- 30 Kasım 2014
- 28.912
- 127.530
- 798
başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.Kızlar babaannemi kaybettik bi kaç gün gelmeyecem buraya haberiniz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.Kızlar babaannemi kaybettik bi kaç gün gelmeyecem buraya haberiniz olsun
Canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun, Rabbim yerinde dinlendirsinKızlar babaannemi kaybettik bi kaç gün gelmeyecem buraya haberiniz olsun
temiz çıkmıştır Allahın izniyleGeçmiş olsun canımMide tedavi olsun diye verilen ilacın yan etkisi varsa bunu doktorunla paylasmalisin. Normal miymiş en azından bunu öğrenirsin. Benim sonuç onaylandı diye bir mesaj geldi. Yarın gidip öğreneceğim. Salı gününe de randevu buldum. Senin durumunu öğrenince üzüldüm. Köye gidip geldim işlerden vakit bulamadım o yüzden bakamadım buraya.
ayyy çok güzellerrr
Sağ ol canim benimAaaaa aşkolsun ben baklava göndereceğim sen yemeyeceksinküserim bak
Yoooo hiç de aç değilim
Tabii ki kazanacağız
Sağol canım
Adım şahane kuzum maşaallah
Ooo şahane hadi bakalım pazartesiye bomba gibi gireceğiz sanki
Kaptanım süpersin
Teşekkürler kaptanım
Gayet güzel canım afiyet bal olsun
Yemedigin herşey için şunu düşün ben bunun tadını biliyorum yemesem de olur, böylece aklın kalmaz![]()
Pazartesi artidan sonra,zor be gülümKırmızı takımın prenses savaşları mücadelemizin fragmanı yarın yayınlanıyor asıl olan elbette ki cuma günü. Pazartesi tartısında iyi sonuç alanlar daha iyisini hedeflerken alamayanlar ödem diyip moral bozmadan asla pes etmeden ödem söktürücü olarak bol bol yeşil çaya abanacaklarHedeflerimize caydırıcılara kanmayarak emin adımlarla ilerliyoruz.
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
Hallederiz
Mavikus_
fesang
Hedef60kgolmak
aypare ackerman
I Ilyusa
KIRMIZI TAKIM
Eki Görüntüle 3198998
![]()
El açımı isterim bide şerbetini koymadan gönderirsen söz 50 kiloya düşünce yerin bir dilimAaaaa aşkolsun ben baklava göndereceğim sen yemeyeceksinküserim bak
Yoooo hiç de aç değilim
Tabii ki kazanacağız
Sağol canım
Adım şahane kuzum maşaallah
Ooo şahane hadi bakalım pazartesiye bomba gibi gireceğiz sanki
Kaptanım süpersin
Teşekkürler kaptanım
Gayet güzel canım afiyet bal olsun
Yemedigin herşey için şunu düşün ben bunun tadını biliyorum yemesem de olur, böylece aklın kalmaz![]()
Şimdi yürüyüşten geldim kaptanimKırmızı takımın prenses savaşları mücadelemizin fragmanı yarın yayınlanıyor asıl olan elbette ki cuma günü. Pazartesi tartısında iyi sonuç alanlar daha iyisini hedeflerken alamayanlar ödem diyip moral bozmadan asla pes etmeden ödem söktürücü olarak bol bol yeşil çaya abanacaklarHedeflerimize caydırıcılara kanmayarak emin adımlarla ilerliyoruz.
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
Hallederiz
Mavikus_
fesang
Hedef60kgolmak
aypare ackerman
I Ilyusa
KIRMIZI TAKIM
Eki Görüntüle 3198998
![]()
Kaptan geliyor kenara çekilirim ben![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canim❤29 Ocak cumartesi
10.30
2yagda yumurta
1 dlm ekmek
3 ksk lor salatası
Domates
15.00
1 elma
3 ksk yoğurt
18.30
6 YK patates salatası
2 çatal muhallebili kek
Su 2lt
Eki Görüntüle 3198852
Cordelia
29 Ocak cumartesi 4581 adim
Zipzip-
bilgeyogii
Afiyet olsun canim ❤28 OCAK CUMARTESİ
7.510 ADIM
Zipzip-
Cordelia
Jasminium84
Eki Görüntüle 3198855 Eki Görüntüle 3198856
Gözün aydin canim annen yardim edince rahat yürüyüş yapabilirsinZipzip- ım adım çok iyi
Çok büyük ihtimal yarin ben de çok atabilicem. Annem yardim edecek,cocuklarima bakmakta. Yarin hedef 15.000-20.000 arasi, ben de uzun zamandir ilk böyle aticam İnsaallah.
Afiyet olsun kaptanim ❤
Gayet iyiyimBugun nasilsin
Sen şimdi benden önce babanne mi oldun
Canımm
Sen işte yeterki elcegizlerimle açacağım sana ama öyle 1 tane yersen yalnız kalır üzülür baklava yazık onaaaaEl açımı isterim bide şerbetini koymadan gönderirsen söz 50 kiloya düşünce yerin bir dilim
Tamamdır kaptanimbilgeyogii
Jasminium84
Kaptanlarim bildirimlerinizi özelden fotoğrafli ve tarihli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 e kadar bekliyorum
bilgeyogii
E Elif Tolga
Ucmelekannesi
I Ilyusa
Hallederiz
Mavikus_
fesang
Hedef60kgolmak
aypare ackerman
Jasminium84
Pnrrr-12
@Willemijn-
Kinoalihatun
Fit mutlu anne
Cordelia
erenmothers
Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus
S Suskunkardelen
Yok 3 çok baklava gerçektende sevmemCanımm
Şimdi girdim eve, 2 gündür kizcelerimi gezdiriyorum
Sen işte yeterki elcegizlerimle açacağım sana ama öyle 1 tane yersen yalnız kalır üzülür baklava yazık onaaaa
Bu şarki da benden sana
Tamamdır kaptanim![]()
Afiyet olsun canim❤Menü bildirimi
Sabah 9:30
2 dilim TB ekmegi
Sahanda yumurta
Domates salatalık
Kk peynir
5 zeytin
Çay kahve
Akşam 17:40
1 adet tavuk dürüm ( evde kendim yaptım 60 Gr yakın lavaş 50 60 Gr tavuk domates marul bolca )
4 adet acı biber
Ayran yarım bardak
Şimdi de kahve
Su1.5 2 3 olur
Spor:
Adım:22598
bilgeyogii
Zipzip-
Cordelia