- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Hiç acıkmadım evde 2 bardak süt içtimAkşam acıkmazsın inşallah onun dışında güzel afiyet olsun
Pilav miktarı bir tık fazla gibi patates de var ama iki öğün olduğu için dengeli gibi bilemedim afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç acıkmadım evde 2 bardak süt içtimAkşam acıkmazsın inşallah onun dışında güzel afiyet olsun
Pilav miktarı bir tık fazla gibi patates de var ama iki öğün olduğu için dengeli gibi bilemedim afiyet olsun
tamam canımm seni izinli yazıyorum ama dikkat ettt lütfen ben ipin ucunu kaçırdım toparlayacağım artık bari sen kaçırmaSelam canişkolar bu sabah hala 62,45 tim yerimde sayıyorum bukadar direnç bana fazla ben izin istiyorum s i d e l y a Elhan zaten bu gece tekirdağa gidiyorum 5 gün ailemleyim giremicem kk yada
Yok canım dikkat edicemtamam canımm seni izinli yazıyorum ama dikkat ettt lütfen ben ipin ucunu kaçırdım toparlayacağım artık bari sen kaçırma
Canım tesnim de izne ayrıldı bizim grupta kim kaldı siskopat girmiyor sanirim ilimtalepedenanne de yok. Listeleri yeniden mi düzenlesek bilemedim. Kimi vereceğimi de bilemedim inantamam canımm seni izinli yazıyorum ama dikkat ettt lütfen ben ipin ucunu kaçırdım toparlayacağım artık bari sen kaçırma
Yaptım canıö bu sefer 73 çıkardı 3 kiloya çıktıBaşka yerde tartılmayı denedin mii canım?
+3 sözde yani hani ne ydiysem artıkZeytur ilimtalepedenanne suspushanimcim Kinoalihatun Lavinia_98 Ellssa
tatlışlarım pazartesi bildirimlerinizi bekliyoruuuummm
hadi inşallah canımmMümkünse bol bol yürüyüp yüzmek istiyorum bu tatilimde sadece 4 gün gidicem ama olsun ekmek yok hamur tatlı yok dondurma çikolata zaten sevmem ızgara balık et tavuk yicem tabiki mümkün olduğunca yağsız kahvaltılarım zaten ekmeksiz haşlanmış yumurta ve yeşillik eşliğinde olucak e bayramdır ufak kaçaklar olsada temiz geliceğimi düşünüyorum
vallahi öyle oldu dur bakalım bir katakulle düşünelim :))))Canım tesnim de izne ayrıldı bizim grupta kim kaldı siskopat girmiyor sanirim ilimtalepedenanne de yok. Listeleri yeniden mi düzenlesek bilemedim. Kimi vereceğimi de bilemedim inan
canım bildirimleri bekleyelim bildirim yapmayan birkaç kişi kaldı olmadı vermeden almak mantıklı olabilir ve ya da iki grubu birleştirip tek grup yapalım cumaya kadarCanım tesnim de izne ayrıldı bizim grupta kim kaldı siskopat girmiyor sanirim ilimtalepedenanne de yok. Listeleri yeniden mi düzenlesek bilemedim. Kimi vereceğimi de bilemedim inan
Yapmıştım ama etiketlemeyi unutmuş +200 cıktımZeytur ilimtalepedenanne suspushanimcim Kinoalihatun Lavinia_98 Ellssa
tatlışlarım pazartesi bildirimlerinizi bekliyoruuuummm
canım bildirimleri bekleyelim bildirim yapmayan birkaç kişi kaldı olmadı vermeden almak mantıklı olabilir ve ya da iki grubu birleştirip tek grup yapalım cumaya kadar
Canım kilo bildirim ve menü için seni mi etiketliyoruzcanım bildirimleri bekleyelim bildirim yapmayan birkaç kişi kaldı olmadı vermeden almak mantıklı olabilir ve ya da iki grubu birleştirip tek grup yapalım cumaya kadar
canim bazen karbonhisrtai co kacirinca ani kilo alislari olabilir, karbonhidrat cok sislik yapiyor ya. Ben de birara tartim bozu sanmistim.Devam edicem ama tartım beni bugün +3 kilo çıkardı şoktayım galiba tartım bozuk
afiyet olsun cnaim, masallah aralikli oruc mu yapiyorsun? ben de denedim bir ara ama cok devam edemedim ya haftasonunda ailecek kahvalti yapali deyince bitti gitti benim aralikli oruc da/Olur kızlar tek grup yapalım ama ne olursa olsun menulerimizi yazalım. Şuan kahvaltı yeni yapabildim ekmek Çok yedim ama akşam dengelecegim. Dün en son 16.30 gibi akşam yemeği yemiştik. 20 saattir açlık yapmışım. Ekmek öyle bi koktu ki. Bide ayçiçeği çekirdekli tt buğday unu idi mis.