- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş
Ellerine sağlık kaptanım
Masterfit Yarışması 64.Etap Kırmızı Takım sara_28
Kırmızı Kaptan 94.9 @Kinoalihatun Kırmızı 84.05 Pnrrr-12
Kırmızı 74.15 Jasminium84
Kırmızı 64.8 @kackaloribu Kırmızı 68.2 @menekse_kokusu Kırmızı 70.7 @Meryem1306 Kırmızı 90.25 aypare ackerman
Kırmızı 62.7 @Willemijn- Kırmızı-Sarı @bendenizefenim Kırmızı-Yeşil 75.1 Mavi Takım Elhan
Mavi Kaptan 73.6 Cordelia
Mavi 80.7 @Goklerce Mavi 70.3 @DombiliKus Mavi 90.9 @Suskunkardelen Mavi 64.35 @fairysss Mavi 76.6 @Beyaz leylak Mavi 78.0 @Beth18 Mavi 66.8 Zipzip-
Mavi-Sarı Mavikus_
Mavi-Yeşil 71.2
Geçmiş olsun. Airbag saglammis çok şükür.Sagol canim bisey olmadi evin icindeki merdivenlerdi hali kapli ama cizgi filmlerdek8 gibi bastan sona küt küt ziplaya ziplaya sona geldim bi kac gun acidi ezildi dedigim gibi yaglarim kuyruk sokumu kemigini korudu![]()
Teşekkür ederim kaptanım şimdi bir yeşil çay içeceğimAfiyet olsun canım harika bir menü olmuş![]()
Harikasın canım böyle devam edersen kısa zamanda istediğin kiloda olursunTeşekkür ederim kaptanım şimdi bir yeşil çay içeceğim
Daha dikkatli olurum Kaptanım inşallahAfiyet olsun mavikuş. Bugünün karbonhidrat oranı yüksek. Yarın bol yesillikli olsun benim için yer misin
Regl için de önlemini al tercihini kuru üzüm, kuru kayısı, bir incir, bir tutam kuru dut veya bir kare bitter gibi değiştir tatlım.
1 beden küçük pantolon aldım kendime yeni beni caydırmasın diye sağlam da para ödedim inşallah 2 aya kalmadan giricem içineHarikasın canım böyle devam edersen kısa zamanda istediğin kiloda olursun![]()
Tamamdir kaptanimmm mesaj alindiaypare ackerman
@Meryem1306
@menekse_kokusu
@kackaloribu
Jasminium84
Pnrrr-12
@Kinoalihatun
@Willemijn-
@bendenizefenim
Kırmızılı ekibim akşamı bekleyemedim hemen motive olmalıyız hafta sonu diye ipin ucunu kaçırmamalıyız suyumuzu bol bol içip sporumuz yapıyoruz akşam yemeğinden sonrada bişey yemiyoruz pazartesi günü bomba gibi gelip avantajı kapıyoruz anlaştık mı ben kaptanınız olarak size güveniyorum sizde kendinize güvenin![]()
Bu şekilde devam et iki aya kalmaz girersin inan bana1 beden küçük pantolon aldım kendime yeni beni caydırmasın diye sağlam da para ödedim inşallah 2 aya kalmadan giricem içine![]()
Uuu müthişBende menümü yazayım
Sabah
Muzlu kefilim kuru dutlu tarçınlı chia tohumlu smothie
Ara
Bir tane cennet hurması kurusu
İki tane ceviz
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Izgara tavuk
Salata
Su 2.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 11757 adım
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 3216252
Canım afiyet olsun11 mart
18.30
1 tabak kepekli makarna
8 soğan halkası
1 kase yoğurt
20.20
1 elma
1 albeni
Su: 2 lt
Adım: 11.977
Menüm berbat biliyorum ama inanın hiç fırsatım olmadı yemek yapmaya makarna ve soğan halkası vardı onları yedim
Yarın daha dengeli bir menü olacak inşallah
Eki Görüntüle 3216254
Zipzip-
sara_28
Cordelia
Afiyet olsun menün berbat değil canım ama dengeli bir menü olmamış ve bu yüzden akşam albeni yemişsin olsun yarın daha düzenli beslenirsin yeşillige yer ver tabağında lif açısından faydalı olur adımların ve suyun çok güzel11 mart
18.30
1 tabak kepekli makarna
8 soğan halkası
1 kase yoğurt
20.20
1 elma
1 albeni
Su: 2 lt
Adım: 11.977
Menüm berbat biliyorum ama inanın hiç fırsatım olmadı yemek yapmaya makarna ve soğan halkası vardı onları yedim
Yarın daha dengeli bir menü olacak inşallah
Eki Görüntüle 3216254
Zipzip-
sara_28
Cordelia
Teşekkürler canımUuu müthiş
Canım afiyet olsun
Sen bi diyet programı almıştın sıvı detoks günleri de vardı di mi
Kısa süreli almayı düşünür müsün yine?