• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü menüm
Sabah: 2 küçük sigara böreği, yeşillik peynir,yumurta
Öğlen 2,3 kiraz, yarım şeftali, 1 bardak kefir,1 avuç çiğ badem,fındık karışık
Akşam: 1 kase taze fasülye
Kızlar bugün dışarı çıkarken mama çantası almıştım kızıma.onu diyet çantası yaptım meyveler koydum kefir koydum çerez koydum acıktıkca çıkarıp atıştırdım i.kızım için zaten koyuyodum şimdi kendime de bişiler koydum süper oldu.sabahki 2 arkadaşı saymazsak bu sistem tutar gibi :KK73:@suspushanimcim Elhan Elhan

Valla ben de seni çok özledim Elhan ablacığım, nasılsın ? Nasıl gidiyor ? Ne var ne yok ?
Canım Şiram pek değişiklik yok. Sen Hatay' a taşındıktan sonra bu kız orada napti ki dedim. Yaşadığına çok mutlu oldum. Kimdi hatırlamıyorum biri doğum yaptı il dışında o demişti . Bebiş nasıl iyi misiniz haberler sende. 🥰

Sabah 10.30
1 haşlama yumurta
3 köz yeşil biber
2 küp peynir
Domates salatalık
Şekersiz çay
2 dilim t.b ekmeği

Ara 13.00
2 ceviz
1 küçük muz
2 kepekli galeta

Ara 15.30
Sade türk kahvesi
4 tuzsuz fıstık

Akşam 19.30 (dışarıdaydık eve gec geldik)
5 y.k taze fasülte
3 y.k pilav
1 kepçe mercimek çorbası
Çoban salatası

2 litre su içildi akşama kadar 2.5 litre olur

7116 adım atıldı geceye kadar 10000 adıma tamamlıycam :dua:

suspushanimcim suspushanimcim Elhan Elhan

Canım Şiram pek değişiklik yok. Sen Hatay' a taşındıktan sonra bu kız orada napti ki dedim. Yaşadığına çok mutlu oldum. Kimdi hatırlamıyorum biri doğum yaptı il dışında o demişti . Bebiş nasıl iyi misiniz haberler sende. 🥰
Ablacım Ağustos sonunda tayinimiz çıkınca Hatay‘a taşındık. Görevimize başladık, tam düzenimizi kurduk derken depreme evimizde uyurken yakalandık. 6 Şubat sabahı benim hastane yatışım yapılıp doğuma alınacaktım. Ama nasip olmadı. Zar zor Ankara’ya geldik. Doğum burda oldu. Sağlık özründen tayin istedik, kabul oldu. Burada yeni bir düzen kurduk. Çok şükür iyiyiz. Bebekler de iyi, bu dönem çalışmadım doğum iznindeyim diye. Ama eylülde başlayacağım inşallah

Ablacım Ağustos sonunda tayinimiz çıkınca Hatay‘a taşındık. Görevimize başladık, tam düzenimizi kurduk derken depreme evimizde uyurken yakalandık. 6 Şubat sabahı benim hastane yatışım yapılıp doğuma alınacaktım. Ama nasip olmadı. Zar zor Ankara’ya geldik. Doğum burda oldu. Sağlık özründen tayin istedik, kabul oldu. Burada yeni bir düzen kurduk. Çok şükür iyiyiz. Bebekler de iyi, bu dönem çalışmadım doğum iznindeyim diye. Ama eylülde başlayacağım inşallah
Çok çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın. Allahım bebeğinle ailenle çok güzel ömürler yazsın size :dua:

yeni hayatınız hayırlı olsun canım. zor bir süreçti

16 Mayıs 🌸🌸🌸
Dün ki menüm pek iyi olmadı
Sabah kahvaltım klasik yumurtalı kahvaltıydı
Öğlen glütensiz şeyler yapan bir yere gittik
1.5 mercimekli içli köfte 1 tane glütensiz pankek 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi bir tatlı kaşığı onların yaptığı rafine şekersiz fındık kreması salata vs yedim
Akşam çook geç saatlere kadar iki duble rakı 🫢🫢yanında meze mezelere dikkat ettim hep sağlıklı olanları tercih ettim ve iki yemek kaşığı patlıcanlı kavurma
Aslında çok bir şey tok ama geç saatlere kadar olması sorun oldu resmen tartı artıya geçti
Elhan Elhan Cookiie Cookiie
💙💙💙💙💙

17 Mayıs 🌺🌼🌺🌼🌺
🌸kahvaltım 12.00
Peynirli 2 yumurtalı omlet, iki tane kayısı, biraz maydonoz ve dereotu, birazcık kuru dut ve bir incir, bir tatlı kaşığı Harnup Özü

IMG_8221.jpeg

🌸2. Öğünüm
Semizotu, bir salatalık, 4 kaşık yoğurt üzerine de kırmızı biberle kavrulmuş 4-5 kaşık nohut
IMG_8226.jpeg

Su 2 litre
Adım yapamadım maalesef dünden çok yorgundum çünkü🤪🤪
Elhan Elhan Cookiie Cookiie
💙💙💙💙

Back