Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşte mükemmellik işte feraset işte fedakarlık
CansınnnOkula giderken kahvaltı yapamıyorum, canım da istemiyor.. Geç saatlere kalıyor kahvaltım bu yüzden.. Lakinn burada önceden gittiğim bir diyetisyen geç kahvaltı metabolizmayı yavaşlatır, kılo verimini azaltır demişti... Şimdi sorum şu erken bir saate hafif bir menü koyayım mı yoksa bu sekılde aralıklı oruç misali devam mı ettirelim.. Karar veremedım ben

Kızlar pilavı ekledim unutmuşum

TakimLar kurulmus eline sağlık Elhan
menekse_kokusu ❤❤
ozlemon
Başarılar diliyorum

Harika bir menü Cuma menüsüne hiç benzemiyor.
Afiyet olsun limonicim.

Bunyeni sen daha iyi tanırsın aslında. Ve dünya yeme süresini kisinca vücut kendini tamir etmeye daha çok zaman ayırdığını kabul ediyor. Bazı kanser vakalarinda kontrollü açlık sağlanıyor.

Canım evet diyetisyenlerin kimi geç kahvaltı diyor sağlık için de öyle olmasını söyleyen doktorlar var. Çoğunlukta diyetisyen de 3 ana bir ara diyor. Ben de senin gibi düşündüm bir aydır geç kahvaltı yapıyorum bu ay da artık 10 da kahvaltı yapmaya başlayacağım. 3 öğün gibi ama öğünlerden birini smoothie tarzında yapacağım bence sen de dönüştür balım metabolizma değişsin
TakimLar kurulmus eline sağlık Elhan
menekse_kokusu ❤❤
ozlemon
Başarılar diliyorum
Çoook teşekkür ederim kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…