Masterfit Yarışması 62.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | |||||||||
| Kırmızı Kaptan | 84.7 | ❤ | ❤ | |||||
E Elif Tolga | Kırmızı | 74.0 | ❤ | ❤ | |||||
| Kırmızı | 83.3 | ❤ | ❤ | |||||
I Ilyusa | Kırmızı | 77.90 | ❤ | ❤ | |||||
| Kırmızı | 89.25 | ❤ | ❤ | |||||
| Kırmızı | 73.4 | ❤ | ❤ | |||||
| Kırmızı-Sarı | ||||||||
@SebastianCheesecake | Kırmızı-Sarı | ||||||||
| Kırmızı-Sarı | ||||||||
Mavi Takım | |||||||||
| Mavi Kaptan | 65.5 | |||||||
| Mavi | 76.10 | |||||||
@Willemijn- | Mavi | 62.5 | |||||||
| Mavi | 81.15 | |||||||
| Mavi | 75.35 | |||||||
| Mavi | 80.05 | |||||||
| Mavi-Sarı | ||||||||
| Mavi-Sarı | ||||||||
| Mavi-Sarı | ||||||||
Yeşil Takım | |||||||||
S Suskunkardelen | Yeşil | 66.7 | |||||||
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim❤
Şaka bi yana takdir ediyorum seni, tatlıya hatır diyemeyenlerdenim benYok 3 çok baklava gerçektende sevmem
Ellerine sağlık kaptanım27 Ocak-2 Şubat Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 62.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım bilgeyogii Kırmızı Kaptan 84.7 ❤ ❤ E Elif Tolga Kırmızı 74.0 ❤ ❤ Ucmelekannesi Kırmızı 83.3 ❤ ❤ I Ilyusa Kırmızı 77.90 ❤ ❤ Hallederiz Kırmızı 89.25 ❤ ❤ Mavikus_ Kırmızı 73.4 ❤ ❤ fesang Kırmızı-Sarı @SebastianCheesecake Kırmızı-Sarı aypare ackerman Kırmızı-Sarı Mavi Takım Jasminium84 Mavi Kaptan 65.5 Pnrrr-12 Mavi 76.10 @Willemijn- Mavi 62.5 Kinoalihatun Mavi 81.15 Fit mutlu anne Mavi 75.35 Cordelia Mavi 80.05 erenmothers Mavi-Sarı Beyaz leylak Mavi-Sarı Cicekbocekkaktus Mavi-Sarı Yeşil Takım S Suskunkardelen Yeşil 66.7
İnşallah yarın güzel sonuçlarla gelirsin canımGeçmiş olsun canımMide tedavi olsun diye verilen ilacın yan etkisi varsa bunu doktorunla paylasmalisin. Normal miymiş en azından bunu öğrenirsin. Benim sonuç onaylandı diye bir mesaj geldi. Yarın gidip öğreneceğim. Salı gününe de randevu buldum. Senin durumunu öğrenince üzüldüm. Köye gidip geldim işlerden vakit bulamadım o yüzden bakamadım buraya.
Amin canım sağolasınbaşın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Bende diyemem ama diyette sekersizlige alıştım 30 günü geçti biraz gozum korkuyor şekerli gıda görünce ama baklava değilde künefe severim baklava illa ev yapımı olacak glikoz olmayacak içinde tereyağı ağır kokmayacak gibi bir sürü kriter arıyorum o yüzden baklava sevmiyorum normalde deŞaka bi yana takdir ediyorum seni, tatlıya hatır diyemeyenlerdenim ben
Ellerine sağlık kaptanım
Çok sağol canım benimcanım geçmiş olsun. sonuçların temiz çıktığına çok sevindim
Amin canım sağolasınCanım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun, Rabbim yerinde dinlendirsin
Fofografi ekran görüntüsü alıp ekran fotoğrafım yaptım kaptanım.
Afiyet olsun canim.Iyi aksamlar kizlar misafirlikteydim komsumla ama iyi idare ettim bugunu smdide yesilcay iciyorm
SüpersinFofografi ekran görüntüsü alıp ekran fotoğrafım yaptım kaptanım.
Bugun spor için ayakkabımı, tayt t-shirt falan aldım yarın da gidip kaydımi seans saatlerimi belirleyecegim. Ay bı heyecan bı heyecan
Kızıma hobi amaçlı kurdum akvaryumu, doğum olsun da bu mucizeye tanık olsun diye de ona göre seçtim balıkları. Akvaryum 2 avuç, balıkların yavrulaması sonrası ne yapacağım diye kara kara düşünüyordum. Sonra dedimki kendime ‘sen akvaryuma bitki koy, saklanacak kadar akıllı olan hayatta kalır, bozma doğal akışı. Böylelikle nüfus da orantılı artar.’ Bugün şans eseri doğum anını yakaladım, beni bir görmeniz lazım, yavruları kurtaracağım, güvene alacağım diye helak oldumSen şimdi benden önce babanne mi oldun
Allah analı babalı büyütsünKızıma hobi amaçlı kurdum akvaryumu, doğum olsun da bu mucizeye tanık olsun diye de ona göre seçtim balıkları. Akvaryum 2 avuç, balıkların yavrulaması sonrası ne yapacağım diye kara kara düşünüyordum. Sonra dedimki kendime ‘sen akvaryuma bitki koy, saklanacak kadar akıllı olan hayatta kalır, bozma doğal akışı. Böylelikle nüfus da orantılı artar.’ Bugün şans eseri doğum anını yakaladım, beni bir görmeniz lazım, yavruları kurtaracağım, güvene alacağım diye helak oldumyarın bir akvaryum daha alacağım mecbur. Ah içimizdeki bebek sevgisi…
Ha ha ben de çok sardımI’ll dance dance dance
with my hands hands hands hands
Above my head head head
Like Jesus said… ahCordelia kaptanım. Bir dönem let it go söyletmiştin, şimdi buna sardık hadi bakalım
Ben yokluğumda çok şey kaçırmışım, çok geçmiş olsun. Şimdi geçmiş mesajlardan okudum, günbegün daha iyisiniz sanırım.Gayet iyiyim
WC ye kendim gittim ( tekerlekli sandalyeyle), yardım alarak kalktım.
Henüz karın bölgemde his yok, onuda aşacağım inşallah
Canım yogundum. Nişan bohçası götürdük eve gel yemek yap Yeni oturdum bakıyorum. Sonra spor yapacağım inşallahCordelia neredesin kız?
Ay bir de benim 5 yaşında kızım var. Vallahi artık şarkıyı duyunca mideme kramplar giriyorHa ha ben de çok sardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?