- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Sen mi buradasın? yoksa senin yerine başkası mı buradayım diyor?Burdayım![]()
burdayım deyip kayboluyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen mi buradasın? yoksa senin yerine başkası mı buradayım diyor?Burdayım![]()
20:30 a dogru aslinda ama mesajim biraz kalmis orada gonderemeden. Gec olmus evet,manyak kafam ama pidesini yemedim çok şükür. Direkten döndüm.bu saatte mi![]()
Bilir o beniiiiikız noldu![]()
Baslangicin hayırlı olsun canim❤Foto alamadım 82.2 ile başladım. Adet başladı aynı zamanda. Hedef nisanda 75 kilo az biliyorum ama olsun daha erken varirsam rakamı kuculturum
Aynen öyle canım, ama bu farklı bir ağrı, dokunduğum zaman bıçak keser gibi, 1 damla soğuk su değsin bütün bacak kemiğim ağrıyor, yürürken bişey yokBunun sebebi yokluk bilinciymis. Çok büyük yokluk cekmedik ama hep yok diye büyüdük. Su depremlerde insanlar aç susuz kaldı yokluk psikolojisine daha fazla girdim
Ağrı hissin belirtisi. İnsan ağrıya bile seviniyor.
Öyle canım da göz görüncede durulmuyor ki, gerçi zorunlu duruyorum artık, eski gücüm yokAh be kuzum iyi olmana sevindim ana hala kendini düşünmemeye hem şaşırdım hem üzüldüm bi şeyi anlaman lazım sağlıktan ve senden önemli bir şey yok.
O vakit banada gıcık olabilirsinBen kendimi değil ama seni seviyorum.Sırf sevmediğim birini seviyon diye gıcık oldum ama iyi kızsın
![]()
CanımmmmmmO vakit banada gıcık olabilirsin![]()
Afiyet olsun20:30 a dogru aslinda ama mesajim biraz kalmis orada gonderemeden. Gec olmus evet,manyak kafam ama pidesini yemedim çok şükür. Direkten döndüm.
Bilir o beniiiii
Hedef60kgolmak
Günaydın canim ❤Günaydın![]()
nasılsın canım?
Hoşgeldin
Afiyet olsun canım![]()
Hoş buldum kızlar iyiyim çok şükür siz nasılsınızSen mi buradasın? yoksa senin yerine başkası mı buradayım diyor?
burdayım deyip kayboluyorsun![]()
Doktora danışın mi neden olmuş?Aynen öyle canım, ama bu farklı bir ağrı, dokunduğum zaman bıçak keser gibi, 1 damla soğuk su değsin bütün bacak kemiğim ağrıyor, yürürken bişey yok
Günaydın![]()
GünaydınGünaydın
Bugün menüm yumurta salatası peynir ve biraz ceviz
İyi cnmHoş buldum kızlar iyiyim çok şükür siz nasılsınız
Selam canim ❤Hoş buldum kızlar iyiyim çok şükür siz nasılsınız
Günaydın canim afiyet olsun ❤Günaydın
Bugün menüm yumurta salatası peynir ve biraz ceviz
Sağ ol ,en cok sevdigi arkadasi ben olan cizkekimAfiyet olsun