Tmm canım. Ben3000 adimdayim daha canim. Hastaneden yeni geldik. Oglan ateşli onu banyo yaptirdim . Gece yüricem.
O döt küçülecek bunun için de boğaz sıkılacak bebemhavalara gel havalara
ben s idim L olmuşum o ne olcak abla
Evet normalde bunlar listemde olmadığı için cumaya kadar dikkat etmem gerekiyor ki kendimi dengede tutabileyimAksam ac mi kalacaksin
Geçmiş olsun inşallahCanım cok sagolasin . Cigerlere inmiş ama daha yeni dedi. Birde faranjit var dedi. Antibiyotik verdi ama yinede korona testine yönlendirdi. Oyüzden test sonuçlanana kadar sadece calpol ver dedi.
Gecmis olsun canim Allah sifa versin
Çare kot değil tabi ki...ben akıllı saat kullanıyorum. Yürüyüşe çıktığım zaman teli bazen yanıma dahi almıyorum. Adımları gelince telde hemen guncelliyor.çare kot pantolonmu diosun
9000 oldu inşallah akşama 12 olurbluegreeneyes @Aijoo @Nefesimmmsin fantastikaaa Zipzip- @sena zeynep @Migim @Tostombalakanne @Zeynebim2020 @Umutumut82 @Elisa83
mavisler bugün 12 bin adım yapıyor muyuz
Aksama en azindan corba yada yogurt yemelsiinEvet normalde bunlar listemde olmadığı için cumaya kadar dikkat etmem gerekiyor ki kendimi dengede tutabileyimcuma kontrol olacak yumurta toplama işlemi gerçekleşecek nasipse
Çok çok geçmiş olsun cnmYa karşı arabada çocuk varmis, hayatı tehlikesi yoktur raporu çıkana kadar ifade almadilar ve salmadilarÇok şükür çocukta bir şey yok
Tatlım mücadele ediyorsun hiç üzülme...eninde sonunda istediğin kiloyu göreceksin.Ben hâla XL ve L
Ben napam
Ağır tüketim yapmicam ablacım yoğurt en sevdiğimAksama en azindan corba yada yogurt yemelsiin
Ac kalarak zayıflayamazsin ki
Boy kaçtı Elhan abla seninTatlım mücadele ediyorsun hiç üzülme...eninde sonunda istediğin kiloyu göreceksin.
Geçmiş olsun hem ablana hem kv.ne Çocuğa bir şey olmamış çok şükür.Çok karışık işlerim vardı. Kv göz operasyonu geçirdi. Daha o ameliyattan çıkmadan ablam aradı, çok kötü kaza yaptım hemen gel diye. Kv eve bırakıp ablamın yanına karakola gittim. 8 saat tuttular bizi vs. Sonra 3 gün kendime gelemedim yaaaKv iyileşip eltime gecti, bugün tatil yapacağım derken, annem trip yapıyor şimdi de Eşime dedim erken çık, annemin gazını almam lazım Ters dönmüş tospik gibi debeleniyorum işte
Pulbiberi naneyide doldur oh misAğır tüketim yapmicam ablacım yoğurt en sevdiğimonu çok tüketiyorum
Ben yaptim sanirim bir bakayim da sayacima.bluegreeneyes @Aijoo @Nefesimmmsin fantastikaaa Zipzip- @sena zeynep @Migim @Tostombalakanne @Zeynebim2020 @Umutumut82 @Elisa83
mavisler bugün 12 bin adım yapıyor muyuz
Pedometre ben de indirmistim ama tam calismadi , google fiti denedin mi?
Boysuz bir şeyim tatlım...160.Boy kaçtı Elhan abla senin
Yaaa bunun gerçekten etkisi var mı eğer varsa bunu uygulamak istiyorum araştırdım ama kimisi olumsuz yakıt verdş banaPulbiberi naneyide doldur oh mis
Uzanmisken menumü yazayim.
Sabah 9.30
2dilim tt ekmek
Bir has yumurta
Dom sal bib
Ogle aksam 15.30
Bir kase yogurt
8 lahana sarmasi
(Karabugday esmer bulgur ve kiyma ile )
4 aci biber tursusu
Lahana tursusu tuzu az.
16.30
Bir kupa Turk kahvesi
Daha da yemem sanirim, cok acikirsam ayran icerim.
Gunlerdir lahana sarmasi cekiyordu canim,bir duduklu yaptim bakalim ne zamana bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?