Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

27 Ocak-2 Şubat Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 62.EtapCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Kırmızı Takım
bilgeyogii Kırmızı Kaptan 84.7
E Elif Tolga Kırmızı 74.0
Ucmelekannesi Kırmızı 83.3
I Ilyusa Kırmızı 77.90
Hallederiz Kırmızı 89.25
Mavikus_ Kırmızı 73.4
fesang Kırmızı-Sarı
@SebastianCheesecakeKırmızı-Sarı
aypare ackerman Kırmızı-Sarı
Mavi Takım
Jasminium84 Mavi Kaptan 65.5
Pnrrr-12 Mavi 76.10
@Willemijn- Mavi 62.5
Kinoalihatun Mavi 81.15
Fit mutlu anne Mavi 75.35
Cordelia Mavi 80.05
erenmothers Mavi-Sarı
Beyaz leylak Mavi-Sarı
Cicekbocekkaktus Mavi-Sarı
Yeşil Takım
S Suskunkardelen Yeşil 66.7

Yok 3 çok baklava gerçektende sevmem
Şaka bi yana takdir ediyorum seni, tatlıya hatır diyemeyenlerdenim ben

Ellerine sağlık kaptanım

İnşallah yarın güzel sonuçlarla gelirsin canım

Doktorum bu ilaçların ağır antibiyotikler olduğunu söylemişti hiç değilse bir hafta iç dedi zaten bir hafta oldu devam ederse doktoruma tekrar danışırım

Şaka bi yana takdir ediyorum seni, tatlıya hatır diyemeyenlerdenim ben

Ellerine sağlık kaptanım
Bende diyemem ama diyette sekersizlige alıştım 30 günü geçti biraz gozum korkuyor şekerli gıda görünce ama baklava değilde künefe severim baklava illa ev yapımı olacak glikoz olmayacak içinde tereyağı ağır kokmayacak gibi bir sürü kriter arıyorum o yüzden baklava sevmiyorum normalde de

Fofografi ekran görüntüsü alıp ekran fotoğrafım yaptım kaptanım.

Bugun spor için ayakkabımı, tayt t-shirt falan aldım yarın da gidip kaydımi seans saatlerimi belirleyecegim. Ay bı heyecan bı heyecan
Süpersin koşu bandim bozuldu benimde hava çok soğuktu bugün

Sen şimdi benden önce babanne mi oldun
Kızıma hobi amaçlı kurdum akvaryumu, doğum olsun da bu mucizeye tanık olsun diye de ona göre seçtim balıkları. Akvaryum 2 avuç, balıkların yavrulaması sonrası ne yapacağım diye kara kara düşünüyordum. Sonra dedimki kendime ‘sen akvaryuma bitki koy, saklanacak kadar akıllı olan hayatta kalır, bozma doğal akışı. Böylelikle nüfus da orantılı artar.’ Bugün şans eseri doğum anını yakaladım, beni bir görmeniz lazım, yavruları kurtaracağım, güvene alacağım diye helak oldum yarın bir akvaryum daha alacağım mecbur. Ah içimizdeki bebek sevgisi…

Allah analı babalı büyütsün

Gayet iyiyim
WC ye kendim gittim ( tekerlekli sandalyeyle), yardım alarak kalktım.
Henüz karın bölgemde his yok, onuda aşacağım inşallah
Ben yokluğumda çok şey kaçırmışım, çok geçmiş olsun. Şimdi geçmiş mesajlardan okudum, günbegün daha iyisiniz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…