Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar merhaba, bayramda kilosunu sabit tutan, 200-300gr alan hatta bir de üzerine kilo bile verenleri tebrik ediyorum süpersiniz takımlar ne zaman kurulacaksa katılmak istiyorum fakat pazartesi tartılabilirim yarın yola çıkacağız pazar evde alışveriş yapma valizleri yerleştirmeyle gecer benim gibi haftayı da kaçırmak istemeyenler varsa pazartesi dahil olalım mı@Elhan ozlemon

Alıştım1.5 ayi bitirdim ama zorlandığım noktalar oluyor
Iki gündür izinliydim bugun yine ise gideceğim öncesinde kardeslerimle Kızılaya gidip gezdik kahvaltı yaptik guzel bir gündü
Sen nasilsin
çok şükür ben de iyiyim canım bayram da sakin geçiyor. malum herkes bir yerde. dışarı çıkalım açıkh ava yürüyüş yerlerine dedik ama sanırım otobüsler bedava diye s. ler a. lar doluşmuş sürü halinde. vazgeçtik yarın çıkarız Allahın izniyle
iyi yapmışsınız canım iyi olmuş. ben de bazı konularda farkındalık yaşıyorum şu an. düşünmeye fırsatım oldu. yeni kitaplar almıştım ilkine başladım. çok başarılı bana iyi geldi

bugün hindistancevizi sütü yaptım kendime. geçen gün yeni hindistancevizi rendesi almıştım. ununu falan da 1-2 hafta önce aldım. ben de dolaptaki eskileri bitireyim hem de bana süt olsun dedim hindistancevizi sütü yaptım pazar günü yine yaparım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…