• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canımm hoş geldin kırmızı takımaaa ❤️😍😍
Hoşbulduum tebrik ediyorum kaptanım en çok sen vermişsin 😍

KIRMIZI TAKIMIMIZ RÜYA TAKIMIMIZ
E Elif Tolga
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
I Ilyusa
Hallederiz Hallederiz
Mavikus_ Mavikus_
fesang fesang
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Gücümüzün farkındayız sonuna kadar savaşacağız... Çünkü biz kırmızı takımız. Hepinize güveniyorum bu hafta çok şaşırtıcı beklenmedik sonuçlar gelecek. Her fırsatta spor yapacak akşamları 8den sonra yememeye özen göstereceğiz çünkü biz ZAFERE İNANDIK VE ZAFER BİZİM İDEAL KİLOMUZDUR.. BENİMLE MİSİNİZ KIRMIZI TAKIMIN ASKERLERİ? VÜCUDUMUZA YAPILAN YAĞDAN İSTİLAYA BİR SON VERİYOR MUYUZ? YAĞLARI YAKIYOR MUYUZ??
Eki Görüntüle 3198288
😍 yansın yağlar 💪 😎

Kinoalihatun Kinoalihatun
@Willemijn-
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
erenmothers erenmothers
Beyaz leylak Beyaz leylak
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Cordelia Cordelia

mavi takımımın güzeller güzeli çiçekleri :KK60:

hepinize sonuna kadar güveniyorum, bizler gücümüzün farkındayız bizler kadınız istersek elimizden gelenin çok daha iyisini yapabiliriz. :KK49:

bu hafta yemiş olmak için yemek kesinlikle yokkk.

açlığımızı hissedeceğiz, yerken yavaş ve yediğimizin farkına vararak yiyeceğiz.
küçük lokmalar, küçük porsiyonlar

hadi bakalım bu hafta mavi takımı bi uçuralımmmm :KK49::KK200::halay::nazar::nazar:
Uçuralım kaptanım :halay::halay::halay::halay:

Kinoalihatun Kinoalihatun hoşgeldin canım mavi takıma :KK60:

@Willemijn-
Pnrrr-12 Pnrrr-12
erenmothers erenmothers
Cordelia Cordelia

hepinize sonuna kadar güveniyorum, bizler gücümüzün farkındayız bizler kadınız istersek elimizden gelenin çok daha iyisini yapabiliriz. :KK49:

açlığımızı hissedeceğiz, yerken yavaş ve yediğimzin farkına vararak yiyeceğiz.

hadi bakalım bu hafta mavi takımı bi uçuralımmmm :KK49::KK200::halay::nazar::nazar:
Canımsın kaptanım.Ben zaten kronik maviyim masmaviyim.mavişim.demirbas maviyim.resmimi de şöyle yapayım bari
images (7).jpeg

Bu hafta buraların tozunu atacağız inşallah 💙💙💙💙

Kız araya girip durma 😅😅
Reklam arası gibisin😂
Ahahaha
KIRMIZI TAKIMIMIZ RÜYA TAKIMIMIZ
E Elif Tolga
I Ilyusa
Hallederiz Hallederiz
Mavikus_ Mavikus_
fesang fesang
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Gücümüzün farkındayız sonuna kadar savaşacağız... Çünkü biz kırmızı takımız. Hepinize güveniyorum bu hafta çok şaşırtıcı beklenmedik sonuçlar gelecek. Her fırsatta spor yapacak akşamları 8den sonra yememeye özen göstereceğiz çünkü biz ZAFERE İNANDIK VE ZAFER BİZİM İDEAL KİLOMUZDUR.. BENİMLE MİSİNİZ KIRMIZI TAKIMIN ASKERLERİ? VÜCUDUMUZA YAPILAN YAĞDAN İSTİLAYA BİR SON VERİYOR MUYUZ? YAĞLARI YAKIYOR MUYUZ??
Eki Görüntüle 3198288
Sesli güldüm kız 😂iyi bir giris yapmissin.
Kızlar seçme hakkı kimde beni de alın Zipzip- Zipzip- bilgeyogii bilgeyogii Jasminium84 Jasminium84
Hakkini kaybettin yesil kız diyecektim ki, son anda sokulmussun:oha:
@Willemijn-
Pnrrr-12 Pnrrr-12
erenmothers erenmothers
Cordelia Cordelia

Tesekkur ederiz kaptanimiz, kırmızı rengin atesini söndürelim:oha:

Tebrikler canım gayet güzel sizi

Hayırdır canım önemli bişey değildir inşAllah

Eki Görüntüle 3198024

Tebrikler kızlar👏😍
jinekolojik problemler iste bu hafta hastaneye gitme grlme çok olacagi icin buraya pek giremem velki diye sari olayim dedim .
Afiyet olsun canim ❤

Gezegenim cok sevindim 🧿🧿❤❤

Ekside olman guzel tebrik ederim canim❤
Gecmis olsun insallah sağlık sorunlarin kisa surede normala döner
Sarı takimda adim atman gerekiyor adim atmanda sorun olacak mi
Adim atmam sorun olmaz kaptanim
Az da olsa eksi gelmis ya buda güzel leylakim 😍
Cok gecmis olsun bu arada iyisindir umarm

Tebrikler canim 🥰😄
Su icmeyi unutma

Tebrikler canim güzel eksi 😍

Cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis ya Allah korumus beterinden

Baslangicin hayirli olsun canim cabuk gelen cabuk gider 👍😍

Süpersinnnn 😍🤗🥰 daha iyisi gelmezse kirmizi takim kaptani olabillirsn ☺️

Tebrikler güzel eksi 😍
Iyiyim sagol pinar bu ara tahlil ultrason vermem lazim fazlaca regl duzensizligi polip ve birkac sey daha cikti o yuzden musade istedim.Bu arada eksini tebrik ederim
Geçen cuma 83.05
Bu cuma 83.30
Fark +250
Serinin yuzdesini nasıl hesaiyordum hiç bilmiyorum yüzümde yok yazmaya zaten Zipzip- Zipzip-
Eki Görüntüle 3198075

Cordelia Cordelia Pnrrr-12 Pnrrr-12 bilgeyogii bilgeyogii
E Elif Tolga @succulentaski I Ilyusa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak erenmothers erenmothers @belmayne

Kizlarr hepinizden çok özur diliyorum tam yarıyıl tatili evde duramamam falan derken hepsi etkili oldu bu durumda. Ama tabiki artı gelmemem gerekti.
bence Hafizeye ve sana tatil iyi gelmiyor .Herkes okulda isinde gücünde iken cok daha motive diyet yapiyorsunuz ama caninı sıkma 3 kilo vermissin kadinsin tekrar bismillah dersin uçurursun yine tartiyi🤩
Afiyet olsun canim🥰

Afiyet olsun canim 🥰

Afiyet olsun canim 🥰

Afiyet olsun canim 🥰

Foto olmasa kilonu anlayamacaktim🤭🤭
100 Gr da olsa ekşisin canim.

Hayırdır neyin var canım önemli birşey değildir ins

Tebrikler canim👏😘

Harikasın canim ne güzel ekşi maşallah👏😘

En azından sabitsin artı olmamdan guzel

Eksiye bak maşallah çok güzel canım👏😘

Harikasın Pınar hastalığına rağmen süpersin 😘👏
Ya 77.4 ün direk 4 ü dikkatimi çekmis kafa gitti iyice😃ahh ne gunlerdi ya 62 iken kendimi dev gibi hissediyordum simdi 74 ne zaman olacam diye dusunuyorum 😔en zoru bu sabirsizlik
E Elif Tolga Kırmızı takıma geliyorduuu ❤️❤️🤣
Kirmizi takim kaptanligin hayirli olsun fitkopat o muthis enerjinle cok iyi bir rakip olacaksin biz mavilere💙 bu arada E Elif Tolga takımlarin transfer etmek için birbiriyle yarıştiğı pahali futbolcular gibi🤣her hafta kapış kapış gidiyor😅
Beyaz leylak Beyaz leylak leylağım hoşgeldin mavi takıma :KK200: :KK60:
Hoş bulduk Yaseminim kaptanligin hayirli olsun .Bu hafta takima bir faydam olur mu bilmem ama arti gelmemeye calisacam inşallah

Fit mutlu anne Fit mutlu anne kaptanlarim bu hafta icin teşekkür ederiz ❤❤💙💙

Bu hafta kazanan Kırmızı takim Ucmelekannesi Ucmelekannesi Tebrikler :KK73: :KK73:
MasterFit Yarışması 61. Hafta20.01.2023 Cuma23.01.2023 P.tesi27.01.2023 CumaFarkOran
Kırmızı Takım
Kırmızı Takım
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Kırmızı Kaptan
83,05​
83,2​
83,3​
-0,25​
-0,30​
bilgeyogii bilgeyogii Kırmızı
87​
86,4​
84,7​
2,30​
2,64​
Pnrrr-12 Pnrrr-12 Kırmızı
77,05​
76,6​
76.10​
0.95 ​
1.23​
Cordelia Cordelia Kırmızı
80,45​
80,75​
80,05
0,40​
0,50​
E Elif Tolga Kırmızı75,875.374.01.82.37
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Kırmızı Sarı
75,40​
erenmothers erenmothers Kırmızı Sarı
61,90​
Menü avantaj ödülü % 11
Spor avantaj ödülü % 12
Kırmızı Takım ortalama Sonuç
1.88​
Mavi Takım
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Mavi Kaptan
73,4​
74,65​
75,35
+1.95​
-2.66​
Jasminium84 Jasminium84 Mavi
65,95​
66,7​
65,5​
0,45​
0,68​
@KaramellimMavi
79,6​
79,1​
78,8​
0,80​
1,01​
Kinoalihatun Kinoalihatun Mavi
81,45​
81,85​
81.15
0.30​
0,37​
Beyaz leylak Beyaz leylak Mavi
77,5​
77,4​
0,10​
0,13​
aypare ackerman aypare ackerman Mavi
60,1​
60,5​
61,5​
-1,40​
-2,33​
fesang fesang Mavi Sarı
66,50​
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Mavi Sarı
77,8​
@Willemijn-Mavi Sarı
61,90​
Mavi Takım Ortalama
Menü avantaj ödülü % 1
Spor avantaj ödülü % 1+%1
Mavi Takım Ortalama Sonuç
-0.46​
Yeşil Takım
@sara_28Yeşil
95,2​
95,20​
100,00​
Menü avantaj ödülü % 1
Yeşil Takım Ortalama Sonuç
@Suskunkardelen
67,40​
66,70​
0,70​
1,04​
Mavikus_ Mavikus_
73,4​
73,9​
73,4​
0,00​
0,00​
Mthn83 Mthn83
82,3​
80,4​
1,90​
2,31​
@kelebek19
58,50​
59,20​
-0,70​
-1,20​
I Ilyusa
78,5​
77.9
0.60​
0,76​
Hallederiz Hallederiz
89,25​
-89,25​
@succulentaskiKırmızı
60,5​
60,50​
Eline emegine saglik kaptanim ❤
Tebriklerrr kirmizi takimim 😍🤗
bilgeyogii bilgeyogii tebrikler yeni kaptanimiz ☺️
Eline sağlık kaptanım. 🥰🥰🥰😘
Benim artıma rağmen takımda çok güzel eksileri olan arkadaşlarım sayesinde kazandık alkislarr onlara👏👏👏👏👏
Pnrrr-12 Pnrrr-12 erenmothers erenmothers Cordelia Cordelia E Elif Tolga bilgeyogii bilgeyogii Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kizlarr teşekkürler çok güzel bir hafta idi.
Adım atanların spor yapanların ayakları dert görmesin🥰🥰
😍🤗❤️ hepberaber basardik kaptanimm

jinekolojik problemler iste bu hafta hastaneye gitme grlme çok olacagi icin buraya pek giremem velki diye sari olayim dedim .

Iyiyim sagol pinar bu ara tahlil ultrason vermem lazim fazlaca regl duzensizligi polip ve birkac sey daha cikti o yuzden musade istedim.Bu arada eksini tebrik ederim

bence Hafizeye ve sana tatil iyi gelmiyor .Herkes okulda isinde gücünde iken cok daha motive diyet yapiyorsunuz ama caninı sıkma 3 kilo vermissin kadinsin tekrar bismillah dersin uçurursun yine tartiyi🤩

Ya 77.4 ün direk 4 ü dikkatimi çekmis kafa gitti iyice😃ahh ne gunlerdi ya 62 iken kendimi dev gibi hissediyordum simdi 74 ne zaman olacam diye dusunuyorum 😔en zoru bu sabirsizlik

Kirmizi takim kaptanligin hayirli olsun fitkopat o muthis enerjinle cok iyi bir rakip olacaksin biz mavilere💙 bu arada E Elif Tolga takımlarin transfer etmek için birbiriyle yarıştiğı pahali futbolcular gibi🤣her hafta kapış kapış gidiyor😅

Hoş bulduk Yaseminim kaptanligin hayirli olsun .Bu hafta takima bir faydam olur mu bilmem ama arti gelmemeye calisacam inşallah
Akşam akşam güldürdün beni :KK45::KK45:

🥰🥰🥰

Diyetisyenin tartisina göre 100 Gr eksiyim. Tabiki biraz serzenişte bulundu. Toparlayin kendinizi niye olmuyor olmayacak bişey yok gibilerinden. Ki haklı çok haklı😔

10 günlük vatsaptan takip ettiği motivasyon grubu varmış oraya aldı beni. Direk menülerini takip edeceğim fotoğraf atacaksınız dedi.
Yaa ne güzel insallah bu grup motivasyonunu tavan etsin canimm 😍🤗
😂😂😂🤣
Seni seçtim pikachuu 😍😍 Heyecanını seveyim çok hoşuma gitti evet
MAVİ TAKIMIN GÜZELLER GÜZELİ KAPTANI: Jasminium84 Jasminium84
🤗 Jasminium84 Jasminium84 kaptanim ❤️
Pnrrr-12 Pnrrr-12 hoşgeldin canım mavi takıma :KK200:
Hosbuldummm 💙
@Willemijn-
Pnrrr-12 Pnrrr-12
erenmothers erenmothers
Cordelia Cordelia

Ucuralimm kaptanim 💙🤗😍

Anladim canim cok gecmis olsun tekrardan 🌸 tessekür ederim ☺️

Artı gelmemek miiiiii, hayiiirrrrrr eksi geleceksin tabii ki inaniyorum sana 💙😍

Kırmızınin haftası bu hafta :KK76::KK76::KK76:
Güzel espriydi 😁😎

Back