Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya 10.000 e düşüreceğiz adimi daha kolay olur herkes icinZorluyor maalesef bütün gün işte akşam da gidince mutfak yemek sonra adım çocuğuma hiç vaktim kalmıyor üzülüyorum
15binE Elif_Eylul cınımcım kıptıncım bil bıkılım bın kıç ıdım ıttım
asıl önemli olan bedenimizin yüzde en az 70 i sudan oluşuyor , kendi kendimize dediğimiz düşündüğümüz şeylerle kendimize neler yaptığımızı bir düşünseneİzledim abla sevgi ile degisen su moleküllerinin sekli cok guzel
Haftaya katilma istersen canimZorluyor maalesef bütün gün işte akşam da gidince mutfak yemek sonra adım çocuğuma hiç vaktim kalmıyor üzülüyorum
Çıkmadım ama bu adımları tamamlayamayacağım anlamına gelmiyorCikma canim yagmura bosver yürümesen de olur. Hasta olma zaten ortalikta hastaliklar kol geziyor.
Sen cik cnm. Mavi takimdakileri yagmur etkilemiyor Kazanmaliyiz...
Kazanacagiz
Icimden gecirmistim oldu cok sükür. Benim icinde cok zor. Kapali serviste calisiyorm ve adimlari inanin cok zor atiyorm.Haftaya 10.000 e düşüreceğiz adimi daha kolay olur herkes icin
Hıyır hi hi hi hi 9111
İşte buuuuuuuÇıkmadım ama bu adımları tamamlayamayacağım anlamına gelmiyor
Tüh yazıklarım olsunHıyır hi hi hi hi 9111
Hic su icerken aklima bunlar gelmiyor be abla ama bu ara su icmeye dikkat ediyorumasıl önemli olan bedenimizin yüzde en az 70 i sudan oluşuyor , kendi kendimize dediğimiz düşündüğümüz şeylerle kendimize neler yaptığımızı bir düşünsene
içtiğin suyun nerede durduğundan masa da su varken neler konuşuluyor tv açık mı bunlar bile çok önemli
suya niyet yükleme de güzel duygularla suyun moleküler yapısını değiştirip içmek
Cordelia Acuncugum ile birlikte karar verdikIcimden gecirmistim oldu cok sükür. Benim icinde cok zor. Kapali serviste calisiyorm ve adimlari inanin cok zor atiyorm.
Aynen daha iyi olurHaftaya 10.000 e düşüreceğiz adimi daha kolay olur herkes icin
Onu da düşündüm de o zaman da spor işini savsaklarım diye yine katılsam daha iyi olur. Gün içinde adımların çoğunu tamamlamaya çalışıyorum akşama fazla kalmadı mı daha kolay oluyor.Haftaya katilma istersen canim
Yok estağfurullah kıptıncım sevirem seni opirem seniTüh yazıklarım olsun
Kelebek 12 bini begenmedi kaptamım 15 bin istemişti ama herkes yapamiyorHaftaya 10.000 e düşüreceğiz adimi daha kolay olur herkes icin
15-12-10-8 derken, en sonunda yuruyenden puan düşeceğiz gibi.Hic su icerken aklima bunlar gelmiyor be abla ama bu ara su icmeye dikkat ediyorum
Cordelia Acuncugum ile birlikte karar verdik
15 bini herkes yapamiyorKelebek 12 bini begenmedi kaptamım 15 bin istemişti ama herkes yapamiyor
Kesinlikle canım 10 bini rahat tamamlar herkes15 bini herkes yapamiyor
Geçen hafta yaptim ama cok yorgun uyandim
Amacımız herkesin hareket etmesi
ben eskişehir deyken su damacanasının üzerine teşekkür ederim seni seviyorum , özür dilerim gibi kelimeleri yazıp kağıtla yapıştırıyordum , her defasın da çıkarıp yeni damacanaya yapıştırıyordum bir gün fark etmemişim damacanayı öyle koymuşum kapıya , ya site görevlileri ya da sucular kesin görüp baya gülmüşlerdir :))Hic su icerken aklima bunlar gelmiyor be abla ama bu ara su icmeye dikkat ediyorum
Cordelia Acuncugum ile birlikte karar verdik
Soyle birsey yapsak nasil olur azaltmayalim bundan sonra15-12-10-8 derken en son yuruyenden puan düşeceğiz gibi.