- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Kuzum bana 8.ooo atsan yeter8binden fazla atarsak sayılıormuuuuuu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bana 8.ooo atsan yeter8binden fazla atarsak sayılıormuuuuuu?
Merhabalar cnm hoşgeldin sefalar getirdin masterfitte ve kırmızı takımaMerhaba kaptanımteşekkür ederim
Kesinlikle canim çalışmam icin firsat oldu teşekkür ederimBunu bı işaret olarak düşün ve iyi çalış kaptanım![]()
Kimsem yok burda. Eşimle beraber topluyoruz evi. Kilerimiz ile mutfak kaldı. Bir haftaya toparlanma işi biter inşallahZor olmaz mi destekçin yardım edenin varmi
kolay gelsin canım. tayininiz antakya ya mı çıkmıştı?Canım kaptanım. Yeni masterfit başlangıcı hayırlı olsunben uzunca bir süre izinli olmak istiyorum izninizle . Toplanma-taşınma-yerleşme işleri var, bebekle zor oluyor maalesef
Ooo çok iyi yürümüşsünHedefim 20.000 ama zor dunde 18 binde kaldim![]()
evet 90 lara çıktımKilomu aldın sen canım? Sayaçta dikkatimi çekti ama![]()
Sağol . Şükür ki parka gitme sansim oldu. Bekle beni adım bombasıBence atilir canim
Saatta 2000 adim atsan 14.000 adım eder![]()
Ah ya üzüldüm. İnsallah olur bu seferevet 90 lara çıktım![]()
canım ben sıcaklarda diyet yapamıyorum. onu anladım. o nedenle şimdi sabit kalmaya çalışıyorum. daha almayayım yeter. Eylülde başlayacağım.Ah ya üzüldüm. İnsallah olur bu sefer
Afiyetler yersiniz insallah canim kolay gelsinşişe domates yapıyoruz. ama bu sefer içine kapya biber de koydukkış hazırlıklarını seviyorum
![]()
saol canım. küçük mutfak aletleri saolsun çok kolaylık sağlıyorlar. bızzzt bızzzt çektim durdum. şimdi ocakta kaynıyor.Afiyetler yersiniz insallah canim kolay gelsin![]()
Harika görünüyor orda olmak isterdim
Diyetisyenede ara vermiştim yeniden başladım canımAh ya sağlık olsun, diyetisyenle mi zayifliyordun.
Mavi mavi masmavi gözleri boncuk mavi@fesang
@DombiliKus
@LimonluAyran
sara_28
@succulentaski
@busra ytez
@_ASTRAL_
Canlarım bu hafta beraberiz
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
İki yumurtadan omlet
Domates ve salatalık