• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O kadar uzun bir yazi yazmistim ki icimi döktum dertlendim biraz tam sonunda sildim yanlislikla nasil oldu anlvalla ben deamadim tekrar yazamam ama özeti şuydu kendimi taniyamiyorum hiç iradesiz disiplinsiz bir insan olmadim sagligim icin kilo vermem şart ama neden neden hep başa dönuyorum 😔 gündemimizde kilo vermek basit gibi gözrünebilir derdini seveyim bu mu sîkıntin diyebilirsiniz Allaha sükür tabiki baska dertlerle mukayese edilmez ama bir turlu irademe sahip çikamamam ve her baslangicin bir bitişin arefesi olmasi beni çok mutsuz ediyor. E Elif Tolga Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 60kiloyum 60kiloyum sizler ne durumdasiniz kizlar
valla ben de ite kaka gidiyorum. tam diyet modunda değilim. mükemmel değil. 100 gram gitse kârdır diye menü yazıyorum. canım nasıl karbonhidrat istiyor anlatamam. hipo zorluyor. bugün nasıl halsizdim nasıl modum düşüktü anlatamam

sabah 11.30
1,5 hurma, 2 ceviz

12.15
1 yumurta, peynir, zeytin, söğüş salata, şekersiz marmelat, 2 dilim siyez ekmeği

aralarda
25-30 gram çikolata, 1 karabuğday patlağı, 5-6 kaju, 7 badem, 3 yk yoğurt

akşam 18.45
etli patates yemeği, 2 dilim siyez ekmeği, turşu

yatana kadar 1,5 lt su

Kizlar bayadir gelmedim ya nasilsiniz menü yazanlar var sanirm bende baslamaliym biyerdn regl oldum onunla birlikte tatli krizlerm var
menü yazmaya başla canım. biz de yazıyoruz çok mükemmel değiliz ama yazıyoruz. yoksa durum fena

Ben toprak kokusu
Hayirli olsn canim yeni nickin
O kadar uzun bir yazi yazmistim ki icimi döktum dertlendim biraz tam sonunda sildim yanlislikla nasil oldu anlamadim tekrar yazamam ama özeti şuydu kendimi taniyamiyorum hiç iradesiz disiplinsiz bir insan olmadim sagligim icin kilo vermem şart ama neden neden hep başa dönuyorum 😔 gündemimizde kilo vermek basit gibi gözrünebilir derdini seveyim bu mu sîkıntin diyebilirsiniz Allaha sükür tabiki baska dertlerle mukayese edilmez ama bir turlu irademe sahip çikamamam ve her baslangicin bir bitişin arefesi olmasi beni çok mutsuz ediyor. E Elif Tolga Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 60kiloyum 60kiloyum sizler ne durumdasiniz kizlar
Bende gecen sene böyle bir kisirdonguye girmistm o yüzden anliyorm seni vermek istiyor basliyor ve sürekli bozuyordm tam olark kafada bitirmek gerekiyor sanirim bilemiyorm canim diyetisyen vs düsündünmü hic

sabah 11.30
1,5 hurma, 2 ceviz

12.15
1 yumurta, peynir, zeytin, söğüş salata, şekersiz marmelat, 2 dilim siyez ekmeği

aralarda
25-30 gram çikolata, 1 karabuğday patlağı, 5-6 kaju, 7 badem, 3 yk yoğurt

akşam 18.45
etli patates yemeği, 2 dilim siyez ekmeği, turşu

yatana kadar 1,5 lt su
Afiyet olsun canim ❤

O kadar uzun bir yazi yazmistim ki icimi döktum dertlendim biraz tam sonunda sildim yanlislikla nasil oldu anlamadim tekrar yazamam ama özeti şuydu kendimi taniyamiyorum hiç iradesiz disiplinsiz bir insan olmadim sagligim icin kilo vermem şart ama neden neden hep başa dönuyorum 😔 gündemimizde kilo vermek basit gibi gözrünebilir derdini seveyim bu mu sîkıntin diyebilirsiniz Allaha sükür tabiki baska dertlerle mukayese edilmez ama bir turlu irademe sahip çikamamam ve her baslangicin bir bitişin arefesi olmasi beni çok mutsuz ediyor. E Elif Tolga Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 60kiloyum 60kiloyum sizler ne durumdasiniz kizlar
4 gündür bozdum diyeti biraz bile isteye benim ki vücut kilo vermek istemiyor daha doğrusu kitleme yaşıyorum bu durumda daha önceki diyetimde yapmıştım 1 hafta relax artili bir beslenme yapıp ondan sonraki ay 7 kilo vermiştim o yüzden 4 gündür yiyorum mide küçülmüs rahatsız etti ama 1 haftadır düzenli çalışmayan bağırsaklar düzene girdi şükür artım var 1.5 kg gibi ama bunu isteyerek yaptığım için şuan takılmiyorum 2 ay bitti diyette bende dün tam 15 kg vermişim bu yüzden bu ters taklaya ihtiyaç duydu vücudum o yüzden şoklama yapıyorum şimdilik bende durum bu canim

Gelelim su duruma kilo vermek kolay bir olay değil daha önce de verdim şimdide çok zorlandigim yeter artık diye soylendigim hatta aramızda kalsın sinirden oturup agladigim zaman da oldu ve oluyor...
Boğazını tut verirsin diyende
Nenem senden daha genç duruyor diyende
Kilonu görüp senden büyük olduğu hatta teyze diyende mağaza girdiğinde bizde büyük beden yok abla diyen kendini bilmezler de evde eşinde misafirlikte arkadaşında kahva içerken dostunda hepsi çok güzel yaralıyor insanı ...
Kilo işi sadece sağlıklı yaşayım fiziğim güzel olsun güzel goruneyim diye yaptığım bir şey değil çünkü kilo verdiğimizde en çok psikolojimiz düzeliyor tabi bu bence.
Yapamadığımız da yetersizlik başarısızlık kendimi değersiz görme gibi bir süru iğrenç psikoloji çıkıyor karşımıza ne yazık ki en çok karar ver sonra kendine inan sonra pes etme ve en sonunda basaracagini göreceksin
Bebekler hemen adım atamaz ayağa kalkar düşer tekrar kalkar tekrar düşer iki adım atar tekrar düşer pes etmediği için öğrenir yürümeyi.Diyette de aynı mantık sabret her defasında kendine inan düşünce pes etme

Kızlar menü yazayım, kötü de olsa
28.02.23
09.00 1 kurabiye

13.30
2 haşlanmış yumurta, 1 küçük yufka, 2 dilim peynir, 1 çk tahin pekmez

18.30 2 kepçe tarhana çorbası, 3 kaşık patates salatası, yoğurt

19.30 1 hurma,2 tuzlu kurabiye

Şu:2 lt olur
Afiyet olsun canim ❤

Çok şükür şimdi iyiyim, daha yolum uzun, inşallah daha iyi olacağım 🥰
İnşallah ablacım, sabır gerektiren bir yol ama senin maşallahın var bu konuda🤗
Hayirli sabahlar🤲

S Suskunkardelen cok gecmis olsun :KK43:
İlahi sen😂Bı an düşündüm acaba bana bı şey mi oldu diye😂😂hatta acaba emzirirken gece uyku sersemi bı şey mi yazdım dedim ama yazmadığıma da eminim😂bazen gece okuyirum da mesajları🤭
Suskunkardelene ne olmuş 🙈🙈
Olay çözülmüş ama alintilamis bulundum🤭
valla ben de ite kaka gidiyorum. tam diyet modunda değilim. mükemmel değil. 100 gram gitse kârdır diye menü yazıyorum. canım nasıl karbonhidrat istiyor anlatamam. hipo zorluyor. bugün nasıl halsizdim nasıl modum düşüktü anlatamam
Canım ben de başlarda çok zorlanmistim ama if yapınca daha iradeli oluyorsun.Hele bizi bitiren akşam yemeleri malum.İfte ben saati öne çekip(4) gece açlığı yapıyorum çok iyi oldu.
4 gündür bozdum diyeti biraz bile isteye benim ki vücut kilo vermek istemiyor daha doğrusu kitleme yaşıyorum bu durumda daha önceki diyetimde yapmıştım 1 hafta relax artili bir beslenme yapıp ondan sonraki ay 7 kilo vermiştim o yüzden 4 gündür yiyorum mide küçülmüs rahatsız etti ama 1 haftadır düzenli çalışmayan bağırsaklar düzene girdi şükür artım var 1.5 kg gibi ama bunu isteyerek yaptığım için şuan takılmiyorum 2 ay bitti diyette bende dün tam 15 kg vermişim bu yüzden bu ters taklaya ihtiyaç duydu vücudum o yüzden şoklama yapıyorum şimdilik bende durum bu canim
Ben de seni etiketlemeye çalışmostim nereye gittin diye,basaramamistim.Mesajini görünce sevindim, birkaç gündür yazmayınca bir seyler olduğunu anlamistim🙈 iki ayda 15 kilo da ayrıca mükemmel🥰🥰tebrik ederim🤗

Canım yeni bir ay başladı bugün haydi 🥰

Nasılsın canım

Back