Çok şükür ucuz atlatmissiniz canım rabbim beterinden korusunYa karşı arabada çocuk varmis, hayatı tehlikesi yoktur raporu çıkana kadar ifade almadilar ve salmadilarÇok şükür çocukta bir şey yok
Eline sağlık kaptanım8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe @Mefkurem askrhpozitif @madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @klbk33 masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa @Aijoo @bluegreeneyes @Tostombalakanne @Migim @Zeynebim2020 @Nefesimmmsin @aypare- ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk Umutumut82 Nehir6161 @Pikachu_ C _CikiLeta @eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
Hafif birseyler ye canımTartılamadım ama günlük yarı adım şimdilik böyle akşam 12 olacak inşallah
Bugün hastanede olduğum için de 1 bardak çayla iki börek tüketimim oldu akşam bişey yemek yok
Çok geçmiş olsun canım inşallah negatiftir sonucuCanım cok sagolasin . Cigerlere inmiş ama daha yeni dedi. Birde faranjit var dedi. Antibiyotik verdi ama yinede korona testine yönlendirdi. Oyüzden test sonuçlanana kadar sadece calpol ver dedi.
Hiç birşey boğazını tutmadıgin sürece tek başına mucizeler başarmiyor canım ama metabolizmana destek oluyorYaaa bunun gerçekten etkisi var mı eğer varsa bunu uygulamak istiyorum araştırdım ama kimisi olumsuz yakıt verdş bana
Afiyet olsun canim aksami cok erken kapatiyorsunUzanmisken menumü yazayim.
Sabah 9.30
2dilim tt ekmek
Bir has yumurta
Dom sal bib
Ogle aksam 15.30
Bir kase yogurt
8 lahana sarmasi
(Karabugday esmer bulgur ve kiyma ile )
4 aci biber tursusu
Lahana tursusu tuzu az.
16.30
Bir kupa Turk kahvesi
Daha da yemem sanirim, cok acikirsam ayran icerim.
Gunlerdir lahana sarmasi cekiyordu canim,bir duduklu yaptim bakalim ne zamana bitecek
Afiyet olsun canim ❤11 ekim
11.00
1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
1 dilim hindi salam
1 salatalık
1 galeta
13.25
Biraz yeşil üzüm
16.30
1 porsiyon kıymalı pide
3 lt su olur geceye kadar
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Öyle tabi ki önemli olan tutabilmek zatenÇok şükür ucuz atlatmissiniz canım rabbim beterinden korusun
Eline sağlık kaptanım
Hafif birseyler ye canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah negatiftir sonucu
Hiç birşey boğazını tutmadıgin sürece tek başına mucizeler başarmiyor canım ama metabolizmana destek oluyor
(teşekkürler)Afiyet olsun canim ❤
kahvaltida yumurta mi gordum ne
Kıymalı pide dedigin etli ekmek mi
Nereden ben de almanyada yaşıyorum.Almanya'nin daglari , ben de dondum.
Oy o senin ellerini yerim ben anasının kızı maşaallah .Salataliklari tek tek doldurdu bende laklak yapiyorumEki Görüntüle 2931261
Genelde konyada etli ekmek deniyorda ondan dediydim(teşekkürler)Evet kaptanım YUMURTA
Yok canım etli ekmek değil pide
Yok canım etli ekmek değil bildiğimiz pideler varya onlardan yemezdim de mecbur kaldımGenelde konyada etli ekmek deniyorda ondan dediydim
Uzanmisken menumü yazayim.
Sabah 9.30
2dilim tt ekmek
Bir has yumurta
Dom sal bib
Ogle aksam 15.30
Bir kase yogurt
8 lahana sarmasi
4 aci biber tursusu
Lahana tursusu tuzu az.
16.30
Bir kupa Turk kahvesi
Gunlerdir lahana sarmasi cekiyordu canim,bir duduklu yaptim bakalim ne zamana bitecek
Baya erken kapatmissin canım afiyet olsunUzanmisken menumü yazayim.
Sabah 9.30
2dilim tt ekmek
Bir has yumurta
Dom sal bib
Ogle aksam 15.30
Bir kase yogurt
8 lahana sarmasi
4 aci biber tursusu
Lahana tursusu tuzu az.
16.30
Bir kupa Turk kahvesi
Adımın varmis canım 1 adım bile önemli
Normal bir menümü gördü bu gözler11 ekim
11.00
1,5 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
1 dilim hindi salam
1 salatalık
1 galeta
13.25
Biraz yeşil üzüm
16.30
1 porsiyon kıymalı pide
3 lt su olur geceye kadar
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kaptanim o saatte yersem rahat yiyorum,sonrasinda oglumun odevi banyolari uyku saatleri vakit cok geciyor , gec yemek durumunda kaliyorum.Afiyet olsun canim aksami cok erken kapatiyorsun
Yormasaydin o narin ayaklarını
Çok olmamış mı sence canım ama gerçekten tokum bu menüyleBaya erken kapatmissin canım afiyet olsun
Normal bir menümü gördü bu gözler
Burda hava aksam gibi suan.Baya erken kapatmissin canım afiyet olsun
Normal bir menümü gördü bu gözler
Bu konuyu doktora sorsan daha iyi olur canim sankiBirde konu dışında bişey sorabilirmiyim ben kilo vermek için yine evde egzersiz yada normal yürüyüş yapsam zararı olur mu (tüp bebek için iğne vurunmaya başladım da )aklıma takıldı geçen yazmam da bu zamanlar geçenler olmuştu ???
Biraz daha sağlıklı şey edersen 10 numara olacak bence canımÇok olmamış mı sence canım ama gerçekten tokum bu menüyleöbür türlü aklım da hep yemek yemek geçiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?