• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

tamam canımm seni izinli yazıyorum ama dikkat ettt lütfen ben ipin ucunu kaçırdım toparlayacağım artık bari sen kaçırma
Canım tesnim de izne ayrıldı bizim grupta kim kaldı😂 siskopat girmiyor sanirim ilimtalepedenanne de yok. Listeleri yeniden mi düzenlesek bilemedim. Kimi vereceğimi de bilemedim inan 😂

Mümkünse bol bol yürüyüp yüzmek istiyorum bu tatilimde sadece 4 gün gidicem ama olsun ekmek yok hamur tatlı yok dondurma çikolata zaten sevmem ızgara balık et tavuk yicem tabiki mümkün olduğunca yağsız kahvaltılarım zaten ekmeksiz haşlanmış yumurta ve yeşillik eşliğinde olucak e bayramdır ufak kaçaklar olsada temiz geliceğimi düşünüyorum 🙏🏻🧿

Mümkünse bol bol yürüyüp yüzmek istiyorum bu tatilimde sadece 4 gün gidicem ama olsun ekmek yok hamur tatlı yok dondurma çikolata zaten sevmem ızgara balık et tavuk yicem tabiki mümkün olduğunca yağsız kahvaltılarım zaten ekmeksiz haşlanmış yumurta ve yeşillik eşliğinde olucak e bayramdır ufak kaçaklar olsada temiz geliceğimi düşünüyorum 🙏🏻🧿
hadi inşallah canımm

Canım tesnim de izne ayrıldı bizim grupta kim kaldı😂 siskopat girmiyor sanirim ilimtalepedenanne de yok. Listeleri yeniden mi düzenlesek bilemedim. Kimi vereceğimi de bilemedim inan 😂
canım bildirimleri bekleyelim bildirim yapmayan birkaç kişi kaldı olmadı vermeden almak mantıklı olabilir ve ya da iki grubu birleştirip tek grup yapalım cumaya kadar

canım bildirimleri bekleyelim bildirim yapmayan birkaç kişi kaldı olmadı vermeden almak mantıklı olabilir ve ya da iki grubu birleştirip tek grup yapalım cumaya kadar

Evet bunlar mantıklı seçenekler 😌 grupları birleştirelim, cuma en çok kilo veren yeni takım oluşturur. Bayram tatilinde daha da aksayacak herkes bence :(

Olur kızlar tek grup yapalım ama ne olursa olsun menulerimizi yazalım. Şuan kahvaltı yeni yapabildim ekmek Çok yedim ama akşam dengelecegim. Dün en son 16.30 gibi akşam yemeği yemiştik. 20 saattir açlık yapmışım. Ekmek öyle bi koktu ki. Bide ayçiçeği çekirdekli tt buğday unu idi mis.

Devam edicem ama tartım beni bugün +3 kilo çıkardı şoktayım galiba tartım bozuk
canim bazen karbonhisrtai co kacirinca ani kilo alislari olabilir, karbonhidrat cok sislik yapiyor ya. Ben de birara tartim bozu sanmistim.
Syle yapabilirsin kilosunu bilsigin bir urunu eline al tartl, bak bakalim toplamda dogru tartiyor mu

Olur kızlar tek grup yapalım ama ne olursa olsun menulerimizi yazalım. Şuan kahvaltı yeni yapabildim ekmek Çok yedim ama akşam dengelecegim. Dün en son 16.30 gibi akşam yemeği yemiştik. 20 saattir açlık yapmışım. Ekmek öyle bi koktu ki. Bide ayçiçeği çekirdekli tt buğday unu idi mis.
afiyet olsun cnaim, masallah aralikli oruc mu yapiyorsun? ben de denedim bir ara ama cok devam edemedim ya haftasonunda ailecek kahvalti yapali deyince bitti gitti benim aralikli oruc da/

Back