• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İzledim abla sevgi ile degisen su moleküllerinin sekli cok guzel 🤩🤩
asıl önemli olan bedenimizin yüzde en az 70 i sudan oluşuyor , kendi kendimize dediğimiz düşündüğümüz şeylerle kendimize neler yaptığımızı bir düşünsene :KK8:

içtiğin suyun nerede durduğundan masa da su varken neler konuşuluyor tv açık mı bunlar bile çok önemli
suya niyet yükleme de güzel duygularla suyun moleküler yapısını değiştirip içmek

asıl önemli olan bedenimizin yüzde en az 70 i sudan oluşuyor , kendi kendimize dediğimiz düşündüğümüz şeylerle kendimize neler yaptığımızı bir düşünsene :KK8:

içtiğin suyun nerede durduğundan masa da su varken neler konuşuluyor tv açık mı bunlar bile çok önemli
suya niyet yükleme de güzel duygularla suyun moleküler yapısını değiştirip içmek
Hic su icerken aklima bunlar gelmiyor be abla ama bu ara su icmeye dikkat ediyorum 🤭🤭
Icimden gecirmistim oldu cok sükür. Benim icinde cok zor. Kapali serviste calisiyorm ve adimlari inanin cok zor atiyorm.
Cordelia Cordelia Acuncugum ile birlikte karar verdik 🤭🤭🤭

Haftaya 10.000 e düşüreceğiz adimi daha kolay olur herkes icin
Aynen daha iyi olur 👌
Haftaya katilma istersen canim
Onu da düşündüm de o zaman da spor işini savsaklarım diye yine katılsam daha iyi olur. Gün içinde adımların çoğunu tamamlamaya çalışıyorum akşama fazla kalmadı mı daha kolay oluyor.

Hic su icerken aklima bunlar gelmiyor be abla ama bu ara su icmeye dikkat ediyorum 🤭🤭

Cordelia Cordelia Acuncugum ile birlikte karar verdik 🤭🤭🤭
ben eskişehir deyken su damacanasının üzerine teşekkür ederim seni seviyorum , özür dilerim gibi kelimeleri yazıp kağıtla yapıştırıyordum , her defasın da çıkarıp yeni damacanaya yapıştırıyordum bir gün fark etmemişim damacanayı öyle koymuşum kapıya , ya site görevlileri ya da sucular kesin görüp baya gülmüşlerdir :))
senin 750 ml lik su şişen yok muydu onun üzerine yaz yapıştır istersen benim de yarım lt lik tupper şişem var ona yapıştırayım :)

15-12-10-8 derken en son yuruyenden puan düşeceğiz gibi. 🙈🤭🤭🤭
Soyle birsey yapsak nasil olur azaltmayalim bundan sonra
10000 adim 1000 puan olsa
11000 adim 1050 puan
12000 adim 1100 puan
13000 adim 1150 puan
1400 adim 1200 puan
15000 adim 1250 puan gibi
Ama buda abartilir mi bilemedim 😅😅😅

Back