• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güne coktaaannn başladım da, esas koşturmam şimdiden sonra başlıyor 🤸‍♀️ ama önce bir enerji kahvesi içelim 💙

20230129_095912.jpg

Üzgünüm ya baklavayi sadece karın kasında seviyorum birde 6 dilim olursa şahane olur :rolleyes::rolleyes:
Aaaaa aşkolsun ben baklava göndereceğim sen yemeyeceksin 😥 küserim bak 😎

Bir ata sözü ile karşılık veriyorum aç tavuk kendini darı ambarında sanarmis :dondurma:
Yoooo hiç de aç değilim 🤓

😂💙💙 Mavi kazanacak İnsaallah💣💣💣💣💣💣💥💥💥💥💥

Zevk aldin ve bitti hee:sinirli: haftaya yiyip dengelersin😂 bu hafta bu olayi rafa kaldir:oha:
Tabii ki kazanacağız 💙💙💙💙💙💙

😍😍😍😍

Afiyet olsun kizlar cok guzel menu

Spagetti ne kadar canim

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim guzel menu

Afiyet olsun canim

AKsam 9da yedikkerin olmamis
Helede o saatde

3 dlm tatli cok olmus
Ayni sekilde fitmutluanne gibi gec saatde yemissin hemde

Baya hafif olmus tam kaptana yakisir menu

Bizde kafamizi 3 kere saga ve sola ceviriyoruz canim😁
Sağol canım 💙🥰

Adım şahane kuzum maşaallah 🧿🧿💙💙💙

Yarin annem cocuklara bakmamda yardimci olacak insaallah. Gelsin 15.000 adım💣💣💣💣
Ooo şahane hadi bakalım pazartesiye bomba gibi gireceğiz sanki 💙💙🧿🧿🥰

Uzun zaman sonra 20.000 adim attim😅😅😅
Kaptanım süpersin 🥰🧿🧿

Afiyet olsun kızlar ❤❤💙💙💚💚
Teşekkürler kaptanım 🤩😍

Gayet güzel canım afiyet bal olsun 🧿😍
Yemedigin herşey için şunu düşün ben bunun tadını biliyorum yemesem de olur, böylece aklın kalmaz 🥰💙

Ben de iyiyim sağol tatlım 😘 beslenme düzeni oturtmaya çalışıyorum 😘

Tatilin nasıl geçiyor öğretmenim ❤️
Ay benim acayip kaydı aile ile olunca :)
Valla yatarak geçti kuzum ya . Sıfır verim . Neler yapıyorsun oturtmak için

Mide ilaçları beni mahvediyor ama içmemde gerek bu sabah midem çok bulanıyor başım ağrıyor Elhan Elhan dan haber varmı kızlar
Geçmiş olsun canım ❤️ Mide tedavi olsun diye verilen ilacın yan etkisi varsa bunu doktorunla paylasmalisin. Normal miymiş en azından bunu öğrenirsin. Benim sonuç onaylandı diye bir mesaj geldi. Yarın gidip öğreneceğim. Salı gününe de randevu buldum. Senin durumunu öğrenince üzüldüm. Köye gidip geldim işlerden vakit bulamadım o yüzden bakamadım buraya.

Kırmızı takımın prenses savaşları mücadelemizin fragmanı yarın yayınlanıyor asıl olan elbette ki cuma günü. Pazartesi tartısında iyi sonuç alanlar daha iyisini hedeflerken alamayanlar ödem diyip moral bozmadan asla pes etmeden ödem söktürücü olarak bol bol yeşil çaya abanacaklar 🤣🤣🤣 Hedeflerimize caydırıcılara kanmayarak emin adımlarla ilerliyoruz.
E Elif Tolga
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Hallederiz Hallederiz
Mavikus_ Mavikus_
fesang fesang
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
aypare ackerman aypare ackerman
I Ilyusa

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ KIRMIZI TAKIM ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

tumblr_n7xcofOxbm1tf876co1_1280.jpg

🤣🤣🤣🤣

Ay benim acayip kaydı aile ile olunca :)
Valla yatarak geçti kuzum ya . Sıfır verim . Neler yapıyorsun oturtmak için
Olsun canım bolca güzel vakit geçirin nostaljik yemekler tatlılar yiyin 😍😘💖
2 haftaya yayıyorum canım , karbonhidrat ve kalori aralığına göre günler oluşturdum bakalım gidiyorum o yolda 😘
Pazartesi başladım 😘

merhaba kızlar bu sefer güzel bir haberle geldim nihayet patoloji sonucum çıktı ve doktorumla görüştüm çok şükür temiz çıkmış sonucum kötü bir oluşum yok şükürler olsunki ancak midemde helicobakter pilori gastriti varmış buda midende ağır bir bakteri olduğunu gösteriyor dedi doktorum yoğun bir antibiyotik tedavisine başladık 15 gün antibiyotik kullanacam korkma hallederiz bunu deyip moral verdi doktorum. Yememe içmeme dikkat edecem ve de stresten uzak durmaya çalışacam tabi başarabilirsem.

inşallah seninde temiz sonuçlarının çıktığını okuruz burdan Elhan Elhan ' ım
canım geçmiş olsun. sonuçların temiz çıktığına çok sevindim :nazar::nazar::nazar:

Back