Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- 00:00 a 7 saat kala, "artı" 15.000 adım atılır mı sence evin ičinde? Parka gidemicem sanirim. 4.341 deyim 🙄 telefonla adım atmaya sinir oluyordum, bazen duruyordu ve hep elimde, cebimde olmasi gerekiyordu. Bunu belime takıyorum, tamamdır🤭
Bence atilir canim
Saatta 2000 adim atsan 14.000 adım eder🤗🤗

Canım kaptanım. Yeni masterfit başlangıcı hayırlı olsun 🤗 ben uzunca bir süre izinli olmak istiyorum izninizle . Toplanma-taşınma-yerleşme işleri var, bebekle zor oluyor maalesef

Canım kaptanım. Yeni masterfit başlangıcı hayırlı olsun 🤗 ben uzunca bir süre izinli olmak istiyorum izninizle . Toplanma-taşınma-yerleşme işleri var, bebekle zor oluyor maalesef
Kolay gelsin Rabbim yardımcın olsun arkadaşım ❤️😍

Kolay gelsin canim💕💕
Bizimde son haftamiz olabilir masterfit olarak devam etmek isteyen devam edebilir ama ben cok yogun olacagim takip edemem burayi 🤗🤗

Kolay gelsin canim💕💕
Bizimde son haftamiz olabilir masterfit olarak devam etmek isteyen devam edebilir ama ben cok yogun olacagim takip edemem burayi 🤗🤗
Sınav da iptal edildi. Bunu fırsata çevirip daha yoğun ders çalışmak avantaj olabilir senin için kaptanım 🤗😘

Back
X