• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ben eskişehir deyken su damacanasının üzerine teşekkür ederim seni seviyorum , özür dilerim gibi kelimeleri yazıp kağıtla yapıştırıyordum , her defasın da çıkarıp yeni damacanaya yapıştırıyordum bir gün fark etmemişim damacanayı öyle koymuşum kapıya , ya site görevlileri ya da sucular kesin görüp baya gülmüşlerdir :))
senin 750 ml lik su şişen yok muydu onun üzerine yaz yapıştır istersen benim de yarım lt lik tupper şişem var ona yapıştırayım :)
Kalabak suyu mu 😍

ben eskişehir deyken su damacanasının üzerine teşekkür ederim seni seviyorum , özür dilerim gibi kelimeleri yazıp kağıtla yapıştırıyordum , her defasın da çıkarıp yeni damacanaya yapıştırıyordum bir gün fark etmemişim damacanayı öyle koymuşum kapıya , ya site görevlileri ya da sucular kesin görüp baya gülmüşlerdir :))
senin 750 ml lik su şişen yok muydu onun üzerine yaz yapıştır istersen benim de yarım lt lik tupper şişem var ona yapıştırayım :)
Aynen abla sisem var da evdekiler gorunce dalga gecerler 🤭🤭🤭

Soyle birsey yapsak nasil olur azaltmayalim bundan sonra
10000 adim 1000 puan olsa
11000 adim 1050 puan
12000 adim 1100 puan
13000 adim 1150 puan
1400 adim 1200 puan
15000 adim 1250 puan gibi
Ama buda abartilir mi bilemedim 😅😅😅
Neinnn olamazzzzz 😥😥😥😥

Aynen abla sisem var da evdekiler gorunce dalga gecerler 🤭🤭🤭
hahhahaha o allahın emri gibi , benim koca 6 senedir benimle dalga geçiyor umursamıyorum artık :)))
6-7 sene EFT(duygusal özgürleştirme tekniği) yi kendi kendime netten araştırarak öğrendim o zaman türkiye de böyle yaygın değildi youtube de otomatik altyazı ile yarım yamalak çeviri yapan her şeyi izledim , bulduğum her yazıyı okudum neyse yapmaya başladım , ağrılar için de yapıyordum benim koca 2 sene boyunca sürekli dalga geçti ta ki arabuluculuk dersi alırlerken dersi veren kişi EFT den bahsedene kadar , şimdide seansı 500 ile 1300 tl arası değişince benim kocanın gıkı çıkmıyor :)

Soyle birsey yapsak nasil olur azaltmayalim bundan sonra
10000 adim 1000 puan olsa
11000 adim 1050 puan
12000 adim 1100 puan
13000 adim 1150 puan
1400 adim 1200 puan
15000 adim 1250 puan gibi
Ama buda abartilir mi bilemedim 😅😅😅
Bana kalsa limiti kaldıralım diyecem ama çok yüksek atanlar var aramızda onu dengelemek çok zor pazartesi ful disaridaydim adım yüksek oldu dün isim vardı oturmak zorunda kaldım adimlari tamamlamak çok zor oldu🤣🤣

Bana kalsa limiti kaldıralım diyecem ama çok yüksek atanlar var aramızda onu dengelemek çok zor pazartesi ful disaridaydim adım yüksek oldu dün isim vardı oturmak zorunda kaldım adimlari tamamlamak çok zor oldu🤣🤣
Bende oturup oturup aksama birakinca zorlaniyorum 🤭🤭

Back