İnşallah çok güzel sonuçlar görürsün canımteşekkür ederim ablam bu hafta 5 günlük ketojenik diyet yapıyorum bugün 4. Gündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok güzel sonuçlar görürsün canımteşekkür ederim ablam bu hafta 5 günlük ketojenik diyet yapıyorum bugün 4. Gündü
Aminn düğün nasıl gectiii eğlendiniz miiİnşallah çok güzel sonuçlar görürsün canım
Hep birlikte eritelim yağlariÇok güzel görünüyor afiyet olsun gitsin kilolar
Devam edeyim yaniHayır ara verme tabi ki o artılar ya artacak yada yapışacak iyice
İnşallah eriteceğizAminn düğün nasıl gectiii eğlendiniz mii
Hep birlikte eritelim yağlari
Ooo kimler gelmiş, minnoş kaptan gelmiş.
Normalde böyle değil bugün yorgunluktan kendime özel bisey yapmadım.Akşam acıkmazsın inşallah onun dışında güzel afiyet olsun
Pilav miktarı bir tık fazla gibi patates de var ama iki öğün olduğu için dengeli gibi bilemedim afiyet olsun
Tabi kiDevam edeyim yani
Ay adet öncesi iştah sabret canım çok çok iyi gidiyorsun9 gün sonra adetim var iştahım çok açık. ;(
.bide ev de malzeme var ama kendime biseyler yapmaya enerjim yok resmen.
Yok canım yine yarından itibaren devamAy adet öncesi iştah sabret canım çok çok iyi gidiyorsun
Herkes öyle hafta içi bi rutin oluyor ama hafta sonu rutin olmayınca denge şaşıyor.Kızlar biz de bugğn KV ye kahvaltıya gittik yediklerimi yazmak istemiyorum ama yarın sabah tartıda belli olacak zaten.
Öğleyin ve akşam dikkat ettim, yine de sabah aldığım karbonhidratlar biraz üzücü. Hem biraz patates kızartması yedim hem de iki sigara böreği, bir tane de kızarmış biber yedim onun dışında haşlanmış yumurta, domates, salatalık.
Öğle yemeği yok
Ara: 10 kiraz
Akşam: 120 gr adana kebap (ekmeksiz) 5-6 parça da tavuk (yani yarın dürümün içindeki etler) ve salata
Gece ara öğünü normalde yapmazdım ama bugün 5 fındık, 5 badem ve bir kayısı yedim
s i d e l y a
Bana tatl günleri yaramıyor, dengem şaşıyor…
Masallah canim, gercekten de ketozenik gibi olmus. Ne guzel. Afiyet olsunMavi Takım nasılsınız ne alemdesiniz ?
Herkes diyetine uyuyor mu? Kaçamak yapılmıyor değil mi?
suspushanimcim DeryaOnDiet menekse_kokusu @Kinoalihatun Lavinia_98 Ellssa
Kaptanınız şimdiye kadar iyi gitti.
Sabah (11:00) iki haşlanmış yumurta, 10 fındık, 3 zeytin, domates salatalık,
Arada bi fincan filtre kahve
10 fındık
4 kare bitter çikolata
Şimdi de soda
Akşam için planım ton balıklı salata
Aslında arada çikolata kaçırmasam neredeyse ketojenik diyet yapacağım
Kataring yaptim yaa. Hem de fena. Bugun yeniden basliyorum. Lotu beskendim hafta sonunda ne yazik ki.Canım tt ekmek dediğin nedir? Ayrıca gayet güzel bir menü olmuş
Ay senin de menün çok güzel tam diyet yapmışsın aferin kız
bugün ben de semizotlu yoğurtlu meze yaptım kendime. Afiyet olsun güzel menü olmuş
DeryaOnDiet @Kinoalihatun Lavinia_98 bebişlerim sizlerin menülerini göremedim gözümden mi laçtı acabaa yoksa kaytaringg miiiiii