• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydinnnnnnnnm💙💙💙💙
Çok enerjik geldim hoş geldim 💙bu iki gun sinavlara teslim etmem gereken ödevler var adim spor konusunda emin degilim ama sifir kacamak olacak söz veriyorum
Günaydın kaptanım,bu hafta müthiş bir dönüş yapalım, gördüğün her kacamakta beni kirbaclayabilirsin 😎😁yoksa iflah olmam gibi 🤦😁
Aynen canim kirbaç falan biseyler lazim zaman au gibi akip gecmis ücaylarin basinda kendime hedef koymustum bayrama zayif girecem diye Ramazana 10 gun kaldi hala ayni kiloyum inanamiyorum su gibi akti gecti ben kilo verecem deyip hic birsey yapmadan dururken
aypare ackerman aypare ackerman Elhan Elhan benim simitlerim yanında sizinki simit sayılmaz 🤷‍♀️
😅benim simitlerim cok sayilmaz ama bi basen kalca tarafi var anormal orantisiz buyuyor gecen ayagim kaydi merdivenlerden dustum (oturarak gibi) resmen hava yastigi islevi gordu 😅ya saka yapmiyorum zayif biri dusse kem8gi kirardi😅

Günaydinnnnnnnnm💙💙💙💙

Çok enerjik geldim hoş geldim 💙bu iki gun sinavlara teslim etmem gereken ödevler var adim spor konusunda emin degilim ama sifir kacamak olacak söz veriyorum

Aynen canim kirbaç falan biseyler lazim zaman au gibi akip gecmis ücaylarin basinda kendime hedef koymustum bayrama zayif girecem diye Ramazana 10 gun kaldi hala ayni kiloyum inanamiyorum su gibi akti gecti ben kilo verecem deyip hic birsey yapmadan dururken

😅benim simitlerim cok sayilmaz ama bi basen kalca tarafi var anormal orantisiz buyuyor gecen ayagim kaydi merdivenlerden dustum (oturarak gibi) resmen hava yastigi islevi gordu 😅ya saka yapmiyorum zayif biri dusse kem8gi kirardi😅
Geçmiş olsun :(

Selam kızlar. Ters giden bir gün, hadi hayırlısı. Kızçemi eğlendireyim diye kalabalığın içine daldım yine, nefes alamıyorum alerjim coştu. Bu aksiliklerin arasında akşam yapmayı aklıma kazıdığım spor var. Eylem abacı’nın 3 haftalık programına başlayacağım bugün. Haftada 2 gün dinlenme, 5 gün ortalama 40 dk egzersiz var. Ramazanla beraber nasıl olur bilmiyorum ama en azından 2 haftayı yapmış olurum. Nisan ayının sonlarında da yine aynı kadının 3 haftalık challenge ı var, onu deneyeceğim. Mayıs ortasında artık tamam demem lazım:KK14:
Kızın spora gidiyor mu cnm ya da resim kursu vs
Kaç yaşındaydı? Arkadaşıyla mı gezse

Sagol canim bisey olmadi evin icindeki merdivenlerdi hali kapli ama cizgi filmlerdek8 gibi bastan sona küt küt ziplaya ziplaya sona geldim bi kac gun acidi ezildi dedigim gibi yaglarim kuyruk sokumu kemigini korudu😅

Sagol canim bisey olmadi evin icindeki merdivenlerdi hali kapli ama cizgi filmlerdek8 gibi bastan sona küt küt ziplaya ziplaya sona geldim bi kac gun acidi ezildi dedigim gibi yaglarim kuyruk sokumu kemigini korudu😅
Oyy yazık sana yaa :cry:
Trabzan yok mu canım tutunurdun, tehlikeli eğer yoksa

Günaydinnnnnnnnm💙💙💙💙

Beyaz leylak enerjin daim olsun. 💙 Hedefin geç olsun güç olmasın ödevlerini hallet gerisi kolay. Bu hafta motivasyon yakalayalim. Hepimiz aynı durumdayız. İnanıyorum kilo vereceğiz pazartesi biraz moral bulalım gerisi gelecek.

Allah iyiliğini versin 😂

11.03.23
sabah 11.00
baya peynir zeytin ekmek sayamadım ama yapcam inşallah🙄

14.00
1 paket çizi
1 muz

19.00
5 köfte
1 kase mercimek çorbası

başka şeyler yemiş olabilirim. menü yazacağımı unutmuşum

su 2 lt yapmaya çalışıcam

10 mart menü
1 yumurta omlet
1 Kk peynir
1 dilim tam bugday ekmeği

Öğlen
2 çatal erişte
1 portakal
Yarım elma
4 kare çikolata şekersizi bozdum 4 günün sonunda

Akşam
Sucuklu kaşarlı tost hastayım yemek yapamadım eşim tost yaptı...

2 litre su
Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan Cordelia Cordelia

Gelelim bugünün menüsü
Sabah 11 30
4 Kaşık yulaf 1 adet muz ile yulaf lapası 1 adet haşlanmış yumurta
Öğlen
1 kupa kahve 2 kare bitter
Ara
1 avuç fındık
Akşam 18 00
4 Kaşık kuru fasulye
150 gr tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Su yatana kadar 2lt geçer
Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28
Off hey yavrum hey 😎 yakıosun süper havalı menü

11.03.23
sabah 11.00
baya peynir zeytin ekmek sayamadım ama yapcam inşallah🙄

14.00
1 paket çizi
1 muz

19.00
5 köfte
1 kase mercimek çorbası

başka şeyler yemiş olabilirim. menü yazacağımı unutmuşum

su 2 lt yapmaya çalışıcam
10 mart menü
1 yumurta omlet
1 Kk peynir
1 dilim tam bugday ekmeği

Öğlen
2 çatal erişte
1 portakal
Yarım elma
4 kare çikolata şekersizi bozdum 4 günün sonunda

Akşam
Sucuklu kaşarlı tost hastayım yemek yapamadım eşim tost yaptı...

2 litre su
Afiyet olsun kızlar 😍

Günaydinnnnnnnnm💙💙💙💙

geçmiş olsun canım Allah korumuş. evet toto da fazla olunca o da ayrı dert. ama bak en azından hava yastığı görevi görmüş de işe yaramış 😂😁

11 mart menü
Sabah
2 krep
1 Kk peynir

Öğlen
1 kase tarhana çorbası
Yarım elma

Akşam
Fırında tavuk patates
Yoğurt
Bisküvi lokum reggle den sanırım

Menengiş kahvesi sütlü
2 litre su

Afiyet olsun mavikuş. Bugünün karbonhidrat oranı yüksek. Yarın bol yesillikli olsun benim için yer misin🥺
Regl için de önlemini al tercihini kuru üzüm, kuru kayısı, bir incir, bir tutam kuru dut veya bir kare bitter gibi değiştir tatlım.

Back
X