 26 haziran diğeri bugun fark eksi 2.1 kg haftaya 63 u görecek bu gözler insalllah
Hiç vaktim yok duzenleyemuyorum iletiyi kusura bakmayın kizlar
Parmağımı gösterdiğim 1 temmuz anlamına geliyor D

Eklentiler

• 20230626_074403.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 20230701_074447.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 41

Çok iyi vermişsin artık 60lı kilolarda kilo verme yavaşlar ya normalde tebrik ederim 2 Kilo aşırı iyi bir rakam

Canım bende 3 yıl önce a101 den aldım pek memnun değilim ama

Nasıl yapılıyor canım? Ve ne kadar gidiyor?
1 bardak hindistancevizi rendesini blendra koyup üstüne 2 bardak kaynar su döküyoruz. 1-2 dk çalıştırıyoruz. sonra cam kavanozun üstüne huni koyup onun üstünden temiz beyaz bir tülbente hızla bu karışımı döküp sıkıyoruz. suyu akıyor. sıcak olduğundan kaşıkla bastır canım. iyice sıktıktan sonra kavanozun soğumasını bekle ve dolaba koy. dolapta soğuyunca üstüne kalıp halinde yağı birikecek onu kaşıkla başka kaba al. yağ olarak kullan. suyu da buzdolabında 3 gün falan dayanıyor.

ayrıca posasını da atma. onunla hindistancevizli tarifler yapabilirsin. mesela hemen labne peynir ve az bal koyup top yaparsın ya da kurabiyeye falan kat.

ölçü olarak kullandığın bardağın ölçüsüne göre miktar artıyor. 200-250-300-400 mlt
kullanım alanına göre miktarı ayarlarsın.

Ay ben bunu bi deneyeyim ya merak ettim. Hindistan cevizi tozu olmaz değil mi bu keklerde kullandığımız, direkt kendimiz rendeleyeceğiz

Ben bu ara sütü ve peyniri azalttım da, sivilce yapıyor bende

Ben de yulaf badem ve Hindistan cevizi sütü sırayla farklı farklı alıyorum. Çok beğeniyor cocuklar.

Ay ben bunu bi deneyeyim ya merak ettim. Hindistan cevizi tozu olmaz değil mi bu keklerde kullandığımız, direkt kendimiz rendeleyeceğiz

Ben bu ara sütü ve peyniri azalttım da, sivilce yapıyor bende

hindistancevizi unu değil rendesiyle yapılıyor. süt ürünleri bana da pek yaramıyor. ama peyniri çok seviyorum onu yerim.

Ben de yulaf badem ve Hindistan cevizi sütü sırayla farklı farklı alıyorum. Çok beğeniyor cocuklar.
evet güzel oluyor canım. migrosta var hepsi. ama içlerinde katkı yani koruyucu maddeler ve şeker var. fiyatları da yüksek. evde hem ekonomik, hem katkısız hem de istediğin miktarda yapabiliyorsun. posasını da kullanıyorsun.

Anladım o zaman evde yapmak daha mantıklı. Burda Bio satılıyor ve uygun fiyatı da .

Bence fena değil tatlı miktarı az
Kaçamak olacaksa seninki gibi güzel kaçamak olacak. Çok severim soğuk baklava
Ben de dayanamadım o yüzden
Fena değil canım
Daha İzinde olanlar tartıyla yüzleşip hasar tespit tutanaklarını gruba salmadı henüz
Ben değil de yani bi arkadaşın başına gelmiş o söyledi
İzinde olanların yağlarını dökelim gelince
Baklava hariç güzel cumaya hallederiz inşallah ben de dayanamadım yedim dün
Maşallah canım
Canım bende 3 yıl önce a101 den aldım pek memnun değilim ama
Ben de aman aman memnun değilim bazen takılıyor aynı kiloda ama yine de idare ediyorum işte en kısa sürede değişeceğim ama

Bende degistşrmryi düşünüyorum bazen aynı kiloda tartıyor hrp takılı kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…