- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Foto cekmistim, saatine bakamiyorum. Kayit mi olmadi ne, ama tahminim 09:30-10:00 yalan olmasin.Kahvaltıyi kaçta yapmıştın cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto cekmistim, saatine bakamiyorum. Kayit mi olmadi ne, ama tahminim 09:30-10:00 yalan olmasin.Kahvaltıyi kaçta yapmıştın cnm
Hafta içi telafi edersin inşallah canımCanım 2 gündür su gibi terliyorum valla tel genelde yanımda değildi ekstra spor hiç yapamadım
06.08.2022 c.tesi menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen yarım kıymalı pide icetea şeftali
Aksam kavurma pilav ve yoğurt çorbası
Onun dışında bol göbek atması
07.08.2022 menüm
Sabah: serpme kahvaltı yarım simit ve 1 dilim börek hiç olmadı ama oldu malesef
Öğlen: magnum badem
Aksam: 1 kepçe şehriye 1 kepçe z.yagli taze fasulye 1 kaşık pilav 2 köfte
Menü ayarı falan hep kaçtı.evimdeyim ve yarın işte insallah bu haftayı çok güzel toparlıyorum insallah Sabah çok üzülmem
Zipzip-
Fitt_anne
Ben Diyet sürecinde kahvaltı hariç hangi ekmek olursa olsun yenmemesi gerektiğini düşünüyorum.Zaten makarna ile karbonhidrat hakkını doldurmuşkrnFoto cekmistim, saatine bakamiyorum. Kayit mi olmadi ne, ama tahminim 09:30-10:00 yalan olmasin.
Önemli değil arkadaşımCanım şehir dışındaydım 2 gündür bugün eve geldim kanka düğünü vardı ona gittim ailecek kusuruma bakmayın ben görmemişim
1 öğün beslenmissin yeterli oldu mu gün icinde7 ağustos
Sabah sirkeli su
Öğle
Yarım tabak barbunya yemeği
Yarım tabak mantarlı et sote
1 kaseden az cacık
Gün içinde
Şekersiz kahve
1 tane meyveli maden suyu
Çin çayı
Spor yok
Kalori: tahmini 600
Ben bittim sabunu kullanıyorum dökülmeyi azaltiKızlar aranızda yetersiz beslenme veya su kalitesinin kötü olmasından dolayı saç dökülmesi yaşayıp bu durumu çözen var mı? Varsa neler kullanıyosunuz saçlarınıza. Normal zamanda da yurtta kaliyorum
Ve mecburi olarak inanilmaz dengesiz besleniyorum hep karbonhidrat. Gitgide azaldiklarini hissediyorum![]()
Tamam cnm dikkat ediyimFitt_anne canım senin takımında adımını paylaşırken beni etiketlemeyi unutanlar olursa sen etiketle canım gözden kaçmasın
Evet, diyetimin temeli gece tamamen ac yatmaya dayaniyor. Tavsiye ederim kilolar su gibi gidiyor valla1 öğün beslenmissin yeterli oldu mu gün icinde
Hicbir sabunu kullanamiyorum burda. Sular kirecli oldugu icin sabun sacima yapisiyor arinmiyor. Yoksa ben de sabuncuyumBen bittim sabunu kullanıyorum dökülmeyi azalti
Harikasın beybi6 agustos menusu
08.00 1kupa maydonozlu limonlu su
10.00 yogurtlu karisim (yulaf ,chia,badem,taze uzum )
15.00 5 dilim kavun
18.00 tavuk izgara yarim dilim ekmek bol limonlu salata ,ayran
su 1.5 lt
adim 10253
Fitt_anne
Zipzip-
Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3108996
Aralıklı oruç yapiyorum bende 15,16 saat açlıktan sonra yemek yiyorumEvet, diyetimin temeli gece tamamen ac yatmaya dayaniyor. Tavsiye ederim kilolar su gibi gidiyor valla
Hicbir sabunu kullanamiyorum burda. Sular kirecli oldugu icin sabun sacima yapisiyor arinmiyor. Yoksa ben de sabuncuyum![]()
Yeni yeni basladigin için bişey denmez lakin diyet menüsü olmamışMerhaba kizlar
Önceden çok yazıyordum ama bir ara hiç yazasım gelmedi
Ve neredeyse verdiğim kiloyu geri aldım
Simdi eskiden uaptigim gibi aralıklı oruçla tekrar kilo vermek istiyorum yoksa ise başladığımda pantolonlara gömlekleri giremeyecegim
Sabah
12 civarı yedim
1 dilim börek
Azıcık simit
Biraz yumurta ve peynir
Ara
Alkol aldım almasam iyiydi ama ödem yapıyor
Ara
2 dilim karpuz
Akşam 19.00 civarı
2 köfte
3 4 küçük parça patates
2 kaşık eriste
Zipzip- ben yazdım böyle ama yazmaya devam edeyim mi?
Yes olmadı misafirimiz vardı ama dikkat edicem yarın bol proteinli bir menü olacak inşallahYeni yeni basladigin için bişey denmez lakin diyet menüsü olmamış![]()
Yok canım arkadaşın oğlu bir kaza geçirdi ama şimdi iyiNoldu tatlımhasta değilsin inşallah.
İyi akşamlar kızlar. Bugün ödül verdim kendime, sinemaya falan gittim, aklındaki diyeti de yarına bıraktım. Hemen yediklerimi yazayım,
7 Ağustos Pazar
Sabah 10.00
2 kabak, 2 yumurta ile omlet,
2 kk peynir.
Öğlen 13.00
Avuç içi kadar kabak tatlısı (şekersiz pişti),
1 bardak protein shake.
Akşam 17.00
Haşlanmış brokoli,
Yoğurt.
Filmden sonra 20.30 gibi
1 lahmacun,
1 bardak ayran.
Su:3 ltZipzip-
Adım sayısı
Eki Görüntüle 3109220
9.248 adımKinoalihatun
7 ağustos
Sabah sirkeli su
Öğle
Yarım tabak barbunya yemeği
Yarım tabak mantarlı et sote
1 kaseden az cacık
Gün içinde
Şekersiz kahve
1 tane meyveli maden suyu
Çin çayı
Spor yok
Kalori: tahmini 600
Afiyet olsun kızlar.Merhaba kizlar
Önceden çok yazıyordum ama bir ara hiç yazasım gelmedi
Ve neredeyse verdiğim kiloyu geri aldım
Simdi eskiden uaptigim gibi aralıklı oruçla tekrar kilo vermek istiyorum yoksa ise başladığımda pantolonlara gömlekleri giremeyecegim
Sabah
12 civarı yedim
1 dilim börek
Azıcık simit
Biraz yumurta ve peynir
Ara
Alkol aldım almasam iyiydi ama ödem yapıyor
Ara
2 dilim karpuz
Akşam 19.00 civarı
2 köfte
3 4 küçük parça patates
2 kaşık eriste
Zipzip- ben yazdım böyle ama yazmaya devam edeyim mi?