200 gr hemen verirsin canımEki Görüntüle 3266716
Merhaba kizlar,malesef +200 gr.Pazartesi eksiydim aslinda ama bayramda tatlilara karsi koyamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
200 gr hemen verirsin canımEki Görüntüle 3266716
Merhaba kizlar,malesef +200 gr.Pazartesi eksiydim aslinda ama bayramda tatlilara karsi koyamadim
Bende unuttuummm hem regl hem kahvaltı yaptım genede bi tartılayım dedim cuma günü kilom ile aynıyım
Ayy inşallahhh şu 2 gün bocaladım ama inşallah gitmiştir bidaha gelmemesi dileği ileHem regl hem kahvaltı yaptıysan buna rağmen gelen hafta ile aynıysan kesinlikle vermişsindir
Tebrikler bayram haftasi olmasina ragmen guzel kilo vermissin.
Merhaba canim hayırlı bayramlar hayırlı cumalarMerhaba kaptanım hayırlı bayramlar hayırlı cumalar canım.
Özledik seni
Nasılsın?
işe alıştın mı elifcim? nasıl gidiyor hayatMerhaba canim hayırlı bayramlar hayırlı cumalar
Bende sizleri özledim vakit buldukca gelmeye çalışıyorum
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Alıştım1.5 ayi bitirdim ama zorlandığım noktalar oluyorişe alıştın mı elifcim? nasıl gidiyor hayat
Tebriklerrr canım harıka bu arada tartımız aynı benimki siyahı memnun musun sen kaç yıldır almışsın
Artı 200 ne ki oda tartı payı olsun tebrikler canımEki Görüntüle 3266716
Hoşgeldin ablamSağlıklı, huzurlu mutlu bayramlar dilerim. Bayramınız kutlu olsun canlar.
çok şükür ben de iyiyim canım bayram da sakin geçiyor. malum herkes bir yerde. dışarı çıkalım açıkh ava yürüyüş yerlerine dedik ama sanırım otobüsler bedava diye s. ler a. lar doluşmuş sürü halinde. vazgeçtik yarın çıkarız Allahın izniyleAlıştım1.5 ayi bitirdim ama zorlandığım noktalar oluyor
Iki gündür izinliydim bugun yine ise gideceğim öncesinde kardeslerimle Kızılaya gidip gezdik kahvaltı yaptik guzel bir gündü
Sen nasilsin
öyle de zor oluyor yaa20 kişi bir aradayız mülteci kampı gibi
sabit sayılır iyi bence