- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de iyiyim sağol tatlımGünaydın iyim canım :)) sen nasılsın
Aaaaa aşkolsun ben baklava göndereceğim sen yemeyeceksinÜzgünüm ya baklavayi sadece karın kasında seviyorum birde 6 dilim olursa şahane olur![]()
Yoooo hiç de aç değilimBir ata sözü ile karşılık veriyorum aç tavuk kendini darı ambarında sanarmis![]()
Tabii ki kazanacağızMavi kazanacak İnsaallah
Zevk aldin ve bitti heehaftaya yiyip dengelersin
bu hafta bu olayi rafa kaldir
![]()
Sağol canım
Afiyet olsun kizlar cok guzel menu
Spagetti ne kadar canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim
AKsam 9da yedikkerin olmamis
Helede o saatde
3 dlm tatli cok olmus
Ayni sekilde fitmutluanne gibi gec saatde yemissin hemde
Baya hafif olmus tam kaptana yakisir menu
Bizde kafamizi 3 kere saga ve sola ceviriyoruz canim![]()
Adım şahane kuzum maşaallah
Ooo şahane hadi bakalım pazartesiye bomba gibi gireceğiz sankiYarin annem cocuklara bakmamda yardimci olacak insaallah. Gelsin 15.000 adım![]()
Kaptanım süpersinUzun zaman sonra 20.000 adim attim![]()
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kızlar ❤❤![]()
Gayet güzel canım afiyet bal olsun28 OCAK CUMARTESİ
7.510 ADIM
@Zipzip-
@Poldelya
Jasminium84
Eki Görüntüle 3198855 Eki Görüntüle 3198856
Allah kolaylık versin canım.
Canım hayırlı olsun kolaylıklar dilerim![]()
Teşekkür ederim canlarAĺlah kolaylık versin canım
Cumanın şampiyonu belli kızlar, menüler şahane
Afiyetler olsun![]()
Ay benim acayip kaydı aile ile olunca :)Ben de iyiyim sağol tatlımbeslenme düzeni oturtmaya çalışıyorum
Tatilin nasıl geçiyor öğretmenim![]()
Teşekkür ederim kaptanım
Geçmiş olsun canımMide ilaçları beni mahvediyor ama içmemde gerek bu sabah midem çok bulanıyor başım ağrıyorElhan dan haber varmı kızlar
fesang gel barisalim kız. Sinir ettin beni ama olsun. Ben bu yuzden hic kimseden gidemeeem, giiiitmem
yazdiklarimi görüyosun, gel buraya .
Olsun canım bolca güzel vakit geçirin nostaljik yemekler tatlılar yiyinAy benim acayip kaydı aile ile olunca :)
Valla yatarak geçti kuzum ya . Sıfır verim . Neler yapıyorsun oturtmak için
canım geçmiş olsun. sonuçların temiz çıktığına çok sevindimmerhaba kızlar bu sefer güzel bir haberle geldim nihayet patoloji sonucum çıktı ve doktorumla görüştüm çok şükür temiz çıkmış sonucum kötü bir oluşum yok şükürler olsunki ancak midemde helicobakter pilori gastriti varmış buda midende ağır bir bakteri olduğunu gösteriyor dedi doktorum yoğun bir antibiyotik tedavisine başladık 15 gün antibiyotik kullanacam korkma hallederiz bunu deyip moral verdi doktorum. Yememe içmeme dikkat edecem ve de stresten uzak durmaya çalışacam tabi başarabilirsem.
inşallah seninde temiz sonuçlarının çıktığını okuruz burdanElhan ' ım