- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
sup[er haftasonundan sora eksi gelene buyuuuk tebrikleerDün 78.65
Bugün 78.45
-200 gr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sup[er haftasonundan sora eksi gelene buyuuuk tebrikleerDün 78.65
Bugün 78.45
-200 gr
benim de aynisi, yaa bir de karbonhidrat cok yeyince hem sisyorum hem de yuzumde kizariklik yapio=yor yine de yedim, ahh bu pis bogaz ben ahh. Ama sayende/ sayenizde yola devam. Duse kalka devam edecegim 0 69 buraya geleceeeeekBen de kaytaring yapmışım ya cuma akşmı yediğim ve dün sabah yediiğim hemen + olarak geri dönmüş
oyle cnaim ya, hataliyim biliuorum. Disariya da ciksam baska seyler yiyebilirdim, cok bile yesey=m karbonhidrati azaltinca veriyorum. Bunyemi taniyorum ama o icimdeki pis bogaz yok mu ahh o ahh ooKarbonhidrat nasıl anında insanı şişiroyor hayret… cumaya kadar veririz
Cumaya kadar gidecek o kilolarbenim de aynisi, yaa bir de karbonhidrat cok yeyince hem sisyorum hem de yuzumde kizariklik yapio=yor yine de yedim, ahh bu pis bogaz ben ahh. Ama sayende/ sayenizde yola devam. Duse kalka devam edecegim 0 69 buraya geleceeeeek
Evet aralikli oruc yapıyorum , açlık süremiz uzatabildigim kadar uzatacagim.afiyet olsun cnaim, masallah aralikli oruc mu yapiyorsun? ben de denedim bir ara ama cok devam edemedim ya haftasonunda ailecek kahvalti yapali deyince bitti gitti benim aralikli oruc da/
ohh harika, en guzeli zaten biriyle kosmak, yurumekCumaya kadar gidecek o kilolar
Bugün güne sağlıklı başladım, cumaya kadar toparlarız diye düşünüyorum. Akşam da eşimle yürüyüşe gideceğiz.
ben de denedim aslinda kahvaltiyi da hic aramayan biriyimdir ama haftasonu bozdu beniEvet aralikli oruc yapıyorum , açlık süremiz uzatabildigim kadar uzatacagim.
oyy minnak cok kucukmus, gerci digerui de kucuk, allah bagislasin cnaim.Gunaydin kizlar -400
Uc aylik ve uc yasinda iki kizim var o sebeple cok aktif olamiyorum ama dikkat ediyorum.
hay allah ama ben de geçen haftadan beri +2 deyim fakat hatamı biliyorum bir güzel yedim ve su içmeyi de aksattım+3 sözde yani hani ne ydiysem artık
tamam herkes için sorun yoksa birleştiriyorum canımEvet bunlar mantıklı seçenekler grupları birleştirelim, cuma en çok kilo veren yeni takım oluşturur. Bayram tatilinde daha da aksayacak herkes bence
canım şimdilik beni etiketle asıl kaptanlarımızın biraz işleri var bu aralarCanım kilo bildirim ve menü için seni mi etiketliyoruz
Çok dogru fikir verdin birde öyle yapimcanim bazen karbonhisrtai co kacirinca ani kilo alislari olabilir, karbonhidrat cok sislik yapiyor ya. Ben de birara tartim bozu sanmistim.
Syle yapabilirsin kilosunu bilsigin bir urunu eline al tartl, bak bakalim toplamda dogru tartiyor mu
Ben cuma günü dışında hiç kaçamak yapmadım canım diye te de oldugu gibi hala devam ediyorum ama çok üzüldüm ve şoktayım halbuki cuma günü 6 ları gördümhay allah ama ben de geçen haftadan beri +2 deyim fakat hatamı biliyorum bir güzel yedim ve su içmeyi de aksattım
tamam herkes için sorun yoksa birleştiriyorum canım
canım şimdilik beni etiketle asıl kaptanlarımızın biraz işleri var bu aralar
Canım belki gerçekten tartıdandır, belki de kilo verdiğin için yağ hücrelerin bazen şişiyormuş ya öyle bir süreçtir .Ben cuma günü dışında hiç kaçamak yapmadım canım diye te de oldugu gibi hala devam ediyorum ama çok üzüldüm ve şoktayım halbuki cuma günü 6 ları gördüm
Ben pek su içmiyorum o da etkiler mi ya?hay allah ama ben de geçen haftadan beri +2 deyim fakat hatamı biliyorum bir güzel yedim ve su içmeyi de aksattım
Şimdi tartıldım kilosunu bildiğim bir ürünle oda dogru çıkardı ama sorun bende elimde salatalık nane maydanoz var nasıl bir ödem atıcı hazırlayabilirim acilCanım belki gerçekten tartıdandır, belki de kilo verdiğin için yağ hücrelerin bazen şişiyormuş ya öyle bir süreçtir .
Zaten su içmezsen o kilo hayatta gitmezBen pek su içmiyorum o da etkiler mi ya?
etkilemez olur mu canım hem de nasıl su iç bi bak farkı göreceksinBen pek su içmiyorum o da etkiler mi ya?
canım belli ki ödem olmuş sende yeşil cay demleyip salatalık nane maydonozla bıızzzt yapabilirsinŞimdi tartıldım kilosunu bildiğim bir ürünle oda dogru çıkardı ama sorun bende elimde salatalık nane maydanoz var nasıl bir ödem atıcı hazırlayabilirim acil